Lille vs. Rijeka – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske konferencijske lige

Forma:
W D D L W
  • Stade Pierre Mauroy
  • Početak: 24. kolovoz 20:00
Forma:
W W W W W
Lille
Hendikep: F+21.91
Rijeka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Došli smo do posljednje runde kvalifikacija za Europsku konferencijsku ligu, u kojoj Rijeka kao posljednji hrvatski predstavnik igra protiv francuskog Lillea.

Momčad s Rujevice šokantno je preko tjedna ostala bez svog trenera Sergeja Jakirovića kojeg je preoteo Dinamo, što je uzdrmalo klub i poremetilo pripremu za ovu utakmicu. To je šteta, jer Rijeka je bila u seriji od 5 pobjeda, a u Europi je do ovog gostovanja imala četiri u nizu te je s lakoćom dogurala do završne faze pretkola.

Riječani se naravno neće unaprijed predati, ali bit će teško bez bivšeg trenera i njegovog stručnog stožera ozbiljno voditi utakmicu. Ipak, u redovima hrvatskog kluba nekoliko je solidnih igrača koji mogu napraviti probleme Lilleu, od kojih vrijedi izdvojiti Niku Jankovića, ovog ljeta izuzetno raspoloženog mladog veznjaka.

Osim Jakirovića, Rijeka je ostala i bez svog najboljeg napadača Matije Frigana, kao i bez Princea Ampema. U napadu se sada oslanjaju na Francuza Naisa Djouahru, a tu su još Lindon Selahi i Toni Fruk, opasni kad se priključe ofenzivi.

Vrijedno pojačanje Riječanima svakako je Marco Pašalić koji je stigao iz Borussije Dortmund te već radi razliku na terenu u HNL-u, no ostaje pitanje može li doći do izražaja protiv jednog renomiranog europskog protivnika.

Što se pak obrane tiče, ona je pod Jakirovićem bila solidno posložena, s pouzdanim Nediljkom Labrovićem među vratnicama, no tek će ova utakmica pokazati koliko zapravo vrijedi.

S druge strane, Lille je prije samo nekoliko godina bio senzacionalni francuski prvak, a sada se pod Paulom Fonsecom vraća u europska natjecanja.

Francuzi su u ulozi izrazitog favorita u ovom dvoboju, nakon što su svladali Nantes za vikend i zadržali se u vrhu ljestvice Ligue 1.

Fonsecina momčad igra čvrsto, sa skupocjenim Kanađaninom Jonathanom Davidom kao svojom najvećom zvijezdom. Bafodé Diakité, Leny Yoro i Angel Gomes još su neki igrači u redovima domaćina koji bi se u budućnosti mogli skupo prodati, ali ovog četvrtka svi će oni biti na stadionu Pierre Mauroy i predstavljat će ogroman izazov za družinu s Rujevice…

Prethodni dvoboji:
Lille-nikad dosad igrali-Rijeka

Izostanci i ozljede:

Lille: Tiago Djalo (ozljeda koljena).

Rijeka: nema značajnih izostanaka.

Rijeka ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prema očekivanjima, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Lille izrazitim favoritom u ovoj utakmici, što zbog razlike u kvaliteti, što zbog okolnosti koje su zakomplicirale život Riječanima.

Nakon odlaska Jakirovića, Frigana i Ampema, mi vjerujemo da u ovom trenutku Rijeka nema ono što je potrebno za nadmetanje s domaćinom. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada hendikep F+2 iliti -1.5 na Lille, uz koeficijent 1.91 u kladionici 20bet, što postaje dobitno ako Francuzi pobijede s dva ili više razlike.

Imaju svakako smisla i dvije opcije koje nudi kladionica bet365. Prva je pobjeda Lillea bez primljenog gola, uz tečaj 1.90, dok ćete na okladu poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti 1.83, a postaje dobitna ako Lille povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju utakmice.

U kladionici 22bet dostupne su pak kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo okladu na pobjedu Lillea uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 1.83.

Kladiti se možete i na točan rezultat. Pa će vam tako kladionica Rabona dati kvotu 5.66 na točan rezultat 2:0, dok ćete dobiti 7.50 ako utakmica završi rezultatom 3:0.

Vrijedi još izdvojiti okladu da će do 55. minute pasti dva gola ili ranije, što ide uz vrlo zanimljivi koeficijent 1.85. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.00, što također možemo zamisliti u ovoj utakmici.

U oči upada u tečaj 8.00 koji možete dobiti na autogol, što je realan scenarij u ovom dvoboju, dok ćete na crveni karton dobiti kvotu 4.00, a nije nemoguće da netko ostane s igračem manje.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Lillea i Rijeke najlakše će biti detektirati jednom kad dvoboj započne. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.90 djeluje obećavajuće, po uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top