Ukrajina vs. Engleska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava kvalifikacija za Euro

Forma:
W W D L W
  • Miejski Stadium
  • Početak: 09. rujan 18:00
Forma:
W W W W L
Ukrajina
Oba daju gol: Da2.14
Engleska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se kvalifikacije za Euro u izuzetno neizvjesnoj grupi C, u kojoj u Wroclawu ove subote međusobno igraju Ukrajina i Engleska.

Domaća reprezentacija pod vodstvom izbornika Oleksandra Petrakova zbog rata ne može igrati u svojoj zemlji, već dočekuje protivnike u Poljskoj. No, svejedno će imati izuzetno žestoku podršku koja će igračima itekako trebati, protiv jednog od najjačih suparnika u Europi.

Ukrajinci su započeli ove kvalifikacije porazom na Wembleyju, a tek ih čekaju okršaji s Talijanima. To znači da moraju pokušati nešto izvući iz ove utakmice, kako bi si dali šansu proći na europsku nogometnu smotru.

U svojim redovima imaju nekoliko vrlo cijenjenih igrača. Prije svega vrijedi izdvojiti Oleksandra Zinčenka, braniča Arsenala koji odlično vlada loptom i sposoban je čak i dirigirati igrom momčadi sa svoje pozicije.

Mihajlo Mudrik skupocjeno je pak pojačanje Chelseaja, no tek treba opravdati uloženi novac. U Engleskoj solidno igraju još Vitalij Mikolenko i Ilja Zabarnji. U sastavu je i Dinamov bek Bogdan Mihajličenko, dok u napadu igraju vrlo iskusni igrači, Artem Dovbik i Roman Jaremčuk iz španjolske La Lige.

Iako ima problema s ozljedom koljena, Andrij Jarmolenko također je s reprezentacijom, no pitanje je koliko može pomoći u ovoj važnoj utakmici, u kojoj Ukrajinci traže pozitivan rezultat.

S druge strane, Engleska je na impresivan način pod Garethom Southgateom otvorila ove kvalifikacije i ima četiri čiste pobjede, uključujući i onu u gostima protiv Italije.

Novim trijumfom Englezi bi praktički osigurali put na Euro, a u tome bi trebao pomoći Harry Kane, novi član Bayerna. Kapetan odlično vodi ovu izabranu vrstu i zabija golove kad god je potrebno, što bi se moglo ponoviti i u Wroclawu.

Engleska ima sjajnu ofenzivu, s Bukayom Sakom i Philom Fodenom kao krilnim napadačima koji mogu napraviti razliku na travnjaku, dok Jude Bellingham dolazi u fantastičnoj formi, nakon što je u velikom stilu započeo svoj mandat u dresu Reala.

Sve u svemu, čeka nas na stadionu Miejski vrlo atraktivna utakmica, u kojoj će i jedni i drugi težiti zabijanju golova…

Prethodni dvoboji:
26.03.23 Engleska2:0Ukrajina EPK
03.07.21 Ukrajina0:4Engleska EP
10.09.13 Ukrajina0:0Engleska SPK
11.09.12 Engleska1:1Ukrajina SPK
19.06.12 Engleska1:0Ukrajina EPK

Izostanci i ozljede:

Engleska: Sobol E. (ozljeda mišića).

Ukrajina: James R. (ozljeda zadnje lože), Mings T. (ozljeda koljena), Mount M. (ozljeda zadnje lože), Shaw L. (ozljeda mišića), Stones J. (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na nedavne uspjehe engleske reprezentacije, kao i na njezinu kvalitetu, nismo iznenađeni što su hrvatske kladionice proglasile gostujuću momčad izrazitim favoritom u ovoj utakmici.

Mi ipak nismo sigurni da će to ići tako glatko protiv Ukrajinaca. Nošeni domoljubljem i glasnom podrškom navijača, sigurno će barem u nekoliko navrata opasno zaprijetiti gostujućem golu, kao što je bilo i protiv Njemačke kojoj su nedavno triput zabili. S druge strane, obrana im je slaba točka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.14 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.71, dok je kvota 2.00 da dva gola padaju do 55. minute ili ranije.

Ako pak favorizirate Engleze i vjerujete da će kvaliteta doći do izražaja, bet365 ima dvije zanimljive opcije za klađenje. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz tečaj 2.10, što postaje dobitno ako gost povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do kraja. Ako pak odigrate da Engleska zabija u oba poluvremena, uzet ćete kvotu 2.25.

Kladiti se možete na kornere, sa zanimljivom opcijom oklade na više od 8.5 kornera, uz koeficijent 1.90, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 2.05 ako se kladite na gol Harryja Kanea, dok je kvota čak 4.33 na pogodak Judea Bellinghama. S druge strane, možete uzeti 4.75 na pogodak Romana Jaremčuka, dok je koeficijent 5.50 na pogodak Andrija Jarmolenka.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.88, što definitivno nikog ne bi iznenadilo na utakmici u Wroclawu, na kojoj će i jedni i drugi pod svaku cijenu pokušavati zabiti pogodak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top