Liverpool vs. Newcastle – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
W L D D L
  • Anfield
  • Početak: 31. kolovoz 21:00
Forma:
D W D D W
Liverpool
Više od 3.5 gola2.27
Newcastle
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon tri loše utakmice i uvjerljive pobjede protiv Bournemoutha, Liverpool ove srijede u petom kolu Premiershipa igra kod kuće protiv neugodnog Newcastlea.

Momčad Jürgena Kloppa svjesna je da mora početi pobjeđivati ako se želi vratiti u borbu za naslov prvaka, a pobjeda 9:0 u prethodnom kolu pokazuje da su “Redsi” itekako sposobni zabijati i gaziti protivnike koji pokažu bilo kakvu slabost.

No, Newcastle je opasan i trebat će Liverpool igrati svoj najbolji nogomet ako želi do sva tri boda, s raspoloženim Mohamedom Salahom u glavnoj ulozi, koji je ostao prva violina Kloppove družine.

Sadio Mane više nije dio kolektiva, a Darwin Nunez zbog suspenzije još uvijek ne može igrati, dok Dioga Jotu muči ozljeda. Ipak, u momčadi je opasni Luis Diaz koji se pokazao kao pravo pojačanje već ovog proljeća, a ne zaboravimo ni Roberta Firmina koji je možda pao u drugi plan, no sada ima priliku pokazati se ponovo na velikoj sceni.

Dobra vijest za Kloppa je i povratak Thiaga Alcantare na travnjak nakon ozljede koja ga je udaljila iz momčadi i uvodnim kolima, dok je važna za domaćina i dobra forma Trent Alexander-Arnolda, jednog od najboljih bekova na svijetu.

A Newcastle s druge strane dolazi na utakmicu s mnogo samopouzdanja, jer momčad koju uspješno vodi Eddie Howe ne zna za poraz na otvaranju Premiershipa.

“Svrake” nisu izgubile niti u dvoboju protiv Manchester Cityja koji se pretvorio u pravu golijadu, a sada su se još pojačale Alexanderom Isakom, koji je doveden uz odštetu od čak 70 milijuna eura.

Otkad je saudijski princ Mohammed bin Salman Al Saud preuzeo vlasništvo na klupu, dovedeni su brojni kvalitetni nogometaši, poput Brazilaca Brune Guimaraesa i Joelintona te Chrisa Wooda, ali Allan Saint-Maximin ostao je najpouzdaniji igrač u ofenzivi i od njega će gostujući navijači očekivati neki proboj po krilu u ovoj utakmici i eventualni pogodak.

U svakom slučaju, čeka nas žestoka utakmica na Anfieldu u kojoj se Newcastle želi pridružiti momčadima koje su dosad uspješno otkinule bodove Liverpoolu, dok domaćin ipak preferira laku i uvjerljivu pobjedu, kao u svojoj prethodnoj utakmici na istom stadionu…

Prethodni dvoboji:
30.04.22 Newcastle0:1Liverpool PL
16.12.21 Liverpool3:1Newcastle PL
24.04.21 Liverpool1:1Newcastle PL
30.12.20 Newcastle0:0Liverpool PL
26.07.20 Newcastle1:3Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Liverpool: Diogo Jota (ozljeda mišića), Keita N. (nespreman), Konate I. (ozljeda mišića), Matip J. (ozljeda prepona), Nunez D. (crveni karton), Oxlade-Chamberlain A. (ozljeda mišića), Ramsay C. (ozljeda mišića).

Newcastle: Krafth E. (ozljeda koljena), Shelvey J. (ozljeda bedra), Wilson C. (ozljeda bedra).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Liverpool razočarao u nekim svojim utakmicama ovog ljeta, uključujući i dvoboje protiv Manchester Uniteda te Manchester Cityja, no vjerujemo da se ofenzivni dio ekipe polako uštimava i da bi ove srijede ponovo mogao doći na svoje.

Newcastle također ima što reći prema naprijed, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će biti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.27 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one koji su sigurni da će Liverpool dominirati travnjakom dobra je opcija ono što nudi bet365, a to je koeficijent 1.95 na okladu poluvrijeme/kraj 1/1, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu te zatim zadržati svoju prednost do samog kraja.

Druga slična opcija je klađenje na hendikep -1.5 na Liverpool, uz koeficijent 1.86 kojeg nudi kladionica 22bet, što znači da Kloppova momčad mora pobijediti s najmanje dva razlike, kako bi vaša prognoza bila dobitna.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.00 ako poentira Mohamed Salah, a 4.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na gol Luisa Diaza kvota je 2.50, koliko i na Roberta Firmina, dok ćete za pogodak Alexandera Isaka dobiti 4.50.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, jer pravi odnos snaga ove dvije momčadi bit će najlakše procijeniti kad jednom akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na koju će vam darežljive utakmice dati koeficijent oko 1.85, djeluje u ovom trenutku primamljivo, pod uvjetom da pitanje pobjednika do tada ne bude riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top