Napoli vs. Atalanta – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
L W W W W
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 10. ožujak 18:00
Forma:
D L L W L
Napoli
Više od 2.5 gola1.80
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U talijanskoj Serie A na rasporedu je još jedna atraktivna utakmica ovog vikenda, s Napolijem i Atalantom u glavnoj ulozi.

Domaća momčad predvođena trenerom Lucianom Spallettijem grabi prema tituli prvaka Italije, a ima ambicije osvojiti i Ligu prvaka, u kojoj će u srijedu braniti prednost 2:0 kod kuće protiv Eintrachta.

Sve je naizgled idilično za Napoli ove sezone, no momčad je uspjela izgubiti od Lazija prošlog vikenda, što pokazuje da nije još vrijeme za opuštanje nebesko-plavih kojima trebaju još tri ili četiri pobjede u talijanskom prvenstvu, kako bi osigurali naslov prvaka.

Priliku doći do nova tri boda imaju ove subote, s ubojitim dvojcem u napadu kojeg čine Hviča Kvarachelija i Victor Osimhen. Gruzijac i Nigerijac pokazali su se nezadrživima protiv većine talijanskih protivnika ove sezone, a njihov doprinos pobjedi očekuje se i ovog vikenda.

Spalletti nema na raspolaganju Giacoma Raspadorija koji je ozlijeđen, no u kadru je nekoliko odličnih talijanskih reprezentativaca, poput Mattea Politana i Giovannija di Lorenza, koji na svojim pozicijama igraju odlično tijekom cijele sezone.

S obzirom na dvoboj osmine finala Lige prvaka, Spalletti će se možda odlučiti za neka rješenja s klupe, poput Makedonca Eljifa Elmasa koji je ulazio kao džoker i zabijao važne golove tijekom jeseni, a očekuje se doprinos na travnjaku i Hirvinga Lozana, još jednog opasnog ofenzivca.

Što se pak Atalante tiče, ona se pod vodstvom Gian Piera Gasperinija drži u vrhu talijanskog prvenstva već godinama, no trenutno je u seriji slabih rezultata.

Momčad iz Bergama ne zna za pobjedu u posljednje tri utakmice, no i dalje sigurno grabi prema mjestu u Europi sljedeće jeseni, s našim Marijom Pašalićem kao važnim igračem u sredini terena.

Nigerijski napadač Ademola Lookman prvo je ime Atalante u Seriji A ove sezone, s 12 postignutih golova, a tu su još Luis Muriel i Duvan Zapata, južnoamerički ofenzivci koje već dugo na raspolaganju ima Gasperini.

Atalanta u svojim redovima ima i nekoliko kvalitetnih Nizozemaca, poput Teuna Koopmeinersa, a najveći joj je problem porozna obrana, koja će na stadionu Diego Armando Maradona biti na velikim iskušenjima…

Prethodni dvoboji:
05.11.22 Atalanta1:2Napoli SA
03.04.22 Atalanta1:3Napoli SA
04.12.21 Napoli2:3Atalanta SA
21.02.21 Atalanta4:2Napoli SA
10.02.21 Atalanta3:1Napoli COP

Izostanci i ozljede:

Napoli: Raspadori G. (ozljeda bedra).

Atalanta: Hateboer H. (ozljeda koljena), Muratore S. (ozljeda mišića), Scalvini G. (ozljeda zgloba), Zapata D. (ozljeda mišića).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj vide Napoli kao izrazitog favorita za dolazak do pobjede u ovom dvoboju, no povijest nas uči da u dvobojima ovih suparnika golova nikad ne nedostaje i to je smjer u kojem smo odlučili krenuti.

Napoli i Atalanta poznati su po svojim odličnim ofenzivcima, a obrane su ipak skromnije, pogotovo gostujuća. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti koeficijent 1.80 u kladionici bet365.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol u kladionici 22bet, uz kvotu 1.80, što znači da i jedni i drugi moraju poentirati kako bi vaš listić postao dobitan.

Ako pak izrazito favorizirate domaćina, postoje dvije opcije kako podebljati kvotu na trijumf Spallettijeve momčadi. Možete odigrati da Napoli zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.50, dok je tu i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.60, što postaje dobitno ako momčad iz Napulja povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

U kladionici 20bet možete se pak kladiti na kartone. Izdvajamo okladu na manje od 4.5 kartona na utakmici, za koju ćete dobiti tečaj 1.95, u dvoboju u kojem očekujemo da niti jedni niti drugi neće igrati prljav nogomet.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Victora Osimhena dobit ćete 2.40, a na Hviču Kvaracheliju kvota je primamljivih 3.40. S druge strane, 4.33 izgleda odlično na pogodak Ademole Lookmana, dok je koeficijent čak 5.50 da će zabiti Mario Pašalić.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.60, što možemo zamisliti u dvoboju u kojem igraju dvije sjajne ofenzive, protiv obrana koje neće u svakom trenutku uspjeti na pravi način reagirati…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top