Newcastle vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L W W W W
  • St. James Park
  • Početak: 27. kolovoz 17:30
Forma:
W D W L W
Newcastle
Dvoznak: 2X1.73
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se uzbudljivi derbiji u engleskom Premiershipu, gdje će ove nedjelje snage odmjeriti Newcastle i Liverpool, dvije momčadi s velikim ambicijama ove sezone.

Domaća momčad pod darovitim trenerom Eddiejem Howeom zasluženo je u svibnju izborila svoje mjesto u Ligi prvaka, a sada pokušava potvrditi da to nije bila slučajnost. Sezonu je otvorila sjajnom pobjedom protiv Aston Ville, a pružila je i žestok otpor Manchester Cityju prethodnog vikenda.

No, Newcastle mora ostvarivati dobre rezultate i protiv ostalih pretendenata na vrh ljestvice, a upravo takav mu dolazi u goste ovog vikenda. Zato će Alexander Isak i Callum Wilson morati pokazati sve što znaju u ofenzivi, jer jasno je da će za trijumf domaćina u ovoj utakmici trebati više od jednog postignutog pogotka.

Novost u momčadi Newcastlea je i dolazak Sandra Tonalija, darovitog talijanskog reprezentativca koji je odmah zabio u debiju, a mogao bi igrati značajnu ulogu na terenu i u nastavku sezone. To je i Miguel Almiron iza kojeg je fantastična sezona koju želi ponoviti, dok se puno očekuje i od Brazilca Bruna Guimaraesa.

Obrana pak crno-bijelih pokazala se sjajnom pod Howeom, s Kieranom Trippierom i Svenom Botmanom u važnoj ulozi te pouzdanim Nickom Popeom među vratnicama. Ovaj put je čeka veliki izazov, jer u Newcastle dolazi jedan od najuzbudljivijih napada u Premiershipu.

Istina je, Liverpool je pod Jürgenom Kloppom okupio brojne sjajne ofenzivce i namjerava se vratiti među kandidate za osvajanje naslova, nakon što je prošle sezone ostao bez Lige prvaka.

U redovima crvenih i dalje važnu ulogu igra Mohamed Salah, a u napadu mu društvo prave Diogo Jota i Luis Diaz, dok se minutaži uvijek nada i Darwin Nunez. Klopp je u klub dovukao i Codyja Gakpa, a veznu liniju još je pojačao Alexisom Mac Allisterom i Dominikom Szoboszlaijem, od kojih se tek očekuje da se na pravi način uklope u ekipu.

Dodajmo tome još Thiaga Alcantaru u sredini terena, kao i Virgila van Dijka u obrani te Alissona među vratnicama, nakon čega postaje jasno kako se Liverpool na stadion St. James Park ne dolazi braniti, već se nada osvajanju punog plijena u velikom derbiju…

Prethodni dvoboji:
18.02.23 Newcastle0:2Liverpool PL
31.08.22 Liverpool2:1Newcastle PL
30.04.22 Newcastle0:1Liverpool PL
16.12.21 Liverpool3:1Newcastle PL
24.04.21 Liverpool1:1Newcastle PL

Izostanci i ozljede:

Newcastle: Joe Willock (ozljeda mišića).

Liverpool: nema značajnih izostanaka.

Liverpool zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovom kolu Premiershipa sportske kladionice su nas pomalo iznenadile, jer proglasile su Newcastle favoritom u ovoj utakmici, unatoč individualnoj kvaliteti koja je ipak na strani nogometaša Liverpoola.

Mi se s time ne možemo složiti, uz dužno poštovanje prema treneru Howeu koji odrađuje odličan posao na klupi domaćina. Međutim, u ovoj utakmici čeka Newcastle težak posao i vjerujemo da neće izvući više od boda. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Liverpool, uz kvotu 1.73 koju nudi kladionica 22bet.

Radi se o utakmici koja bi mogla započeti oprezno, prije nego se zahukta, zbog čega ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti primamljivu kvotu 1.98.

Ako favorizirate Kloppovu momčad poput nas i vjerujete u njezinu napadačku moć, u bet365 kladionici možete odigrati okladu da Liverpool zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 3.25 koji bi se itekako mogao pretvoriti u realnost.

U kladionici 20bet čekaju vas pak oklade na kornere. Oklada na više od 9.5 kornera na utakmici, uz koeficijent 1.72 djeluje obećavajuće, a i 2.28 da će dobiti Newcastle više kartona od Liverpoola, što ide uz stil igre domaće momčadi.

Tu su i kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo okladu na X2 na Liverpool uz više od 2.5 gola na utakmici, na što vam se smiješi kvota 2.82, dok možete zgrabiti 2.54 ako odigrate da će u ovoj utakmici biti dosuđen penal.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 2.62 na gol Mohameda Salaha, a 3.20 ako poentira Diogo Jota. S druge strane, kvota je 2.50 na pogodak Alexandera Isaka, a čak 7.00 da će se u strijelce ponovo upisati Sandro Tonali, kao i protiv Aston Ville…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top