Dinamo vs. Sparta Prag – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Europske lige

Forma:
D L W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 24. kolovoz 20:00
Forma:
D D W D W
Dinamo
Više od 2.5 gola2.18
Sparta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dramatičnog ispadanja iz Lige prvaka protiv AEK-a, Dinamo ovog četvrtka nastavlja svoju europsku avanturu dvobojem protiv praške Sparte.

“Modri” su se preselili u Europsku ligu, a ova utakmica donosi i nekoliko novosti u njihovim redovima. Naime, Igor Bišćan više nije trener, već je klupu iznenada preuzeo Sergej Jakirović, odlični stručnjak kojeg je Dinamo preko noći preoteo Rijeci.

Zagrebački klub ovih je dana ostao bez Josipa Šutala koji odlazi u Ajax, no Luka Ivanušec i Dominik Livaković i dalje su dio momčadi pa možemo reći da će Dinamo u prilično jakom sastavu odmjeriti snage s Česima.

Bit će zanimljivo vidjeti kakve će novosti donijeti Jakirović. Josip Drmić bio je potpuno zaboravljen kod Bišćana i jedan je od razloga otkaza. Možda napokon dobije minutažu u Europi, dok se od Brune Petkovića očekuje da započne u napadu od prve minute.

U redovima Dinama mladi igrači trebali bi preuzeti odgovornost, predvođeni Josipom Špikićem i Martinom Baturinom, vrlo korisnima u napadu. U sredini terena pak sve važniju ulogu ima Marko Bulat, vješti izvođač slobodnih udaraca i kornera, dok Josip Mišić donosi čvrstinu.

Obrana bi pak mogla biti slaba točka nakon odlaska Šutala, sa Stefanom Ristovskim na kojem će biti još veća odgovornost u posljednjoj liniji.

Što se pak Sparte Prag tiče, ona je ispala iz Lige prvaka tek nakon izvođenja kaznenih udaraca protiv Kopenhagena, što dovoljno govori o ozbiljnosti ovog protivnika.

Trener Brian Priske pokušat će izbjeći poraz u gostima, a u tome bi u trebao pomoći Jan Kuchta, vrlo kvalitetni napadač ove češke momčadi. Danski strateg sa sobom je doveo sunarodnjake Caspera Höjera i Asgera Sörensena kako bi pojačao obranu, a tu je i Peter Vindahl Jensen na poziciji golmana pa možemo reći da Sparta trenutno igra na skandinavski pogon.

Uz sve njih, vrijedi još izdvojiti kapetana Ladislava Krejcija koji donosi sigurnost u sredini terena pa Dinamo na stadionu Maksimir definitivno čeka pravi izazov, u utakmici koja teško da će završiti bez postignutih golova…

Prethodni dvoboji:
07.07.23 Dinamo1:1Sparta PRI
02.10.08 Sparta3:3Dinamo EL
18.09.08 Dinamo0:0Sparta EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: nema značajnih izostanaka.

Sparta: nema značajnih izostanaka.

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovom dvoboju online kladionice daju određenu prednost Dinamu, što zbog individualne kvalitete igrača, što zbog boljih rezultata u europskim natjecanjima posljednjih godina.

No, mi smatramo da će gosti imati što za reći na Maksimiru pa publiku vrlo vjerojatno očekuje izuzetno zabavna utakmica. Smatramo da su i jedni i drugi bolji prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent čak 2.18 u kladionici 22bet.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu da gol pada u oba poluvremena, uz primamljivi koeficijent 1.92, a neki igrači će se okladiti i da oba tima daju gol, na što možete uzeti tečaj 1.89 u kladionici 20bet.

Kladionica Rabona nudi vam pak lijepih 2.20 ako odigrate da Dinamo zabija više od 1.5 gola na utakmici, što je sasvim realan scenarij u dvobojima u kojima posljednje vrijeme nastupa Sparta Prag.

Neki će se odlučiti i za kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo 1X na Dinamo uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 2.93, vrlo privlačan hrvatskim zaljubljenicima u sportsko klađenje.

Među zanimljive oklade svakako spada i ona da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz koeficijent 2.30, dok ćete dobiti 2.11 ako odigrate da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom.

Ako pak izrazito favorizirate hrvatskog prvaka, u kladionici bet365 dostupna je oklada da Dinamo zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti primamljivu kvotu 3.00, a lako bi se u jednoj ovakvoj utakmici moglo pretvoriti u realnost.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.85, što je viđeno u posljednjem Dinamovom europskom dvoboju i nikog ne bi iznenadilo kada bi se ponovilo i ovog četvrtka na Maksimiru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top