Rudeš vs. Hajduk – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava HNL-a

Forma:
L L L L L
  • Gradski stadion
  • Početak: 20. kolovoz 18:50
Forma:
L W D W W
Rudeš
Više od 2.5 gola1.74
Hajduk
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog vikenda manji je broj odgođenih utakmica u HNL-u nego inače, a zanimljiv dvoboj igra se u nedjelju u Zagrebu, gdje Rudeš dočekuje lidera prvenstva, splitski Hajduk.

Gostujuća momčad i njezin trener Ivan Leko još se oporavljaju od bolnog ispadanja iz Europske konferencijske lige, u kojoj se PAOK pokazao kao prejak protivnik. No, kao utjeha Hajduku ostaje vodeće mjesto u prvenstvu i čak pet bodova više od Dinama, što je start sezone o kakvom su na Poljudu samo mogli sanjati.

Svejedno, Splićani moraju pobjeđivati iz tjedna u tjedan kako bi sezonu završili na vrhu ljestvice, gdje se nisu našli već gotovo puna dva desetljeća. Posebno su bitne “male” utakmice, poput ove, u kojoj se očekuje da Marko Livaja napravi isto što i protiv Slavena u prethodnom kolu i svojim golovima riješi pitanje pobjednika.

Osim Livaje, Leko se nada da bi u Zagrebu mogli proraditi i drugi njegovi ofenzivci, poput Leona Dajakua i Jana Mlakara, dok se za impresivne golove specijalizirao Emir Sahiti i očekuje se da bi mogao doći do prostora u ovoj utakmici.

Za Hajduk će biti važna igra vezne linije u kojoj i dalje nema ozlijeđenog Rokasa Pukštasa, no Filip Krovinović i njegovi suigrači trebali bi uspostaviti dominaciju, protiv suparnika koji je pokazao da ima mnogo pukotina u svojoj igri.

Što se pak obrane Splićana tiče, ona je zasad odrađivala besprijekoran posao i može se pohvaliti da nije primila ni jedan gol u HNL-u. Golman Ivan Lučić nada se da može sačuvati mrežu netaknutom i po četvrti put.

S druge strane, Rudeš po vodstvom Roberta Prosinečkog još nema niti jedan osvojeni bod ove sezone, iako je vodio 3:0 protiv Osijeka i činilo se grabio prema pobjedi.

Obrana Rudeša pokazala se ipak kao vrlo problematična pa klub ima već 13 primljenih golova u 4 utakmice, što je prosjek s kojim ne može ostati u društvu prvoligaša. U tome mu zasad ne pomaže ni iskusni Ivan Tomečak, kao ni inozemna pojačanja Aboubacar Camara i Miguel Campos.

Rudeš je u hrvatski nogomet vratio Tina Svena Sušića koji je svoje najbolje godine proveo upravo u Hajduku i htjet će se dokazati protiv bivšeg kluba. Tu je i daroviti Luka Pasariček, strijelac dva pogotka ove sezone od kojeg se očekuje da ponovo poentira u Kranjčevićevoj i tako zakomplicira ovaj dvoboj u kojem su Splićani u ulozi apsolutnog favorita…

Prethodni dvoboji:
14.05.19 Rudeš1:4Hajduk HNL
16.03.19 Hajduk3:0Rudeš HNL
01.12.18 Rudeš1:4Hajduk HNL
15.09.18 Hajduk3:1Rudeš HNL
06.05.18 Rudeš2:1Hajduk HNL

Izostanci i ozljede:

Rudeš: nema značajnih izostanaka.

Hajduk: Rokas Pukštas (ozljeda koljena), Ferro (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo očekivati u dvoboju prvog i posljednjeg na ljestvici, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Hajduk izrazitim favoritom i ponudile neisplativu kvotu na dvojku.

Međutim, mi vjerujemo da nas čeka vrlo atraktivan dvoboj u Kranjčevićevoj, u kojem domaćin neće igrati bunker, već će kao protiv Osijeka pokušati zabiti pogodak više. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.74 u kladionici 22bet.

Za one koji pak favoriziraju Hajduk, bet365 nudi dva načina kako podebljati tečaj. Prva opcija je oklada da Hajduk zabija gola u oba poluvremena, na što ćete dobiti koeficijent 2.10. Odigrati možete i poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.05, što postaje dobitno ako Splićani povedu u prvih 45 minuta i pobijede na kraju.

U kladionici 20bet čekaju vas pak brojne kombinacijske oklade, a jedna od najboljih opcija svakako je oklada na pobjedu Hajduka uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti tečaj 1.93.

U ovom susretu možemo očekivati da će žestina rasti prema kraju utakmice, zbog čega ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.04.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, na što možete dobiti koeficijent 2.85, što je sasvim izgledno u utakmicama domaćeg prvenstva, pogotovo kada Hajduk igra protiv suparnika iz donjeg dijela ljestvice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top