Italija vs. Ukrajina – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
D W L W L
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 12. rujan 20:45
Forma:
D W W D L
Italija
Više od 2.5 gola2.03
Ukrajina
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kvalifikacijski tjedan u Europi završava ovog utorka, kada je na rasporedu vrlo zanimljiva utakmica u Milanu, u kojoj će snage odmjeriti reprezentacije Italije i Ukrajine.

Domaća momčad pod izbornikom Robertom Mancinijem nije fantastično ušla u ovaj ciklus kvalifikacija za Euro. Izgubila je na svom terenu od Engleske, a u subotu je podbacila i u gostima kod Sjeverne Makedonije, reprezentacije koja ju je ostavila bez Svjetskog prvenstva u Kataru prošle godine.

Sada se Talijani moraju vaditi u izravnom dvoboju protiv Ukrajine, o kojem će mnogo toga ovisiti u borbi za drugo mjesto. Mancini će se uzdati u svoje napadačka rješenja, prije svega u iskusnog Ciru Immobilea, čovjeka za kojeg Italija nema pravu zamjenu posljednjih godina.

Dvojac iz Napolija, Matteo Politano i Giacomo Raspadori također bi mogao imati važnu ulogu u ovoj utakmici, a u krugu reprezentacije ponovo je i Nicola Zaniolo, sada član engleske Aston Ville.

Italija ima solidnu veznu liniju, sa Sandrom Tonalijem i Manuelom Locatellijem u glavnoj ulozi. Posebno će na oprezu morati biti obrana, u kojoj više nema Leonarda Bonuccija, ali je zato pouzdani Gianluigi Donnarumma među vratnicama.

Što se pak Ukrajinaca tiče, izabrana vrsta koju vodi Sergej Rebrov u seriji je pozitivnih rezultata, što je kulminiralo remijem protiv Engleske, momčadi koja prije toga nije ispustila ni boda u ovoj skupini.

Roman Jaremčuk i Artem Dovbik glavna su napadačka rješenja ukrajinske reprezentacije, a tu je i iskusni Andrij Jarmolenko, doduše s ozljedom koljena koju je tek nedavno sanirao.

Ukrajinci još imaju niz cijenjenih nogometaša, od Oleksandra Zinčenka na poziciji lijevog beka do Mihajla Mudrika na krilu pa se sigurno neće potpuno povući i braniti tek bod na ovom teškom gostovanju.

Mikola Matvienko i Vitalij Mikolenko imat će posebno mnogo posla u obrani, a i Georgij Buščan na golu, jer Talijani će sigurno žestoko navaliti u ovom susretu, svjesni da im ponovo bježi mjesto na jednom velikom natjecanju.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza čeka nas zaista uzbudljiva utakmica, u kojoj unatoč velikom ulogu golovi definitivno ne bi trebali izostati…

Prethodni dvoboji:
10.10.18 Italija1:1Ukrajina PRI
29.03.11 Ukrajina0:2Italija PRI
12.09.07 Ukrajina1:2Italija EPK
07.10.06 Italija2:0Ukrajina EPK
30.06.06 Italija3:0Ukrajina SP

Izostanci i ozljede:

Italija: Federico Chiesa (ozljeda mišića), Lorenzo Pellegrini (ozljeda aduktora).

Ukrajina: eduard Sobol (ozljeda mišića).

Italija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo mogli i očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Italiju izrazitim favoritom u ovom dvoboju, kao da igra protiv neke momčadi nižeg ranga europskog nogometa.

No, mi smo sigurni da će biti vatre na San Siru i da će se i jedni i drugi pregršt puta naći u izglednoj poziciji za postizanje golova. Ukrajinci su dobri prema naprijed, a ranjivi prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 2.03 u kladionici 22bet.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu oba tima daju gol, uz kvotu čak 2.27 u kladionici 20bet, dok će se neki igrači odlučiti i za opciju da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti tečaj 1.85.

Ako pak favorizirate Talijane, postoje dvije mogućnosti kako podebljati kvotu u kladionici bet365. Prva opcija je oklada da Italija zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.50, dok ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1 dobiti kvotu 2.25, a postaje dobitna ako Mancinijeva momčad povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Tu su i brojne kombinacijske oklade, od kojih izdvajamo okladu na pobjedu Italije uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti zanimljivi koeficijent 2.44.

Dvoboj bi mogao započeti čvrstom i organiziranom igrom obje momčadi, nakon čega će se vjerojatno rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete zgrabiti tečaj 2.12.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.88, što je itekako moguće u okršaju ovakvog intenziteta, u kojem će Talijani pod svaku cijenu pokušavati zabiti pogodak, makar morali i padati u kaznenom prostoru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top