Leicester vs. Manchester United – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
L D L L D
  • King Power Stadium
  • Početak: 01. rujan 21:00
Forma:
W W L L D
DOMAĆIN 3.34
Remi 3.83
GOST 2.08
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Engleski nogomet ovog tjedna ne miruje, a u četvrtak će svoj dvoboj odigrati Leicester i Manchester United, u kojem i jednima i drugima itekako treba pobjeda.

Domaća momčad koju vodi Brendan Rodgers u velikoj je krizi na otvaranju novog izdanja Premiershipa, jer u četiri odigrane utakmice ne zna za pobjedu i nalazi se na samom dnu ljestvice.

Tajlandski vlasnici Leicester Cityja zbog toga polako gube strpljenje i pitanje je hoće li Rodgers preživjeti na klupi u slučaju novog neuspjeha, koji bi senzacionalnog prvaka iz 2016. godine doveo u situaciju da postane ozbiljan kandidat za ispadanje iz lige.

Leicester će zato morati svim snagama udariti na uglednog protivnika, a najviše će se očekivati o Jamieja Vardyja, legendarnog centarfora “Lisica”, koji iz godine u godinu predstavlja najboljeg strijelca ove momčadi.

No, netko će se također morati priključiti Vardyju ako domaćin želi pobjedu, a takvih baš nije bilo mnogo ove sezone. Daroviti Harvey Barnes jedan je od igrača koji bi trebali povući u sredini terena, a tu je i Youri Tielemans kojeg klub svim silama pokušava zadržati u svojim redovima.

Ayoze Perez još je jedan igrač od kojeg se očekuje da se napokon probudi, a Rodgers polaže nade i u Kiernana Dewsbury-Halla, koji pokazuje da ima mnogo potencijala ovog ljeta.

Bez Kaspera Schmeichela među vratnicama, koji je prešao u Nicu, Leicesterova obrana zasad je ranjiva, s nekoliko ozlijeđenih igrača u zadnjoj liniji pa neće biti lako sačuvati mrežu, protiv zvjezdane momčadi koja dolazi u goste.

A Manchester United pod trenerom Erikom ten Hagom proživio je svašta u posljednjih mjesec dana, od potpune katastrofe do nastupa koji su probudili nadu navijačima.

Nakon fijaska protiv Brightona i Brentforda, “Crveni vragovi” uspjeli su svladati Liverpool i tako najaviti svoje bolje dane, uz impresivan nastup Jadona Sancha koji se prošle sezone nije uspio na pravi način prilagoditi novom kolektivu.

Ostaje otvoreno pitanje Cristiana Ronalda, koji kod novog trenera kreće s klupe i pitanje je koliko je motiviran igrati za Manchester United, ali Marcus Rashford i Bruno Fernandes ipak dižu formu pa možemo očekivati solidnu igru gostiju na King Power stadionu, u utakmici u kojoj bi ih pobjeda vratila u gornji dom elitnog ranga engleskog nogometa…

Prethodni dvoboji:
02.04.22 Manchester Utd1:1Leicester PL
16.10.21 Leicester4:2Manchester Utd PL
11.05.21 Manchester Utd1:2Leicester PL
21.03.21 Leicester3:1Manchester Utd FAC
26.12.20 Leicester2:2Manchester Utd PL

Izostanci i ozljede:

Leicester: Bertrand R. (ozljeda koljena), Fofana W. (osobni razlozi), Pereira R. (ozljeda Ahilove tetive).

Manchester United: Greenwood M. (izvan kadra), Lindelof V. (pretrpljeni udarac), Martial A. (ozljeda Ahilove tetive), Pellistri F. (ozljeda gležnja), Williams B. (ozljeda mišića).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Manchester United izgledao očajno na početku sezone i predstavljao vrlo nesigurnu okladu, vjerujemo da su problemi Leicester Cityja u ovom trenutku još veći, što ide na ruku gostujućoj momčadi.

Obrana “Lisica” izgleda katastrofalno posljednjih tjedana bez Schmeichela, a napad nije uspio izboriti pobjedu protiv Chelseaja ni s igračem više u prošlom kolu. Zato je naša glavna preporuka u ovoj utakmici oklada na pobjedu Manchester Uniteda, uz koeficijent 2.08 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o suparnicima čija je defenziva definitivno slabija od ofenzive, zbog čega ne bi bilo iznenađenje da se ovaj susret pretvori u golijadu. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.50 koju nudi kladionica 22bet.

Što se pak strijelaca tiče, najmanji koeficijent je na gol Cristiana Rolanda, samo 2.20, iako vrlo vjerojatno neće imati punu minutažu u ovoj utakmici. Na pogodak Marcusa Rashforda je u kladionici bet365 pak obećavajućih 3.50, dok ćete na gol Jadona Sancha dobiti čak 4.50.

Spomenimo i okladu na dosuđeni penal, za što ćete dobiti koeficijent 2.74, dok ćete uzeti 7.00 ako padne autogol, što nije rijetkost u utakmicama najjačih europskih liga u posljednje vrijeme.

Za kraj, imate se prilike kladiti i na kartone, s okladom na više od 4.5 kartona u ovoj utakmici uz kvotu 2.20, što ima smisla kad znamo da je ulog velik, a domaćin pokazuje slabosti u zadnjoj liniji koje bi mogle rezultirati prekršajima vrijednima sankcija…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top