Milan vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D W D W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 03. rujan 18:00
Forma:
W L W W L
Milan
Manje od 2.5 gola2.03
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijansko nogometno prvenstvo započelo je ovog ljeta neizvjesnom borbom na samom vrhu, a ove subote na rasporedu je važan gradski derbi, u kojem će snage odmjeriti Milan i Inter.

Nakon senzacionalne titule prvaka Serie A prošle sezone, Milan kojeg uspješno vodi Stefano Pioli definitivno nitko više neće podcjenjivati, čak ni u derbi utakmicama poput ove.

Pokazalo se da crveno-crni obiluju talentiranim mladim nogometašima vrijednima najviših dometa, od kojih vrijedi izdvojiti veznjaka Stefana Tonalija, a tu je i opasni portugalski napadač Rafael Leão, jedan od najzaslužnijih za osvajanje Scudetta.

Milan je ovog ljeta ostao bez važnog igrača u sredini terena, jer Franck Kessie se odlučio prijeći u Barcelonu, ali uspješno je zadržao ostatak družine, uključujući i našeg Antu Rebića koji dobiva povremenu minutažu, kao i legendarnog Zlatana Ibrahimovića koji još nije zaliječio ozljedu koljena.

U ekipi je i Olivier Giroud kao centarfor od kojeg se očekuju golovi, a snaga ove momčadi su i bočni igrači poput Thea Hernandeza i Fikaya Tomorija koji mogu napraviti probleme suparniku.

U novoj sezoni Milan nema poraza, no kiks protiv Sassuola ovog utorka otkrio je da momčad ima svojih slabosti i sada je na njoj pokazati se protiv gradskog rivala.

A Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija možda prošle sezone nije uspio osvojiti naslov prvaka, ali i dalje po mnogima predstavlja najjaču momčad u Italiji.

Sada se među plavo-crne vratio Romelu Lukaku nakon neuspješne avanture u Premiershipu, a momčad je pojačao i Henrik Mhitarjan pa Inter ne skriva šampionske ambicije, koje su doduše pretrpjele udarac porazom protiv Lazija, no i dalje je blizu vodećima na ljestvici.

Inter je ostao ovog ljeta bez Ivana Perišića, no Marcelo Brozović i dalje je važna karika u momčadi, a u napadu se Inzaghi još uvijek uzda u Lautara Martineza i Edina Džeku, dok čvrstu sredinu terena predvode Hakan Çalhanoğlu i Nicolo Barella.

U svakom slučaju, Inter ima momčad koja bi na papiru trebala biti jača od Milana, no to ništa ne znači u realnosti pa nas na stadionu Giuseppe Meazza sigurno čeka tvrdi derbi, u kojem će odlučivati nijanse…

Prethodni dvoboji:
19.04.22 Inter3:0Milan COP
01.03.22 Milan0:0Inter COP
05.02.22 Inter1:2Milan SA
07.11.21 Milan1:1Inter SA
21.02.21 Milan0:3Inter SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Origi D. (ozljeda mišića), Rebić A. (ozljeda mišića).

Inter: Dalbert (ozljeda zgloba), Lukaku R. (ozljeda mišića).

Točan rezultat 0:1

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako i Milan i Inter imaju momčadi krcate kvalitetnim rješenjima prema naprijed, vjerujemo da ove subote u derbiju niti jedni niti drugi napadači neće doći do izražaja.

U međusobnim obračunima moćnih talijanskih klubova teško je napraviti prevagu na travnjaku, a mi smatramo da će tako biti i ovaj put pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.03 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima NEĆE dati gol, uz kvotu 2.27, što znači da barem jedan golman mora sačuvati svoju mrežu netaknutom. Kladionica 22bet nudi pak okladu da gol neće pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 2.05, što također možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Ako se pak odlučite za kombinacijsku okladu, vrijedi izdvojiti dvoznak X2 na Inter uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što ćete uloviti atraktivnu kvotu 2.73.

Što se pak strijelaca tiče, bet365 postavio je kao najizglednijeg Oliviera Girouda na kojem je koeficijent 2.40, ali bolji izbor svakako je suparnički napadač Lautaro Martinez, na kojem je kvota 3.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat, za što se ima smisla odlučiti u ovako tvrdoj utakmici. Rabona nudi čak 10.00 na pobjedu Intera 0:1, dok ćete na rezultat 1:1 dobiti koeficijent 6.00, što je česti ishod talijanskih derbija…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top