Liverpool vs. Tottenham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W W W W W
  • Anfield
  • Početak: 07. svibanj 20:45
Forma:
W D L W W
Liverpool
Oba daju gol: Da1.70
Tottenham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ove subote nemilosrdan raspored utakmica Liverpoola, koji u Premiershipu još uvijek vodi mrtvu trku s Manchester Cityjem i pokušat će pobjedom protiv Tottenhama na svom stadionu ostati u igri za osvajanje naslova prvaka.

Momčad Jürgena Kloppa preživjela je krizu iz Villarreala, kod kojeg je gubila 0:2, ali na kraju je ipak osigurala plasman u finale Lige prvaka i još uvijek je u igri za osvajanje čak četiri trofeja, što nikome nikad nije uspjelo.

Liverpool svaka tri dana igra utakmice u kojima ne smije izgubiti, ali zasad ne gubi dah, a i situacija s ozljedama je odlična, jer samo Firmino ima problema sa stopalom, dok je ostatak momčadi na raspolaganju treneru.

Njemački stručnjak ima na izbor mnogo sjajnih rješenja prema naprijed, a glavni mu je izbor između Luisa Diaza i Dioga Jote, dok Mohamed Salah i Sadio Mane imaju sigurno mjesto u napadu, pogotovo u ključnim utakmicama poput ove sa Spursima.

Domaći navijači se nadaju da bi protiv neugodnog protivnika važan doprinos mogli dati i igrači iz sredine terena, poput Fabinha koji je zabio u utorak, ali i Thiaga Alcantare koji polako diže svoju formu.

U defenzivi se kod crvenih sve vrti oko Virgila van Dijka, a na golu sigurnost obrani daje i Alisson pa Klopp može biti zaista zadovoljan kako mu trenutno funkcionira ekipa.

A Tottenham ima svoju mrtvu trku, s Arsenalom za mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone i trener Antonio Conte je svjestan da bi gostovanje kod Liverpoola moglo biti ključno pa će pod svaku cijenu pokušati izbjeći poraz.

Tottenham ove sezone nije vidio najbolje izdanje Harryja Kanea, a i Heung-Min Son nije uvijek raspoložen, no u velikim utakmicama momčad je bila na nivou pa se može pohvaliti s pobjedama protiv Manchester Cityja kod kuće i u gostima.

Spursi u svojim redovima sada imaju i opasnog Dejana Kuluševskog, koji je došao na posudbu iz Juventusa, a Lucas Moura još uvijek nije za otpis, kao ni Pierre Emil Højbjerg koji vrlo solidno igra u sredini terena.

U svakom slučaju, Liverpool kao i obično ulazi u ovaj dvoboj na Anfieldu u ulozi velikog favorita, no Spursi su znali ove sezone otkinuti bodove velikima u važnim utakmicama pa je sve moguće kad jednom započne ova utakmica…

Prethodni dvoboji:
19.12.21 Tottenham2:2Liverpool PL
28.01.21 Tottenham1:3Liverpool PL
16.12.20 Liverpool2:1Tottenham PL
11.01.20 Tottenham0:1Liverpool PL
27.10.19 Liverpool2:1Tottenham PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Firmino R. (ozljeda stopala).

Tottenham: Doherty M. (ozljeda koljena), Reguilon S. (ozljeda prepona), Skipp O. (ozljeda prepona), Tanganga J. (ozljeda koljena).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Liverpool je možda u 2022. godini momčad s najboljim rezultatima na svijetu i nitko ne pronalazi način kako pobijediti Kloppovu družinu, no mi vjerujemo da će domaćin naići na probleme u ovoj utakmici.

Tottenham je na gostovanju na Etihadu pokazao da može odigrati sjajno u velikim utakmicama, a mentalno prazni Liverpool idealan je za dokazivanje vlastite kvalitete. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koju ćete dobiti kvotu 1.70 u kladionici 22bet.

Od ostalog, neki će sigurno probati okladu na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, za što 20bet daje kvotu 2.38, a slične golijade već su mnogo puta viđene u utakmicama u kojima su sudjelovala ova dva protivnika.

Kad su u pitanju pak kombinacijske oklade, pobjeda Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici opcija je koje djeluje primamljivo, uz koeficijent 2.01.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 će vam dati na gol Mohameda Salaha tek 1.83, ali 4.33 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Dioga Jotu je 2.00, a Sadija Manea 2.33, dok možete uzeti i primamljivih 3.75 na gol Heung-Min Sona.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer ova utakmica djeluje idealnom za pogađanje ishoda dok akcija traje na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja bi se mogla kretati oko 2.00, djeluje u ovom trenutku kao odličan izbor, pod uvjetom da pitanje pobjednika ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top