Armenija vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
D W W D L
  • Vazgen Sargsyan Stadium
  • Početak: 11. rujan 18:00
Forma:
W D D W D
Armenija
Poluvrijeme/kraj: 2/22.05
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede na Rujevici protiv Latvije, Hrvatsku ovog ponedjeljka čeka teži izazov, na gostovanju u Erevanu kod Armenije.

Izabrana vrsta Zlatka Dalića u posljednjih godinu dana ostvarila je dva sjajna uspjeha, broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru i srebro na završnici Lige nacija. Sada veliki ugled kojeg je stekla mora potvrditi u kvalifikacijama za Euro, u kojima bi baš ovo gostovanje moglo biti ključno u borbi za prva dva mjesta skupine D.

Dalić može biti zadovoljan formom svojih nogometaša. Posebno dobro u petak je izgledao Bruno Petković, strijelac dva krasna gola, dok je Ivan Perišić bio konstantna opasnost u ofenzivi, prije svega po lijevoj strani.

Luka Ivanušec dobro se uklopio u momčad i također se upisao među strijelce, a golove je nastavio zabijati i Andrej Kramarić. Što se pak Luke Modrića tiče, nije izgledao kao da je u top formi, no svojim iskustvom uvijek donosi prevagu u hrvatskim utakmicama.

U Erevanu će biti bitna i igra u obrani pa veseli što je Dominik Livaković nastavio skidati suparnicima velike prilike, dok su solidnu utakmicu odigrali i stoperi, Joško Gvardiol i Josip Šutalo.

Pred Dalićem ostaje dvojba tek u veznoj liniji, jer Mateo Kovačić ima bolove u mišiću pa nije sigurno hoće li biti spreman nastupiti. No, ako je vjerovati prethodnoj utakmici, čak i ako ne bude sposoban igrati to se ne bi trebalo previše osjetiti na travnjaku.

S druge strane, Armenija pod izbornikom Oleksandrom Petrakovom zaista djeluje odlično u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Dovoljno govori da je pobijedila Wales u Cardiffu, a Turska je na svom terenu jedva iščupala bod u posljednjim minutama utakmice.

Nacionalni naboj uvijek je snažan kod Armenaca, u regiji koja je i dalje na rubu rata, zbog čega možemo očekivati glasnu podršku navijača i fanatičnu igru domaćina. Dobra je vijest da se Henrik Mhitarjan oprostio od ove reprezentacije, a loša je to što imaju nove odlične ofenzivce.

Vrijedi prije svega izdvojiti Eduarda Spertsyana iz Krasnodara, vrlo cijenjenog na nogometnom tržištu, a tu je i iskusni Lucas Zelarayán na kojeg će također naša obrana morati posebno paziti.

Artak Dashyan iz Pjunika iznenadio je pak pogotkom u Turskoj pa na stadionu Vazgen Sargsyan naši definitivno moraju biti oprezni, protiv suparnika koji se nada svom prvom odlasku na veliku nogometnu smotru…

Prethodni dvoboji:
01.06.21 Armenija1:1Hrvatska PRI

Izostanci i ozljede:

Armenija: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska: Mateo Kovačić (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nismo iznenađeni time što su online kladionice proglasile hrvatsku reprezentaciju velikim favoritom u ovoj utakmici, unatoč odličnim rezultatima Armenije u prethodnim nastupima.

Ipak je kvaliteta debelo na strani Dalićeve izabrane vrste, sposobne dominirati u svim segmentima igre. To očekujemo u Erevanu od prve minute, zbog čega je naša glavna preporuka poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 2.05 u kladionici bet365. Ova oklada postaje dobitna ako Hrvatska povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju utakmice.

Vrijedi još izdvojiti i okladu na zbroj golova, jer nismo sigurni da će se ovaj susret pretvoriti u golijadu. Zato ima smisla odigrati na manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.96 u kladionici 20bet.

Ako želite podebljati kvotu na trijumf naših, postoje još dvije opcije koje imate pravo koristiti. Prva je oklada na pobjedu Hrvatske bez primljenog gola, uz koeficijent 2.00, dok se možete kladiti i da Hrvatska zabija gol u oba poluvremena, što ide uz tečaj 2.25.

Dostupne su za ovu utakmicu i kombinacijske oklade. Pa ako odigrate na pobjedu Hrvatske uz manje od 2.5 gola na utakmici, kladionica 22bet će vam dati koeficijent 3.20.

Kladionica Rabona nudi pak oklade na točan rezultat, što će neki igrači poželjeti igrati u ovoj utakmici. Na rezultat 0:1 dobit ćete koeficijent 5.75, dok uz rezultat 0:2 ide kvota 5.66, što su i dva najizglednija rezultata u ponedjeljka u Erevanu.

Za kraj, spomenimo još dvije zanimljive mogućnosti. Prva je oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete uzeti kvotu 1.72, dok je tu i oklada na dosuđen penal, uz tečaj 2.74, što definitivno možemo zamisliti, u utakmici u kojoj bi hrvatski napadači svojom brzinom i spretnošću lako mogli iznuditi udarac s bijele točke…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top