Roma vs. Verona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava talijanske Serie A

Forma:
L L D W L
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 20. siječanj 18:00
Forma:
W L L W L
Roma
Više od 2.5 gola2.17
Verona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog vikenda talijanska Serie A, u kojoj će se zanimljiv dvoboj odigrati u subotu u Rimu, gdje će snage odmjeriti Roma i Verona.

Domaća momčad dala je otkaz treneru Joseu Mourinhu, a zamjenu je pronašla u Danielleu de Rossiju, mladom stručnjaku koji je donedavno igrao za rimski sastav. Radi se o šok terapiji za koju se odlučila uprava kluba, a već ova utakmica će pokazati je li imala efekt na svlačionicu.

De Rossi ima tek nekoliko dana da prodrma ekipu, u kojoj ključnu ulogu u napadu igra snažni Romelu Lukaku, jedan od najpoznatijih centralnih napadača na svijetu. Belgijac je dobro započeo sezonu, no posljednjih tjedana uklopio se u sivilo koje je zavladalo rimskim redovima.

Važan igrač u ofenzivi svakako je i Paulo Dybala kojeg je Roma uspješno preotela Juventusu, a tu su još Andrea Bellotti i Stephan El Shaarawy koji se nadaju minutaži u okršaju ovog vikenda.

Vezna pak linija u kojoj dominira Lorenzo Pellegrini nije se proslavila na ulazu u novu kalendarsku godinu pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li De Rossi u ovoj utakmici posegnuti za osvježenjima s klupe.

Vrijedi još spomenuti Lorenza Spinazzolu, kao jednog od najboljih bekova na svijetu, a bitan čovjek svakako je Rui Patricio među vratnicama koji se nada da će ovaj put napokon primiti manje golova od suparnika.

S druge strane, Verona je izgubila sjaj koji je imala prethodnih godina i sada pod trenerom Marcom Baronijem vodi grčevitu borbu za opstanak. No, momčad ima potencijala, što je potvrdila nedavno na gostovanju kod vodećeg Intera gdje je ostala bez boda isključivo zahvaljujući promašenom penalu u sudačkoj nadoknadi.

Igrači kao što su Milan Đurić i Thomas Henry definitivno nisu bezopasni u ofenzivi, a tu je još Cyril Ngonge koji se prometnuo u najboljeg strijelca kluba ove sezone.

Marko Lazović donosi pak ponešto iskustva u veznu liniju, a Lorenzo Montipo definitivno spada među najbolje golmane u talijanskom prvenstvu. Zato se Verona neće unaprijed predati na stadionu Olimpico pa očekujemo atraktivnu utakmicu u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
26.08.23 Verona2:1Roma SA
19.02.23 Roma1:0Verona SA
31.10.22 Verona1:3Roma SA
19.02.22 Roma2:2Verona SA
19.09.21 Verona3:2Roma SA

Izostanci i ozljede:

Roma: Abraham T. (ozljeda koljena), Aouar H. (reprezentacija), Azmoun S. (reprezentacija), Cristante B. (žuti kartoni), Kumbulla M. (ozljeda mišića), Mancini G. (žuti kartoni), Ndicka E. (reprezentacija).

Verona: Coppola D. (žuti kartoni), Duda O. (crveni karton).

Roma zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč krizi i smjeni trenera, kladionice u Hrvatskoj svejedno su Romu proglasile izrazitim favoritom u ovom susretu, do mjere da se definitivno ne isplati igrati jedinicu.

Mi pak smatramo da će dolazak De Rossija trgnuti napadački dio momčadi, dok za obrambeni nismo sigurni. Verona posljednjih tjedana pokazuje napredak u igri prema naprijed, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da pada više od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 2.17 u kladionici 20bet.

Alternativa tome je oklada oba tima daju gol, što ide uz visoku kvotu 2.38, a možemo zamisliti kako se pretvara u realnost. U kladionici 22bet postoji pak oklada da gol pada u oba poluvremena, na čemu možete uzeti tečaj 1.90.

Neki će otići još korak dalje i odigrati da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 2.30, dok alternativu tome predstavlja oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.14.

Ako pak vjerujete u sigurni trijumf domaćina, kladionica bet365 nudi vam dvije opcije kako podebljati kvotu. Prva je oklada da Roma zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.62, dok ćete dobiti 2.30 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To donosi dobitak ako De Rossijeva momčad povede u prvih 45 minuta i izdrži do samog kraja.

Spomenimo za kraj i klađenje uživo, jer pravi odnos snaga Rome i Verone najlakše će biti detektirati kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta ići će uz kvotu oko 2.00, što je obećavajuće, no pojavit će se i druge opcije kako do dobitka. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u subotu popodne i reagirajte čim se pojavi izdašni tečaj za kojeg ste sigurni da prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top