Bayern vs. Bayer – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
W W W L W
  • Allianz Arena
  • Početak: 15. rujan 20:30
Forma:
W W W W W
Bayern
Više od 3.5 gola1.81
Bayer
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Njemačkoj reprezentativna stanka završava ovog petka, a na scenu se vraća Bundesliga, dvobojem dvije momčadi koje su najviše pokazale tijekom ljeta, Bayerna i Bayer Leverkusena.

Domaća momčad pod vodstvom Thomasa Tuchela primila je bolan šamar u njemačkom Superkupu protiv Leipziga, no nakon toga se konsolidirala i nanizala tri pobjede u njemačkom prvenstvu. Sada joj je cilj ostati sama na vrhu, za što joj je potrebna ova pobjeda u Münchenu.

Tuchel je uspio u svoje redove dovesti Harryja Kanea tijekom ljeta i od Engleza se očekuje da trpa golove u svakoj utakmici, a pogotovo u ovakvim derbijima. S obzirom na to da je zabio 30 prošle sezone u Premiershipu, u Bundesligi bi lako mogao zabiti i deset golova više.

Bayern ima i svoja dva sjajna krilna napadača, Leroya Sanea i Kingsleyja Comana, vrlo opasne jednom kad se sjure po svojoj strani igrališta. Tu je i izuzetno talentirani Jamal Musiala, mladić kojem se cijena na tržištu već procjenjuje na više od stotinu milijuna eura. Trenutno ima problema s ozljedom bedra, što je najveći Tuchelov problem uoči utakmice.

Serge Gnabry je još jedan igrač koji može napraviti prevagu prema naprijed, a ne smijemo zaboraviti ni veterana Thomasa Müllera, uvijek maksimalno motiviranog kad igra za Bayern. Za kraj, treba spomenuti i vječnog džokera. Eric-Maxim Choupo-Moting pokazao se dosad kao perfektno rješenje s klupe i lako bi mogao dobiti minutažu i u ovoj utakmici.

S druge strane, Bayer pod vodstvom trenera Xabija Alonsa ima manje razvikane zvijezde, no ovog ljeta također nije znao za poraz u njemačkom prvenstvu.

U njegovim radovima sada je hrvatski reprezentativni bek Josip Stanišić, na posudbi upravo iz Bayerna, željan dokazati bivšem treneru da zaslužuje više od minutaže koju je dobivao prošle sezone.

Bayer iz Leverkusena ima izuzetno darovitog Floriana Wirtza u ofenzivi, za kojeg se vjeruje da će ga ubrzo zgrabiti neki od najbogatijih europskih klubova. Tu je i Granit Xhaka u sredini terena te pouzdani stoper Jonathan Tah.

Golovi se pak očekuju od nigerijskog napadača Victora Bonifacea, dok ih mogu zabiti i Adam Hložek te Jonas Hofmann, još dva vrlo ofenzivna nogometaša.

U svakom slučaju, čeka nas na stadionu Allianz Arena vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj ćemo otkriti ima li Bayern ove sezone ozbiljnog suparnika u borbi za naslov prvaka…

Prethodni dvoboji:
19.03.23 Bayer2:1Bayern BUN
30.09.22 Bayern4:0Bayer BUN
05.03.22 Bayern1:1Bayer BUN
17.10.21 Bayer1:5Bayern BUN
20.04.21 Bayern2:0Bayer BUN

Izostanci i ozljede:

Bayern: Guerreiro R. (ozljeda lista), Marušić G. (ozljeda koljena), Musiala J. (ozljeda bedra), Neuer M. (slomljena noga).

Bayer: Hincapie P. (slomljen gležanj), Schick P. (nedovoljno oporavljen).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Bayern jasnim favoritom u ovom susretu, unatoč tome što Bayer iz Leverkusena izgleda impresivno posljednjih mjeseci.

Mi pak vjerujemo da unatoč tome što se radi o derbiju golovi neće izostati. Bayern ima jednu od najboljih ofenziva u Europi, dok mu je obrana problematična, što bi kvalitetna gostujuća družina trebala barem jednom iskoristiti. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, na što možete dobiti koeficijent 1.81 u kladionici 20bet.

U kladionici 22bet pronaći ćete pak kombinacijske oklade, od kojih vrijedi izdvojiti okladu na pobjedu Bayern uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.90. To je scenarij koji se očekuje u ovom susretu, pod uvjetom da domaća momčad odigra na svom nivou.

Ako želite podebljati tečaj na trijumf domaćina, bet365 vam nudi još dva zanimljiva rješenja. Prvo je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.37, što postaje dobitno ako Bayern povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju. Odigrati možete i da Bayern zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 1.90, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete lijepih 1.80 na gol Harryja Kanea, a čak 2.75 ako tipujete na Leroya Sanea. S druge strane, a Victora Bonifacea je 2.75, dok ćete dobiti 5.50 na pogodak Floriana Wirtza.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.88, što se često sudi kada Bayern igra u njemačkim derbijima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top