Njemačka vs. Italija – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
D D D D W
  • BORUSSIA-PARK
  • Početak: 14. lipanj 20:45
Forma:
D W D W L
Njemačka
Više od 2.5 gola1.98
Italija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dogurali smo do posljednjeg dana Lige nacija, kada su na rasporedu četiri utakmice u dvije skupine, a svakako najzanimljiviju igraju Njemačka i Italija u Mönchengladbachu.

Radi se o starim rivalima koji su međusobno odigrali bezbroj utakmica, a u jakoj skupini u kojoj još igraju Engleska i Mađarska i jedni i drugi zasad su bez poraza i nadaju se plasmanu na završni turnir, na koji ide samo pobjednik grupe.

Njemačka pod vodstvom Hansa Flicka definitivno pokazuje pozitivne pomake u odnosu na završne godine pod Löwom, ali ne pobjeđuje. U seriji je od čak četiri uzastopna remija i mora ići na pobjedu u ovom susretu, ako želi pretendirati na osvajanje svog prvog međunarodnog trofeja nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Flick je u momčad pozvao mnogo igrača Bayerna, uključujući i iskusnog Thomasa Müllera koji se još nada postati najbolji strijelac u povijesti SP-a, a kako stvari stoje, zaista će ići na veliku smotru u studenom i dobiti veliku minutažu kod bivšeg klupskog trenera.

Važno mjesto u ekipi ima i Joshua Kimmich u sredini terena, česti asistent kod golova, a u kadar se vratio Marco Reus, koji je zbog ozljeda propustio sve najveće uspjehe Elfa u prošlosti.

Nijemcima fali izraziti strijelac pa bi se za golove trebao pobrinuti netko iz pozadine, poput Kaija Havertza ili Jamala Musiale, kad već Timo Werner nikako da opravda svoju poziciju centarfora.

A Talijani s druge strane obaraju rekorde po broju odigranih utakmica, jer bit će im ovo peta u zadnja dva tjedna, nakon teškog poraza od Argentine u Finalissimi, ali i tri dvoboja Lige nacija koji su im osigurali vodeće mjesto na ljestvici.

Izbornik Roberto Mancini pokušava graditi novu momčad, uz koju bi navijači trebali zaboraviti na dva uzastopna debakla u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U napadu Italije sada je Giacomo Raspadori kao veliki talent, a tu je još Gianluca Scamacca pa i mladi Matteo Cancellieri. U sredini terena Manuel Locatelli i Sandro Tonali trebali bi predstavljati budućnost “Azzura”, a veću minutažu napokon dobiva i Lorenzo Pellegrini, koji je svojim igrama u dresu Rome zaslužio i prije mjesto u udarnih 11.

Povratak Lorenza Spinazzole ohrabrenje je za reprezentaciju koja je bez njega potonula nakon Eura, a Gianluigi Donnarumma i dalje ostaje jedan od najboljih golmana na svijetu, koji je u suradnji sa svojom obranom odradio dosta dobar posao u ovom izdanju Lige nacija.

U svakom slučaju, na stadionu Borussia-Park i jedni i drugi voljeli bi pobjedom zaključiti sezonu i otići zadovoljni na odmor, u utakmici u kojoj se pobjedniku smiješi prvo mjesto u skupini…

Prethodni dvoboji:
04.06.22 Italija1:1Njemačka ULN
15.11.16 Italija0:0Njemačka PRI
02.07.16 Njemačka*1:1Italija EP
29.03.16 Njemačka4:1Italija PRI
15.11.13 Italija1:1Njemačka PRI

Izostanci i ozljede:

Njemačka: Robin Gosens (ozljeda mišića).

Italija: Federico Chiesa (ozljeda koljena).

Njemačka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Napokon dolazi kraj ovog ciklusa Lige nacija koji je bio prava muka za prognoziranje, jer motivacija suparnika uvijek je bila upitna, kao i sastavi pa moramo priznati da se u zadnja dva tjedna nismo proslavili, no ne predajemo se.

Iako se derbi utakmice ove skupine između Italije, Njemačke i Engleske uglavnom dosad bile vrlo tvrde, vjerujemo da će ovaj put ipak doći do određenog opuštanja i da ćemo napokon vidjeti golove.

Njemačka definitivno ima moć prema naprijed koja mora doći do izražaja, a ni Talijani nisu loši u ofenzivi pa bi se ova utakmica koja ipak nema veliki značaj lako mogla pretvoriti u golijadu. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što ćete dobiti koeficijent 1.98 u kladionici 20bet.

Po istoj logici zanimljivom se čini i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.90 koju nudi kladionica 22bet, dok će oni koji favoriziraju Njemačku doći na svoje ako odigraju poluvrijeme/kraj 1/1, jer bet365 nudi čak 2.75 na ovaj scenarij, u kojem domaćin vodi već na poluvremenu i do kraja utakmice zadržava prednost.

Spomenimo za kraj i strijelce, jer ćete na Kaija Havertza dobiti 3.00 ako zabije, a na Giacoma Raspadorija 4.75. Što god poželjeli igrati, svakako provjerite sastave sat vremena prije početka utakmice pa eventualno popravite uz klađenje uživo okladu koja nije bila dobro složena, uoči mjesec dana odmora koji slijedi od vrhunskog nogometa, na koji odlazimo i mi s našim dnevnim tipovima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top