Bournemouth vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W L W W W
  • Vitality Stadium
  • Početak: 21. siječanj 17:30
Forma:
W W W W D
DOMAĆIN 4.40
Remi 4.40
GOST 1.72
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu kolo se rastegnulo na dva vikenda, što je neobično. Sve završava ove nedjelje, kada vrlo zanimljivu utakmicu igraju Bournemouth i Liverpool.

Domaća momčad slabo je ušla u prvenstvo, no zatim je zaredala nizom uspjeha pod trenerom Andonijem Iraolom pa se sada nalazi u sredini ljestvice. Opstanak Bournemouth još nije osigurao, no sve govori da ove godine navijači neće morati strepiti do posljednjeg kola.

Za dobre rezultate brine se prije svega Dominic Solanke u napadu. Engleski napadač utrpao je već 12 golova u Premiershipu ove sezone i najugodnije je iznenađenje prvenstva. S 26 godina napokon je stasao i nije nemoguće da ga vidimo na Euru u Njemačkoj u lipnju.

Iraola trenutno ima problema s izostancima. Fali mu pregršt igrača, uključujući i one koji su otišli na Afrički kup nacija. Među njima je posebno važan Antoine Semenyo, jedan od ključnih ofenzivaca, no Bournemouth će se morati strpjeti još nekoliko tjedana dok se Ganac ne vrati.

U sredini terena pak Marcus Tavernier i Ryan Christie imaju odličnu sezonu, a vrijedi još spomenuti odličnog Marcusa Senesija u obrani te iskusnog Brazilca Neta među vratnicama, vrlo pouzdanog u prethodnim mjesecima.

S druge strane, Jürgen Klopp napokon se dokopao vodećeg mjesta na ljestvici i namjerava ovaj put ostaviti Manchester City iza svojih leđa.

Kritični bi mogli biti upravo ovi tjedni, jer Mohamed Salah je na Afričkom kupu nacija. Ozljede su pak osakatile obranu, gdje fale čak tri beka, uključujući Trenta Alexander-Arnolda.

Ipak, Liverpool unatoč svim izostancima ima bolji igrački kadar od domaćina, pogotovo u ofenzivi. Tamo djeluju Cody Gakpo i Darwin Nunez, a Luis Diaz trebao bi predstavljati opasnost s krila.

Klopp još ima Dioga Jotu koji se također nada minutaži, a u sredini terena Dominik Szoboszlai vjerojatno će stisnuti zube i zaigrati, unatoč manjoj ozljedi.

Dodajmo još Alexisa Mac Allistera koji se jedva čeka dokazati u novom klubu pa je jasno da Liverpool na stadion Vitality dolazi s velikim ambicijama, u utakmici u kojoj uzbuđenja ne bi smjelo nedostajati…

Prethodni dvoboji:
01.11.23 Bournemouth1:2Liverpool EFL
19.08.23 Liverpool3:1Bournemouth PL
11.03.23 Bournemouth1:0Liverpool PL
27.08.22 Liverpool9:0Bournemouth PL
07.03.20 Liverpool2:1Bournemouth PL

Izostanci i ozljede:

Bournemouth: Adams T. (ozljeda bedra), Fredericks R. (ozljeda lista), Kelly L. (ozljeda bedra), Kerkez M. (ozljeda gležnja), Ouattara Da. (reprezentacija), Randolph D. (bolest), Semenyo A. (reprezentacija).

Liverpool: Alexander-Arnold T. (ozljeda koljena), Bajčetić S. (ozljeda lista), Endo W. (reprezentacija), Matip J. (ozljeda koljena), Robertson A. (ozljeda ramena), Salah M. (reprezentacija), Thiago (ozljeda kuka), Tsimikas K. (ozljeda ključne kosti).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na temelju stanja na ljestvici, kao i kvalitete igračkog kadra, online kladionice odlučile su proglasiti Liverpool favoritom u ovoj utakmici Premiershipa.

Mi se s tim slažemo, jer ne tako davno Kloppova momčad pobijedila je ovog suparnika s čak 9:0. Trenutno Bournemouth izgleda bolje i opasniji je suparnik, no “Redsi” su ipak klasa više, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Liverpoola, uz koeficijent 1.72 u kladionici 20bet.

Kloppova momčad ove sezone poznata je po čupanju pobjeda u završnici utakmica, zbog čega ima smisla odigrati i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 1.97.

Ako pak želite pojačati tečaj na trijumf gostiju, bet365 vam nudi nekoliko zanimljivih mogućnosti da to pretvorite u djelo. Izdvajamo okladu da Liverpool zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20, dok će te na okladu hendikep F+2 iliti -1.5 na Liverpool dobiti 2.62. To postaje dobitno ako Kloppova momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Spomenimo i klađenje na kornere. Kvota je 1.85 na više od 10.5 kornera na utakmici, što možemo zamisliti u dvoboju u kojem obrane neće komplicirati u trenucima kad se protivnik približi njihovom golmanu.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 na gol Darwina Nuneza, a 3.00 da će poentirati Cody Gakpo. S druge strane, kvota je 3.25 na pogodak Dominika Solankea, najizglednijeg strijelca u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo i autogol, uz koeficijent 7.40, što se sve češće događa čak i na najvišem nivou europskog klupskog nogometa, uključujući i ovakve utakmice Premiershipa…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top