Las Palmas vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
L W W L L
  • Estadio de Gran Canaria
  • Početak: 27. siječanj 16:15
Forma:
W D W D W
Las Palmas
Poluvrijeme/kraj: 2/22.20
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog vikenda španjolska La Liga, u kojoj u subotu zanimljivu utakmicu igraju momčadi Las Palmasa i Real Madrida.

Gosti su pod vodstvom Carla Ancelottija nedavno osvojili španjolski Superkup, ali su i ispali iz Kupa kralja. Sada se okreću prvenstvu, u kojem zaostaju bod za Gironom, no s utakmicom manje, što Real stavlja u odličnu poziciju u pohodu na novu titulu nacionalnog prvaka.

Situacija s ozljedama popravila se za “kraljevski” klub u 2024. godini pa Ancelotti trenutno može računati na sve svoje najjače adute u napadu. To uključuje brazilske krilne napadače Viniciusa Juniora i Rodryga koji bi mogli doći do izražaja u ovoj utakmici.

Ključna figura u redovima Reala ostaje Jude Bellingham, strijelac brojnih ključnih golova tijekom jeseni. Engleski reprezentativac u La Ligi igra ofenzivnije nego što je to bio slučaj u prošlosti, zbog čega je u potpunosti došao do izražaja njegov izniman talent.

U sredini terena po običaju je gužva, s Lukom Modrićem koji pokušava maksimalno iskoristiti svaku minutu koju dobije na travnjaku. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, dok Federico Valverde i Aurelien Tchouaméni mogu računati ipak na više vremena provedenog na terenu.

Obrana pak Reala je još uvijek prošarana ozljedama i svakako će nedostajati David Alaba. No, u posljednje vrijeme u velikoj formi je Antonio Rüdiger pa madridski klub bez straha iščekuje početak ovog dvoboja na Kanarskim otocima.

S druge strane, Las Palmas pod vodstvom Garcije Pimiente postiže solidne rezultate ove sezone i čini se da se ovaj put neće grčevito boriti za opstanak do posljednjeg kola.

Dapače, žuti su u gornjem dijelu ljestvice i nisu bez izgleda ući u Europu, no pokazuju i slabosti u igri, pogotovo kad podignu obranu visoko prema centru. Cristian Herrera snalazi se pak dobro u ofenzivi, dok Sandro Ramirez još čeka na prvi gol u španjolskom prvenstvu, no svojim dodavanjima mnogo je toga dobrog već napravio za Las Palmas.

Spomenimo još Kiriana Rodrigueza koji proživljava fantastičnu sezonu pa je jasno da na stadionu Gran Canaria domaća momčad itekako želi namučiti Real, nakon što je prije nekoliko tjedana tek u završnici poražena od Barcelone…

Prethodni dvoboji:
27.09.23 Real Madrid2:0Las Palmas LL
31.03.18 Las Palmas0:3Real Madrid LL
05.11.17 Real Madrid3:0Las Palmas LL
01.03.17 Real Madrid3:3Las Palmas LL
24.09.16 Las Palmas2:2Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Las Palmas: Coco S. (reprezentacija), Curbelo E. (ozljeda), Lemos A. (ozljeda gležnja), Mfulu O.(reprezentacija), Sinkgraven D. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nismo iznenađeni što su online kladionice ponudile prilično nizak tečaj na pobjedu Real Madrida, do te mjere da se zapravo i ne isplati igrati čistu dvojku.

No, mi smatramo da igra koju preferira Las Palmas, s obranom koja ostavlja mnogo prostora brzonogim krilima ne može dobro proći protiv Reala. Zato očekujemo da madridski klub rano povede i zadrži prednost do samog kraja. Upravo takav scenarij donosi dobitak uz okladu poluvrijeme/kraj 2/2, na kojoj možete dobiti koeficijent 2.20 u kladionici bet365.

Po istoj logici ima smisla uzeti u obzir i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz kvotu 1.87. Ako pak vjerujete u golijadu, tu je i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, što ide uz tečaj čak 2.57.

Postoje još dvije opcije kako podebljati tečaj na pobjedu gostiju. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20, dok ćete dobiti istu kvotu i ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na Real. To postaje dobitno ako Ancelottijeva momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.30 da će zabiti Vinicius Junior, a 2.50 da će poentirati Rodrygo. S druge strane, dobit ćete čak 12.00 ako tipujete na Kiriana Rodrigueza, najboljeg strijelca Las Palmasa ove sezone.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što nije rijetkost u utakmicama u kojima igra Real, pogotovo protiv suparnika iz donjeg dijela ljestvice…

U kladionici 20bet bonus 100€ za nove igrače iskoristiv je na španjolskoj La Ligi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top