Francuska vs. Hrvatska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
D D L W W
  • Stade de France
  • Početak: 13. lipanj 20:45
Forma:
W D L W D
Francuska
Oba daju gol: Ne1.74
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednji čin uzbudljivih nastupa hrvatske reprezentacije ovog lipnja u Ligi nacija odigrat će se u ponedjeljak u Parizu, kada naši gostuju kod moćne Francuske.

Vjerojatno nitko nije mogao predvidjeti da će se Francuska pod Didierom Deschampsom nalaziti na posljednjem mjestu u grupi nakon tri odigrane utakmice, no aktualni svjetski prvaci još ne znaju za pobjedu i u slučaju novom poraza vjerojatno bi ispali iz elitnog ranga, što bi bio bolan šamar za ovu slavnu nogometnu naciju.

Baš zbog toga možemo očekivati da će Deschamps angažirati svoje najjače snage za ovu utakmicu, uključujući Kyliana Mbappéa koji je lagano ozlijeđen pa nije igrao na Poljudu u prethodnom dvoboju ovih suparnika koji je završio 1:1, ali sada više Francuska nema što kalkulirati.

Brzonogi Mbappé spasio je Francusku protiv Austrije od poraza u petak, a Karim Benzema možda nije ništa značajno napravio na travnjaku, ali ovaj put protiv Hrvatske će sigurno biti maksimalno angažiran.

Igrač koji je izgledao impresivno u Splitu, Christopher Nkunku sigurno će također dobiti minutažu, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Deschamps koristiti i Adriena Rabiota, koji je poentirao pokraj Dominika Livakovića prije samo tjedan dana.

A Hrvatska nam je u ovom reprezentativnom okupljanju pod Zlatkom Dalićem pokazala neka svoja sasvim različita izdanja, od teškog poraza od Austrije do solidne igre protiv Francuze kod kuće, kao i impresivne pobjede protiv Danske u gostima.

Ako je još ostale snage u nogama Luke Modrića hrvatski reprezentativci imaju izgleda parirati u Parizu, pogotovo ako budu igrali još Mateo Kovačić i Marcelo Brozović u sredini terena.

Hrvatska ima problema u napadu, jer Ante Budimir nije centarfor na čije golove se Dalić može osloniti, a isto vrijedi i za Andreja Kramarića, koji se ugodnije osjeća na poziciji polušpice.

No, igrači poput Lovre Majera i Marija Pašalića itekako se mogu ubaciti iz drugog plana i napraviti nerede svakom suparniku, a bilo bi odlično vidjeti i Roka Šimića na velikoj sceni. No, bit će važno i kako će naši odigrati u obrani, jer Josip Šutalo i Martin Erlić su možda izgledali vrlo dobro u Kopenhagenu, no sada ih ipak čeka okršaj s jednim od najboljih napada današnjice.

U svakom slučaju, Hrvatska nikad u povijesti nije pobijedila Francuze, no na stadionu Stade de France davne je 1998. godine vodila i bila blizu trijumfu u polufinalu SP-a. Sada se repriza finala iz Rusije još jednom ponavlja, u kojem je puno veći pritisak na domaćinu, nego na našima…

Prethodni dvoboji:
06.06.22 Hrvatska1:1Francuska ULN
14.10.20 Hrvatska1:2Francuska ULN
08.09.20 Francuska4:2Hrvatska ULN
15.07.18 Francuska4:2Hrvatska SP
29.03.11 Francuska0:0Hrvatska PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Rafael Varane (ozljeda mišića), N’Golo Kante (ozljeda zgloba), Lucas Hernandez (privatni razlozi).

Hrvatska: Ivan Perišić (ozljeda lista), Joško Gvardiol (ozljeda mišića), Borna Sosa (ozljeda mišića).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Tjedan dana nakon prvog međusobnog ogleda možemo očekivati punu mobilizaciju Francuske u Parizu, koja si ne želi priuštiti ispadanje iz Lige nacija.

Naši mogu do bodova samo čvrstom igrom u obrani, a tako će utakmici pristupiti i Francuzi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada da oba tima NEĆE dati gol, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one koji misle da će Francuzi ovdje doći do trijumfa kvota je mala na čistu pobjedu, ali bet365 zato nudi na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 kvotu 2.37, što znači da domaćin mora povesti u prvom dijelu i zatim mirno posao privesti kraju.

Pritisak na hrvatsku obranu mogao bi biti zaista velik u ovom dvoboju, zbog čega ima smisla i oklada na dosuđen penal, uz kvotu 2.70 koju nudi kladionica 22bet.

Ne zaboravimo niti klađenje na strijelce, jer dobit ćete 2.05 ako zabije Kylian Mbappé, a 4.33 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Karima Benzemu je 2.20, a na Christophera Nkunkua kvota je 2.87.

Za kraj, spomenimo i kombinacijsku okladu dvoznak 1X na Francusku i oba NEĆE dati gol, za što ćete uloviti kvotu 2.06, što djeluje kao jedna od boljih opcija za klađenje u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top