Irska vs. Nizozemska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
L W L L W
  • Aviva Stadium
  • Početak: 10. rujan 20:45
Forma:
W L D W L
DOMAĆIN 4.76
Remi 3.99
GOST 1.73
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove nedjelje na rasporedu je jedna od ključnih utakmica kvalifikacija za Euro u skupini B, u kojoj će snage u Dublinu odmjeriti Irska i Nizozemska.

Nakon poraza od Francuske irska reprezentacija pod vodstvom izbornika Stephena Kennyja traži pozitivan rezultat u ovom ogledu, kako bi zadržala nadu u plasman na veliku europsku nogometnu smotru.

Ircima zbog ozljede koljena nedostaje najbolji nogometaš Evan Ferguson, strijelac hat-tricka u posljednjem kolu Premiershipa. Velik je to hendikep koji će pokušati pokriti Adam Idah i Chiedozie Ogbene u ofenzivi, a morat će i ostatak momčad igrati vrlo efikasno prema naprijed, kako bi lopta barem jednom završila u gostujućoj mreži.

U ovom trenutku Kenny zaista nema na raspolaganju velike zvijezde pa još vrijedi izdvojiti tek Josha Cullena i Shane Duffyja u domaćem sastavu, od kojih će se očekivati da povuku ostatak momčadi i organiziranom igrom pokušaju ugroziti suparnika.

S druge strane, Nizozemska pod izbornikom Ronaldom Koemanom dočekuje ovaj susret u vrlo dobrom raspoloženju, jer visoka pobjeda protiv Grčke približila je ovu reprezentaciju željenom drugom mjestu u skupini.

No, poraz u Dublinu sve bi još mogao zakomplicirati pa će gostujuća momčad inzistirati na ozbiljnoj igri ove nedjelje. Najviše će se očekivati od vezne linije u kojoj operiraju Frenkie de Yong i Marten de Roon, a od prve minute očekuje se i start Xavija Simmonsa koji bi mogao biti vrlo opasan po desnoj strani.

Nizozemska je startala u prethodnoj utakmici s Woutom Weghorstom u špici napada, što se pokazalo sasvim solidnim rješenjem, dok je tu i Cody Gakpo, strijelca niza važnih golova za ovu reprezentaciju na prethodnom Svjetskom prvenstvu.

Koeman nema na raspolaganju ozlijeđenog Memphisa Depaya za ovu utakmicu, no tu je Noah Lang koji uvijek može pojačati ofenzivu. U obrani su pak igrači najviše klase, poput Virgila van Djika i Nathana Akea, dok bi Denzel Dummfries kao ofenzivni bek mogao igrati važnu ulogu na travnjaku protiv Irske.

U svakom slučaju, na Aviva stadionu čeka nas vrlo zanimljiv dvoboj, u kojem će i jedni i drugi težiti pobjedi, a golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
27.05.16 Irska1:1Nizozemska PRI
16.08.06 Irska0:4Nizozemska PRI
05.06.04 Nizozemska0:1Irska PRI
01.09.01 Irska1:0Nizozemska SPK
02.09.00 Nizozemska2:2Irska SPK

Izostanci i ozljede:

Irska: Sobol E. (ozljeda mišića).

Nizozemska: James R. (ozljeda zadnje lože), Mings T. (ozljeda koljena), Mount M. (ozljeda zadnje lože), Shaw L. (ozljeda mišića), Stones J. (ozljeda mišića).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog ugleda, kao i trenutne dobre forme kladionice u Hrvatskoj odlučile su u ovoj utakmici proglasiti Nizozemsku favoritom usred Dublina.

Mi se s tim slažemo, jer Irskoj fali najbolji nogometaš, a i već godinama je u slobodnom padu. Trenutno irski nogomet ne može parirati najboljim reprezentacijama svijeta, među koje se nedavno vratila Koemanova družina. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Nizozemske, uz koeficijent 1.73 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj očekujemo pogotke, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.73 u kladionici 22bet. Druga slična opcija je oklada da padaju dva gola do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti tečaj 1.92.

Među zanimljivim okladama svakako je i ona na dosuđeni penal, uz tečaj 2.88, što možemo zamisliti u jednoj ovakvoj utakmici. Na crveni karton je kvota pak 5.00, a moglo bi biti spornih situacija i ekstremnih reakcija koje bi mogle dovesti do toga da netko igra s igračem manje.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.06 ako se okladite na gol Wouta Weghorsta, dok je kvota 3.01 da će poentirati Cody Gakpo. S druge strane, na gol Chiedozieja Ogbenea je 4.92, a na Adama Idaha možete dobiti 3.77.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Irske i Nizozemske još će biti lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti mogle bi tijekom dvoboja ponuditi primamljive kvote, zbog čega svakako imajte upaljenu omiljenu kladionicu u nedjelju navečer i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top