Manchester United vs. Betis – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
L W W W W
  • Old Trafford
  • Početak: 09. ožujak 21:00
Forma:
D W W W L
Manchester U.
Oba daju gol: Da1.94
Betis
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u fazu osmine finala Europske lige, a ovog četvrtka mnogo zanimanja izaziva okršaj Manchester Uniteda i Betisa.

Momčad Erika ten Haga osvojila je engleski EFL Cup i činilo se podigla formu u odnosu na prošlu sezonu, no za vikend je uspjela izgubiti 7:0 od Liverpoola i sada uzdrmana dočekuje svog europskog protivnika.

Ipak, Manchester United svejedno online kladionice vide kao izrazitog favorita u ovoj utakmici, nakon što je izbacio iz natjecanja Barcelonu te tako pokazao da je jedan od kandidata za osvajanje Europske lige.

Ten Hag će se po običaju uzdati u Marcusa Rashforda, engleskog napadača koji je u velikoj formi u posljednja dva mjeseca, dok bi opasni za gol gostiju još trebali biti Brazilac Anthony na desnoj strani, kao i sveprisutni Bruno Fernandes.

Manchester United mnogo je dobio dolaskom Casemira u momčad koji joj daje sigurnost u sredini terena, a bit će zanimljivo vidjeti tko će mu praviti društvu u veznoj liniji u četvrtak, u dvoboju u kojem se očekuje mnogo nadigravanja pa će kontrola lopte imati veliku važnost.

Ostaje otvoreno i pitanje obrane “crvenih vragova”, koja ima igrače poput Raphaela Varanea i Lisandra Martineza, no svejedno je prije par dana primila sedam golova i tako pokazala bezbroj slabosti.

Što se gostiju pak tiče, Betis pod vodstvom Manuela Pellegrinija dolazi u Manchester u puno boljem raspoloženju, jer za vikend je remizirao s Realom iz Madrida te se i dalje bori za pozicije koje vode u Španjolskoj u Ligu prvaka.

Betis nema skupocjenu momčad poput domaćina, no dobro je organiziran, s Borjom Iglesiasom kao napadačem koji zabija najviše golova, dok su tu još Ayoze Perez i Aitor Rubial, kao još dva vrlo korisna igrača u ofenzivi.

Guido Rodriguez i William Carvalho operiraju pak u sredini terena i imat će mnogo posla ovog četvrtka, a obrana predvođena stoperom Luizom Felipeom i golmanom Claudiom Bravom morat će biti na visini zadatka tijekom cijele utakmice, kako bi Betis na stadionu Old Trafford izborio aktivan rezultat uoči uzvrata…

Prethodni dvoboji:
10.12.22 Betis1:0Manchester United PRI

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Eriksen C. (ozljeda gležnja), Martial A. (ozljeda mišića), Van de Beek D. (ozljeda koljena).

Betis: Canales S. (ozljeda bedra), Cruz J. (ozljeda bedra), Fekir N. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je domaćinu dodijeljena uloga izrazitog favorita u ovom dvoboju, no mi vjerujemo da će Betis pružiti žestok otpor na Old Traffordu i imati svojih trenutaka tijekom utakmice.

Gostujuća momčad pokazuje mnogo potencijala u ofenzivi ove sezone, a Manchester United u ranjivoj je fazi i ako želi do pobjede, morat će zabiti više od jednog pogotka protiv opasnog suparnika. Drugim riječima, predviđamo da će i jedni i drugi zabiti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.94 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla kladiti se i na golijadu, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.72.

Ako pak favorizirate domaćina, bet365 vam nudi okladu da Manchester United zabija u oba poluvremena, uz kvotu 2.10, dok se može kladiti i na pobjedu Manchester Uniteda uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 2.04.

Ima smisla i klađenje na kornere, jer kvota je 1.75 da će biti više od 9.5 kornera na susretu, što je sasvim realan scenarij, dok je koeficijent čak 4.56 da Manchester United dobiva više kartona od gostiju, iako bi se Ten Hagova momčad lako mogla odlučiti na grubu igru u ovom susretu.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Marcusa Rashforda dobit ćete 1.90, koji raste na 4.33 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Brunu Fernandesa kvota je 2.60, dok ćete s druge strane dobiti čak 4.00 ako poentira Borja Iglesias.

Za kraj, spomenimo i dosuđen penal, uz kvotu 2.44 u kladionici 22bet, što je česta pojava kada igra Manchester United, a ovaj put nije nemoguć ni crveni karton, uz koeficijent 4.00, s obzirom na visok ulog u ovom dvoboju, u kojem niti jedni niti drugi ne žele doživjeti neuspjeh uoči uzvrata…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top