Dinamo vs. Lokomotiva – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
W W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 23. siječanj 17:00
Forma:
D W W W D
Dinamo
Više od 2.5 gola1.75
Lokomotiva
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka HNL se napokon vraća na scenu, a sve kreće odigravanjem odgođene utakmice između Lokomotive i Dinama, u kojoj će na kraju ipak “modri” biti domaćin.

Zbog snijega će se ovaj dvoboj igrati na Maksimiru, a momčad Sergeja Jakirovića nada se da će gradski derbi predstavljati prvi korak prema uspješnom lovu Dinama na vodeći Hajduk. No, pred aktualnim prvakom mnogo je posla i morat će igrati mnogo bolje nego u jesenskom dijelu sezone.

Jakirović zasad još nije dobio sva pojačanja koja je priželjkivao, no Arber Hoxha je potpisao za Dinamo i vjerujemo da će dobiti priliku u ovoj utakmici. Tu je naravno i Bruno Petković u napadu koji se oporavio od svojih jesenskih ozljeda i jedva čeka zaigrati protiv Lokomotive.

Bit će zanimljivo vidjeti i hoće li Arijan Ademi bolje izgledati nakon zimskih priprema nego što je djelovao u prvom dijelu sezone, dok su i dalje visoka očekivanja u veznoj liniji od Josipa Mišića.

Japanac Takuro Kaneko ponovo će biti jedan od ključnih igrača u ofenzivi, a Dinamo sad ima i Takuyu Ogiwaru na poziciji lijevog beka. U obrani je pak Jakirović pokušao prodrmati momčad promjenom pozicije Stefana Ristovskog, a Dino Perić dobiva priliku u sredini. Na golu Danijel Zagorac trenutno ima prednost, no Dinamu svakako nedostaje Livaković kao golman dokazano vrhunske klase.

S druge strane, Lokomotiva pod Silvijom Čabrajom još jednom se drži u sredini ljestvice i ne brine za opstanak. Radi se o momčadi koja je uvijek krcata mladim talentima i spremna nadigravati se sa suparnicima.

Čabraja se nada da bi Silvio Goričan u napadu mogao nešto napraviti na Maksimiru, a tu je i iskusni Duje Čop koji je doveden kako bi proširio konkurenciju u ofenzivi.

U sredini pak Marin Šotiček i Robert Mudražija proživljavaju odličnu sezonu, a tu je još Vladimir Bubanja koji je već zabio tri pogotka u HNL-u tijekom jeseni. U obrani pak “lokosa” operiraju dobro nam poznati Karlo Bartolec i Marin Leovac, dok će jednu od najboljih utakmica sezone ovog utorka trebati odigrati golman Nikola Čavlina, pred kojim je u ovom derbiju sigurno mnogo posla…

Prethodni dvoboji:
29.10.23 Dinamo2:1Lokomotiva HNL
08.04.23 Lokomotiva1:2Dinamo HNL
01.03.23 Dinamo3:1Lokomotiva KUP
28.01.23 Dinamo2:1Lokomotiva HNL
18.09.22 Lokomotiva1:2Dinamo HNL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Luka Stojković (ozljeda koljena), Mahir Emreli (ozljeda aduktora), Boško Šutalo (ozljeda gležnja).

Lokomotiva: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj u ovom dvoboju daju značajnu prednost Dinamu, do te mjere da se zapravo i ne isplati igrati čistu jedinicu.

Povijest pak pokazuje da su dvoboji ovih suparnika uvijek otvoreni i pogodaka ne nedostaje. Tako je bilo i ranije u sezoni, a vjerujemo da hladno vrijeme neće negativno utjecati na efikasnost i jednih i drugih. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.75 kojeg ćete pronaći u kladionici bet365.

Jedna od dobrih opcija u dvobojima ovih suparnika je i oklada oba tima daju gol, što ovaj put ide uz kvotu 2.05 u kladionici 20bet.

U kladionici 22bet možete pak odigrati da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom u utorak, uz tečaj 2.01. To gotovo da je pravilo u dvobojima Dinama i Lokomotive, s pogotcima koji nerijetko padaju u sudačkoj nadoknadi.

Ako pak želite podebljati kvotu kladeći se da “modre”, postoji nekoliko mogućnosti za koje se možete odlučiti. Prva je oklada da Dinamo zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.20, dok je 2.05 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Jakirovićeva momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Tu je i kombinacijska oklada na pobjedu Dinama uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 1.97 i opcija je za koju će se dio hrvatski igrača definitivno odlučiti.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer pravi odnos snaga Dinama i Lokomotive još će lakše biti detektirati jednom kad počne gradski derbi. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu oko 1.90 djeluje obećavajuće, a oni hrabriji odigrat će i puno veći tečaj na postizanje pogotka u sudačkoj nadoknadi, što nikog više ne iznenađuje kad igraju ovi suparnici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top