Bayern vs. PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 07. ožujak 21:00
Forma:
W W W L L
Bayern
Dvoznak: 2X2.01
PSG
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najuzbudljiviji okršaj osmine finala Lige prvaka ponovo je na rasporedu ove srijede, kada ćemo u Münchenu dobiti odluku tko ide dalje, Bayern ili Paris Saint-Germain.

Domaća momčad s mnogo samopouzdanja iščekuje ovaj dvoboj, jer pobijedila je 1:0 u Parizu pa trener Julian Nagelsmann ne mora narediti potpunu ofenzivu u uzvratu. No, svjedočili smo i puno većim preokretima u elitnom klupskom natjecanju posljednjih godina, što znači da Bavarci definitivno moraju ostati oprezni.

Bayern će pokušati nametnuti svoj stil igre u ovom susretu, s Joshuom Kimmichom kao važnim igračem sredine terena te Leonom Goretzkom koji je uspio povećati svoju minutažu u posljednjim utakmicama.

Nagelsmann velike nade polaže u mladog Jamala Musialu, koji svojim potezima uvijek može riješiti utakmicu, dok na krilima operiraju Joao Cancelo i Kingsley Coman, s čim se Parižanima neće biti lako nositi.

Ostaje otvoreno pitanje koga će Bayern gurnuti u napad u ovoj utakmici, jer Sadio Mané se napokon opravio od svoje ozljede, no pitanje je koliko je spreman igrati na vrhunskom nivou pa Eric Choupo-Moting predstavlja manje rizično rješenje za domaću ofenzivu.

S druge strane, PSG predvođen trenerom Christophom Galtierom želi napokon napraviti iskorak u Ligi prvaka i opravdati uložene milijarde u momčad, u kojoj igraju neki od najboljih nogometaša današnjice.

Doduše, Neymar je trenutno ozlijeđen i neće kandidirati za sastav, ali zato se Kylian Mbappé oporavio i izgleda odlično posljednjih tjedana, a spreman je i Lionel Messi, od kojeg se očekuju odlučujući potezi na travnjaku.

Da bi dvije pariške superzvijezde došle do izražaja morat će velik posao odraditi i vezna linija, u kojoj središnje mjesto zauzima talijanski veznjak Marco Verratti, dok mu pomaže Portugalac Danilo Pereira, što bi moglo biti sasvim dovoljno za uspostavljanje ravnoteže na travnjaku.

Ozljeda Achrafa Hakimija hendikep je pak za obranu PSG-a, ali Sergio Ramos i Marquinhos trebali bi se pobrinuti za čvrstinu zadnje linije, a i zaprijetiti iz prekida, jednom kad se nađu pred protivničkim golom.

Jedno je sigurno, ništa još nije riješeno uoči uzvrata na Allianz Areni, u kojem možemo očekivati zaista uzbudljivu akciju na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
14.02.23 PSG0:1Bayern LP
13.04.21 PSG0:1Bayern LP
07.04.21 Bayern2:3PSG LP
23.08.20 PSG0:1Bayern LP
21.07.18 Bayern3:1PSG ICC

Izostanci i ozljede:

Bayern: Hernandez L. (ozljeda koljena), Mazraoui N. (srčani problemi), Neuer M. (slomljena noga), Pavard B. (crveni karton).

PSG: Hakimi A. (ozljeda bedra), Kimpembe P. (ozljeda Ahilove tetive), Neymar (ozljeda gležnja), Sanches R. (ozljeda bedra).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je jasno da će dvoboj biti prilično tijesan, kladionice u Hrvatskoj svejedno su odlučile proglasiti Bayern izrazitim favoritom, što otvara odlične opcije za klađenje.

Mi vjerujemo da PSG nije rekao svoju posljednju u ovom dvoboju. Bayern pokazuje slabosti u 2023. godini i više nije nedodirljiv čak ni u Njemačkoj, zbog čega predviđamo da će se ovaj dvoboj zakomplicirati. Zato je naša glavna preporuka oklada na dvoznak X2 na PSG u regularnom vremenu, uz koeficijent 2.01 kojeg nudi kladionica 22bet.

U prvom dvoboju pao je samo jedan gol, dok ih u uzvratu očekujemo ipak više. Zato će mnogi odigrati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.22 u kladionici 20bet.

Ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što ćete dobiti tečaj 1.97, što je izgledno kad uđemo u završnu fazu ove nokaut utakmice, u kojoj više neće biti mjesta kalkulacijama.

Zanimljivo izgleda i klađenje na kornere, jer dobit ćete 1.97 na okladu na više od 9.5 kornera, što bi se trebalo ostvariti u jednoj ovakvoj utakmici visokog tempa. Neki će se pak držati golova, jer bet365 vam nudi 2.25 na okladu da Bayern zabija u oba poluvremena, dok ćete dobiti čak 3.75 na okladu da PSG zabija u oba poluvremena.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 2.50 na gol Erica Choupo-Motinga, dok s druge strane primamljivo izgleda 2.62 na pogodak Kyliana Mbappéa te 3.00 da će Lionel Messi poentirati.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, koje će nam dati još jasniju sliku odnosa snaga Bayerna i PSG-a. Gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.85 djeluje primamljivo, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top