Tottenham vs. Manchester United – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D L W W L
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 19. kolovoz 18:30
Forma:
W D W L L
Tottenham
Više od 3.5 gola2.42
Manchester U.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu derbi utakmice na rasporedu su gotovo u svakom kolu, a ove subote najviše pažnje privlači obračun Tottenhama i Manchester Uniteda u Londonu, dva kluba koja su ostala dužna prošli vikend.

Domaća momčad pod novim trenerom Angeom Postecoglouom uzela je tek bod u gostima kod Brentforda i očito je da joj nedostaje Harry Kane, prodan u Bayern ovog ljeta.

Tottenham sada igra s Richarlisonom u napadu, no svakako bi dobro došao jedan izraziti strijelac do kraja prijelaznog roka. Zasad ga nema pa će se Spursi morati uzdati u Brazilca, a i u novog kapetana Son Heung-Mina, krilnog napadača od kojeg se očekuje da povuče svoju momčad prema pobjedama.

Vrijedan dodatak momčadi svakako je James Maddison koji je stigao iz Leicestera i odmah upisao dvije asistencije, dok se za čvrstinu u veznoj liniji brine Pierre Emil Højbjerg, Danac bez kojeg bi se igra Tottenhama vjerojatno raspala.

Postecoglou zasad ne koristi Ivana Perišića u svojoj udarnoj momčadi, što je loša vijest za našu reprezentaciju, ali dobra za Hajduk, jer takav tretman će ga samo približiti odlasku u Split.

A obrana predvođena Ericom Dierom i Cristianom Romerom zasad pokazuje mnogo slabosti i jasno je da će Tottenham teško sačuvati mrežu netaknutom u subotu.

S druge strane, ništa bolje ne djeluje ni stražnja linija Manchester Uniteda pod Erikom Ten Hagom ovog ljeta. Plivala je na sve strane protiv Wolverhamptona i pravo je čudo što gosti nisu uspjeli zabiti na Old Traffordu.

“Crveni vragovi” tako su otvorili Premiership minimalnom pobjedom, ali nikog nisu impresionirali. U napadu Anthony i dalje djeluje neuvjerljivo, a nije se proslavio u svom debitantskom nastupu ni Mason Mount.

Bruno Fernandes također čini se da nije u svojoj najboljoj formi, no protiv Spursa bi mogao imati više prostora, kao i Marcus Rashford od kojeg se očekuje postizanje golova.

U svakom slučaju, na Tottenham Hotspurs stadionu očekuje nas neizvjesna utakmica dvije podjednake momčadi, u kojoj golovi definitivno ne bi trebali izostati…

Prethodni dvoboji:
27.04.23 Tottenham2:2Manchester United PL
19.10.22 Manchester United2:0Tottenham PL
12.03.22 Manchester United3:2Tottenham PL
30.10.21 Tottenham0:3Manchester United PL
11.04.21 Tottenham1:3Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Bentancur R. (ozljeda koljena), Gil B. (ozljeda mišića), Sessegnon R. (ozljeda bedra), Whiteman A. (ozljeda gležnja).

Manchester United: Diallo A. (ozljeda koljena), Heaton T. (ozljeda lista), Mainoo K. (ozljeda gležnja), Malacia T. (ozljeda mišića).

Tottenham zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pomalo iznenađujuće kladionice u Hrvatskoj proglasile su Manchester United favoritom u ovoj utakmici, unatoč slabom nastupu protiv Wolverhamptona u ponedjeljak.

Mi pak smatramo da obrana ni jednih ni drugih trenutno ne funkcionira. Nije tako loše kao Osijek, ali nije ni puno bolje. Zato je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.42 kojeg nudi kladionica 20bet.

Od ostalog, dio igrača možda se odluči tipovati na pobjedu Tottenhama, uz kvotu 2.83 u kladionici 22bet, jer ipak igra na domaćem terenu i izuzetno je motiviran pokazati da može živjeti bez Harryja Kanea.

Tu su naravno i umjerene varijante, poput kombinacijske oklade 1X na Tottenham i više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti primamljivu kvotu 2.82, što je sasvim realan scenarij.

Na ovoj utakmici kladiti se možete i na kornere. Pa ćete tako dobiti 1.89 ako odigrate da Tottenham ima više kornera od Manchester Uniteda na kraju utakmice, što možemo zamisliti u subotu, dok zanimljivo djeluje i oklada na ukupno manje od 4.5 kartona, uz tečaj 2.15, u utakmici za koju smatramo da se neće pretvoriti u tučnjavu.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 3.00 na pogodak Son Heung-Mina, dok ćete dobiti 3.10 ako se kladite da će zabiti Richarlison. S druge strane, kvota je 2.60 na gol Marcusa Rashforda, a 3.60 ako odigrate na Brunu Fernandesa.

Za kraj, spomenimo da možete uzeti 1.90 na okladu da Tottenham ima više od 14.5 udaraca po golu, što bi se lako moglo dogoditi u utakmici u kojoj će se iz svih pozicija pokušavati ugroziti protivničkog golmana…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top