PSG vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L L W W D
  • Parc des Princes
  • Početak: 14. veljača 21:00
Forma:
W W D D D
PSG
Manje od 2.5 gola2.62
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na Valentinovo se na scenu napokon vraća Liga prvaka, s pravim spektaklom od utakmice u Parizu, gdje će snage odmjeriti Paris Saint-Germain i Bayern.

Domaća momčad pod trenerom Christophom Galtierom vjerojatno proklinje ovih dana svoju sreću, jer okršaj s Bavarcima nije joj mogao doći do lošije vrijeme. Naime, forma momčadi drastično je pala, što potvrđuju nedavni porazi od Lensa, Marseillea i Monaca, a još ima i pregršt problema s ozljeda.

Najteži udarac za Parižane definitivno je izostanak Kyliana Mbappéa, a čini se da neće biti ni Lionela Messija, možda trenutno i najboljih nogometaša današnjice pa će se od slavnog trojca Galtier ovaj put moći u potpunosti uzdati samo u Neymara.

Na popisu ozlijeđenih još je Marco Verratti pa će PSG morati krpati ekipu u svim linijama, no katarski vlasnici kupili su dovoljno kvalitetnih nogometaša i možemo očekivati solidnu postavu domaćih u utorak.

Mladi Hugo Ekitike mogao bi dobiti minutažu u napadu, dok bi Portugalci Vitinha i Fabio Pereira mogli držati veznu liniju. U obrani bi se pak iskusni Marquinhos i Sergio Ramos trebali pobrinuti za čvrstinu stražnje linije, s Gianluigijem Donnarummom među vratnicama koji uvijek može skinuti pokoji zicer.

A Bayern je također slabo otvorio novu kalendarsku godinu, no momčad Juliana Nagelsmanna polako diže formu i posljednjih tjedana izgleda sve bolje.

S obzirom na to da bi se Parižanima mogle vratiti u postavu glavne zvijezde u uzvratu, minhenska momčad definitivno će u prvoj utakmici pucati na pobjedu, čak i u gostima, s Jamalom Musialom u glavnoj ulozi. Mladi njemački reprezentativac briljira u posljednje vrijeme i polako postaje jedan od najuzbudljivijih ofenzivaca u Europi.

Yann Sommer i Joao Cancelo Bayernova su pojačanja kojima su pokrpane rupe nastale zbog ozljeda u obrani, a iako Sadio Mané još uvijek nije spreman zaigrati, Nagelsmann ima pregršt odličnih rješenja prema naprijed, uključujući Leroya Sanéa i Kingsleyja Comana.

Uz sve njih, tu je još iskusni Thomas Müller koji voli velike utakmice, dok Alphonso Davis i Joshua Kimmich predstavljaju igrače koji su među najboljima na svijetu na svojim pozicijama. Sve to govori da nas na stadionu Park Prinčeva čeka uzbudljiva utakmica, u kojoj domaćinu neće biti lako…

Prethodni dvoboji:
13.04.21 PSG0:1Bayern LP
07.04.21 Bayern2:3PSG LP
23.08.20 PSG0:1Bayern LP
21.07.18 Bayern3:1PSG ICC
05.12.17 Bayern3:1PSG LP

Izostanci i ozljede:

PSG: Mbappe K. (ozljeda bedra), Messi L. (ozljeda mišića), Mukiele N. (ozljeda mišića), Sanches R. (ozljeda bedra), Verratti M. (ozljeda kuka).

Bayern: Gravenberch R. (ozljeda koljena), Hernandez L. (ozljeda koljena), Mane S. (ozljeda mišića), Mazraoui N. (srčani problemi), Neuer M. (slomljena noga).

Bayern zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog ozljeda i trenutne forme sportske kladionice odlučile su proglasiti Bayern favoritom u ovom dvoboju, no Parižani na svom terenu neće samo tako postati. Vjerujemo da se Christophe Galtier u ovoj utakmici odlučio vratiti postulatima koje je koristio dok je još bio šampionski trener Lillea te će pokušati čvrstom igrom izvući maksimum s ograničenim igračkim kadrom.

Smatramo da će PSG limitirati prostor gostima i odreći se mnogih napadačkih rješenja, s ciljem imati aktivan rezultat za uzvrat, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 2.62 u kladionici bet365.

Po istoj logici ima smisla odigrati u kladionici 22bet da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz kvotu 2.52, dok ćete dobiti čak 2.72 da oba NEĆE dati gol, što postaje dobitno ako jedan od golmana sačuva svoju mrežu netaknutom.

Ako pak favorizirate goste, kvota je 2.30 u kladionici 20bet na čistu pobjedu Bayerna, a vrlo zanimljivo izgleda i kombinacijska oklada X2 na Bayern uz manje od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 2.44.

Vrijedi spomenuti i klađenje na kornere, jer dobit ćete 1.82 na više od 9.5 kornera na utakmici, što itekako možemo zamisliti, dok ćete uzeti 1.96 ako odigrate okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što je sasvim realan scenarij.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 3.20 ako zabije Leroy Sané, a 3.60 je na pogodak Jamala Musiale. S druge strane, na gol Neymara je 3.20, dok ćete dobiti 3.75 ako pogodak zabije mladi Hugo Ekitike

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top