Bayern vs. Union Berlin – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
L W D W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 24. siječanj 20:30
Forma:
D W W L L
Bayern
Više od 3.5 gola2.02
Union Berlin
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u njemačkoj Bundesligi na rasporedu je zaostala utakmica u Münchenu, gdje će snage međusobno odmjeriti Bayern i Union Berlin.

Domaća momčad pod Thomasom Tuchelom u nedjelju je doživjela bolan udarac kada je poražena od Werdera i sada joj nužno treba pobjeda, kako bi zadržala korak s Bayerom iz Leverkusena. Istina je, Bayern je više od desetljeća nedodirljivi vladar u Njemačkoj, no ove sezone čini se da je pred najvećim izazovom na kojeg je posljednjih godina naišao.

Ovog utorka ponovo se očekuje da Harry Kane svojim golovima napravi razliku na travnjaku. Engleski reprezentativac još uvijek nije osvojio niti jedan trofej u karijeri, a ako mu to ne uspije niti s Bayernom ove sezone, to je onda zaista nešto nevjerojatno.

Bayern u ofenzivi još ima i odlične krilne napadače, poput Leroya Sanea i Kingsleya Comana, a ne zaboravimo niti mladog talenta Jamala Musialu koji svojim potezima nerijetko radi razliku na travnjaku.

U veznoj liniji i dalje je središnja figura Joshua Kimmich, dok bi minutažu u ovoj utakmici trebao dobiti i Leon Goretzka. Obrana je pak krcata vrsnim igračima, s Manuelom Neuerom među vratnicama, no svejedno Bayern pokazuje nesigurnost prema nazad i to je ono što bi mogao biti problem u 2024. godini.

S druge strane, Union Berlin se uspio pod Nenadom Bjelicom iščupati iz opasne zone, no svejedno je to i dalje sezona za zaborav za ovaj radnički klub.

Union je već ispao iz Lige prvaka, a sada mu preostaje pokojim impresivnim rezultatom vratiti samopouzdanje momčadi, kako se slučajno ne bi našla među onima koji ispadaju. Osvojeni bodovi u Münchenu u tome bi svakako pomogli, za što će se pokušati pobrinuti napadači Kevin Volland i Kevin Behrens.

Bjelica ima u svojim redovima i našeg Josipa Juranovića na desnoj strani, kao i sjajnog Robina Gosensa koji također djeluje po boku. Dodajmo im darovitog Benedicta Hollerbacha pa je jasno da Union Berlin dolazi na Allianz Arenu željan iznenaditi Bayern, u utakmici u kojoj svi očekuju sigurnu pobjedu domaćina…

Prethodni dvoboji:
26.02.23 Bayern3:0Union Berlin BUN
03.09.22 Union Berlin1:1Bayern BUN
19.03.22 Bayern4:0Union Berlin BUN
30.10.21 Union Berlin2:5Bayern BUN
10.04.21 Bayern1:1Union Berlin BUN

Izostanci i ozljede:

Bayern: Buchmann T. (ozljeda mišića), Gnabry S. (ozljeda mišića), Kim Min-Jae (reprezentacija), Marušić G. (ozljeda koljena), Mazraoui N. (reprezentacija), Peretz D. (ozljeda koljena), Sarr B. (ozljeda koljena).

Union Berlin: Khedira R. (ozljeda lista), Laidouni A. (reprezentacija).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prema očekivanjima, online kladionice u ovoj utakmici su ponudile toliko nisku kvotu na trijumf Bayerna da se definitivno ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi pak smatramo da će poraz u prethodnom kolu razljutiti Bavarce koji će pokušati zabiti što više golova ovog utorka. Union Berlin također bi mogao zaprijetiti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.02 u kladionici 22bet.

Ako pak želite podebljati kvotu na trijumf domaćina, Rabona vam nudi 1.70 na okladu da Bayern zabija više od 2.5 gola na utakmici, što možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Možete se odlučiti i za ono što nudi bet365, okladu da Bayern pobjeđuje u oba poluvremena, što ide uz tečaj 2.20. Ima smisla i oklada da u prvom poluvremenu pada više golova nego u drugom, na što možete dobiti čak 3.02, s obzirom na to da će Bavarci pitanje pobjednika pokušati riješiti što prije.

Jedna od zanimljivih opcija je i oklada da oba tima daju gol, uz koeficijent 2.10, budući da obrana Bayerna pokazuje slabosti pa bi Union mogao dočekati svoj trenutak na Allianz Areni.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.50 na gol Harryja Kanea, no to postaje 3.10 ako se kladite da će biti prvi na utakmici. Kvota je 2.25 da će zabiti Leroy Sane, dok vas čeka 2.75 ako tipujete na Jamala Musialu. S druge strane, 5.50 na Kevina Behrensa tečaj je koji ima najveće izglede proći u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kartone. Očekujemo žustru utakmicu u kojoj će se igrati čvrsto, zbog čega koeficijent 1.80 na više od 3.5 kartona djeluje obećavajuće i mnogi će poželjeti odigrati upravo ovu opciju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top