Crystal Palace vs. Brentford – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
L W W D L
  • Selhurst Park
  • Početak: 30. kolovoz 20:30
Forma:
D W L W D
DOMAĆIN 2.11
Remi 3.44
GOST 3.62
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka pred nama je nekoliko zanimljivih dvoboja Premiershipa, od kojih izdvajamo okršaj Crystal Palacea i Brentforda u Londonu, jer radi se o dvije momčadi koja su privukle pažnju svojim nastupima na početku sezone.

Francuski stručnjak Patrick Vieira definitivno je od Crystal Palacea napravio respektabilnu družinu koja je odigrala odlične utakmice protiv Manchester Cityja i Liverpoola, pokazavši da definitivno nije kandidat za ispadanje ove sezone.

Vieira je pomno birao igrače, fizičkom snagom i igračkim karakteristikama slične njemu dok je svojedobno igrao za Arsenal, a u napadu mu i dalje središnju ulogu igra Wilfried Zaha, već godinama najubojitiji u redovima Palacea.

U momčadi je i Jordan Ayew, Ganac za kojeg znamo koliko može biti opasan pred protivničkim golom ako dobije potreban prostor, a tu su još u veznoj liniji dva igrača kojima predviđaju blistavu budućnost, Michael Olise i Eberechi Eze.

Pouzdan dio momčadi Crystal Palacea je i obrana, u kojoj se posebno ističe Danac Joachim Andersen, dok je ulogu kapetana preuzeo srpski reprezentativac Luka Milivojević, koji se vrlo dobro snalazi u Premiershipu.

A Brentford kojeg vodi Thomas Frank proslavio se nemilosrdnom pobjedom protiv Manchester Uniteda, no igrao je solidno i u ostalim utakmicama ovog ljeta.

Poletna momčad koja se nedavno probila u elitni rang engleskog nogometa možda je ovog ljeta ostala bez Christiana Eriksena, no još uvijek u svojim redovima ima respektabilnih pojedinaca.

Napadač Ivan Toney nastavlja trpati golove i ove sezone, a tu je i Joshua Dasilva koji može napraviti razliku prema naprijed, zbog čega je Brentford bio toliko efikasan prethodnih tjedana.

Frank čini se najviše vjeruje svojim sunarodnjacima pa mu je momčad puna Danaca, od kojih vrijedi izdvojiti Mikkela Damsgaarda koji je bio odličan na Europskom prvenstvu prošle godine, a tu su još Christian Nørgaard i Mathias Jensen koji su pronašli svoje mjesto u veznoj liniji.

Još četiri Danca Frank ima u obrani koji će pokušati anulirati slabosti Brentforda viđene u defenzivi posljednjih godina, a gostima će trebati zaista čvrsta igra na Selhurst Parku, jer Crystal Palace ne prašta pogreške ove sezone…

Prethodni dvoboji:
19.05.22 Brentford0:0Crystal Palace PL
20.11.21 Crystal Palace0:0Brentford PL
18.05.21 Brentford3:2Crystal Palace PRI
15.05.21 Brentford1:1Crystal Palace PRI
19.01.21 Brentford2:2Crystal Palace PRI

Izostanci i ozljede:

Crystal Palace: Butland J. (ozljeda zapešća), Ferguson N. (ozljeda gležnja), McArthur J. (ozljeda prepona), Tomkins J. (ozljeda mišića).

Brentford: Canos S. (ozljeda bedra), Pinnock E. (ozljeda mišića).

Crystal P. zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da u Premiershipu nema sigurnih oklada, s obzirom na to da svaka momčad ima u svojim redovima nogometaše vrijedne nekoliko stotina milijuna eura, no u ovom dvoboju smatramo da domaćin ipak ima bolja oružja i bliži je trijumfu.

Crystal Palace izgleda čvrsto i dobro organizirano, a baš takvi protivnici ne odgovaraju Brentfordu, što se potvrdilo na početku sezone. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovu utakmicu pobjeda Crystal Palacea, uz koeficijent 2.11 kojeg nudi kladionica 20bet.

Kad igra Brentford golova u pravilu ne nedostaje, što bi se moglo ponoviti i ovog utorka, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što bet365 nudi kvotu 2.00.

Za one koji ganjaju veće koeficijente tu je kombinacijska oklada pobjeda Crystal Palacea uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti koeficijent 3.29. Primamljivo djeluje i oklada poluvrijeme/kraj 1/1 uz kvotu 3.50, što znači da domaćin mora povesti u prvom poluvremenu i zatim prednost zadržati do kraja utakmice.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete na pogodak Wilfrieda Sahe koeficijent 2.87, a čak 6.00 ako bude prvi na utakmici, dok je na gol Jordana Ayewa kvota 4.33.

Za kraj, spomenimo okladu da će gol pasti u oba poluvremena, na kojoj kladionica 22bet nudi koeficijent 1.81, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, kao i dosuđeni penal, za koji ćete dobiti kvotu 2.74, koja će narasti na čak 11.00 ako odigrate da će se uz penal dogoditi i isključenje

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top