Villarreal vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
L L W W D
  • Estadio de la Cerámica
  • Početak: 03. svibanj 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 4.62
Remi 4.05
GOST 1.73
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon deset mjeseci nadmetanja najboljih klubova u Europi, ovog tjedna napokon ćemo saznati finaliste ovosezonske Lige prvaka, a prvi od njih bit će poznat u utorak, nakon uzvratnog dvoboja Villarreala i Liverpoola.

Nema sumnje, Villarreal predstavlja najugodnije iznenađenje u natjecanju i Unai Emery može biti ponosan na svoje igrače, koji su nakon osvajanja Europske lige prošle sezone još jednom pokazali da se mogu ravnopravno nositi s najjačim klubovima svijeta.

Villarreal je u Ligi prvaka uspio izbaciti dva velikana, Juventus i Bayern, no sada se nalazi u teškoj situaciji, jer mora nadoknaditi poraz 0:2 protiv Liverpoola, koji gazi sve pred sobom u ovoj kalendarskoj godini.

Takav izazov Emery i njegovi igrači još nisu imali, a ozljeda mišića Gerarda Morena dodatno otežava misiju “Žute podmornice”, koja je dosad uglavnom branila dobar rezultat iz prvih utakmica nokaut faze natjecanja.

Emery će se u ovom susretu morati uzdati u Giovannija Lo Celsa u ofenzivi, a veću minutažu mogao bi dobiti i Paco Alcacer, koji se i nije naigrao na Anfieldu. Težak zadatak je pred Danijem Parejom i kolegama u veznoj liniji koji će pokušati uspostaviti dominaciju u sredini terena, da bi u napadu Arnaut Danjuma Groeneveld i Samuel Chukwueze dobili priliku kreirati senzacionalni preokret.

A Liverpool s druge strane briljira u svim natjecanjima. Momčad Jürgena Kloppa nastavlja se boriti za osvajanje čak četiri trofeja ove sezone, s Ligom prvaka kao najvrjednijim naslovom kojeg bi mogla spremiti u svoje vitrine.

Ne samo što crveni s Anfielda trpaju golove kad god se sjete, već nisu niti primili pogodak u zadnje četiri utakmice, zahvaljujući obrani kojom uspješno komandira nedodirljivi Virgil van Dijk.

Klopp je protiv Newcastlea za vikend odmarao Mohameda Salaha da bi bio potpuno spreman za ovaj okršaj, a ostaje dvojba hoće li uz Sadija Manea u ofenzivi koristiti Dioga Jotu ili Luisa Diaza.

Stanje s ozljedama u gostujućim redovima i dalje je odlično pa samo Firmino ima manjih problema sa stopalom, dok navijače veseli i uspon forme Thiaga Alcantare, koji napokon radi razliku na travnjaku u dresu Liverpoola.

U svakom slučaju, Estadio de la Ceramica svjedočit će velikoj utakmici, a Villarreal se nada senzaciji koja bi se pamtila godinama, no gosti već mjesecima bez problema podnose svaki pritisak pa je Liverpool veliki favorit za prolazak dalje…

Prethodni dvoboji:
27.04.22 Liverpool2:0Villarreal LP
05.05.16 Liverpool3:0Villarreal EL
28.04.16 Villarreal1:0Liverpool EL

Izostanci i ozljede:

Villarreal: Moreno A. (ozljeda koljena), Moreno G. (ozljeda mišića), Pino Y. (ozljeda mišića).

Liverpool: Firminho (ozljeda stopala).

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Liverpool u prethodne dvije runde Lige prvaka igrao bolje u prvim utakmicama, nego u uzvratima, no vjerujemo da Kloppova momčad može i više od toga u ovom polufinalu.

Villarreal će se morati otvoriti kako bi dostigao veliku prednost gostiju, a takvim pristupom nema izgleda protiv Liverpoola, jer kvaliteta je debelo na strani engleskog predstavnika. Zato je naša glavna preporuka čista pobjeda Liverpoola u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.73 kojeg nudi 20bet.

Također smatramo da se neće toliko paziti na vlastitu mrežu, kao u prvoj utakmici. Golovi ne bi smjeli izostati, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što ćete dobiti kvotu 1.69.

Ako pak vjerujete da će oba tima dati gol, kao što je to bio slučaj kad je Liverpool igrao uzvrat protiv Benfice, možete uzeti 1.70 u kladionici 22bet.

A ako se želite kladiti na strijelce, bet365 vam nudi 2.00 da će Mohamed Salah zabiti, a 4.75 da će to biti prvi gol na utakmici. Dobit ćete 2.25 ako zabije Diogo Jota, a 2.60 ako poentira Sadio Mane.

Spomenimo još okladu na gol postignut u oba poluvremena, uz kvotu 1.66, kao i dosuđeni penal, za koji biste dobili koeficijent 2.35.

Za kraj, tu je kombinacijska oklada X2 na Liverpool i više od 2.5 postignutih golova, uz koeficijent 2.08, što također djeluje primamljivo i lako bi se moglo ostvariti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top