Engleska vs. SAD – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Engleska
Forma:
W D L L D
  • Al Bayt
  • Početak: 25. studeni 20:00
SAD
Forma:
D D L D W
Engleska
Više od 2.5 gola1.93
SAD
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Večernji dvoboj ovog petka odigrat će u Al Khoru reprezentacije Engleske i SAD-a, koji će nam jasno pokazati tko je spreman na ovom Svjetskom prvenstvu osvojiti prvu poziciju u skupini B.

Engleski izbornik Gareth Southgate može biti izuzetno zadovoljan kako je njegova momčad otvorila turnir, jer pobjeda 6:2 protiv Irana bila je čak i iznad očekivanja, koja su uvijek ogromna kad je u pitanju ova reprezentacija.

Možda još nije vrijeme za “It’s coming home” histeriju, no ako Engleska uvjerljivo pobjedi i Amerikance, tada će euforija na Otoku svakako biti velika.

Unatoč ponešto ozljeda, Southgate i dalje ima momčad krcatu zvijezdama pa mu Phil Foden, Jack Grealish i Trent-Alexander Arnold sjede na klupi, što dovoljno govori o širini kadra engleske izabrane vrste.

Pokazalo se da je Bukayo Saka odličnu formu iz Arsenala prenio i u reprezentativni dres, dok Harry Kane igra standardno dobro te svojim asistencijama i golovima uvijek može riješiti utakmicu.

Mladi Jude Bellingham još je jedan igrač koji bi mogao u potpunosti zablistati na Svjetskom prvenstvu, a ne zaboravimo ni Declana Ricea u sredini terena, bez kojeg je igra engleske reprezentacija danas postala gotovo nezamisliva.

S druge strane, američka reprezentacija predvođena Greggom Berhalterom pokazala je jasne ambicije za prolazak u osminu finala remijem protiv Walesa, u utakmici u kojoj je bila vrlo blizu pobjede.

Amerikanci imaju pregršt darovitih igrača, od kojih svakako vrijediti izdvojiti Christiana Pulišića iz Chelseaja, koji bi svojim prodorima mogao napraviti probleme Englezima.

Timothy Weah, sin slavnog liberijskog nogometaša odlučio se igrati za SAD i to se pokazalo kao pun pogodak na otvaranju turnira, dok su Weston McKennie i Gio Reyna još dva vrhunska igrača od kojih američki navijači mnogo očekuju u ovoj utakmici.

U svakom slučaju, na stadionu Al Bayt ljubitelji nogometa trebali bi doći na svoje kad Englezi i Amerikanci istrče na travnjak, u utakmici u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
15.11.18 Engleska3:0SAD PRI
12.06.10 Engleska1:1SAD SP
28.05.08 Engleska2:0SAD PRI
28.05.05 SAD1:2Engleska PRI
29.06.50 SAD1:0Engleska SP

Izostanci i ozljede:

Engleska: James Maddison (ozljeda koljena), Ben Chilwell (ozljeda mišića), Reece James (ozljeda zgloba).

SAD: Miles Robinson (ozljeda koljena).

Engleska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako na Svjetskom prvenstvu velik broj utakmica završava minimalnim pobjedama ili remijem s malo postignutih golova, vjerujemo da ćemo ovog petka u okršaju Engleske i SAD-a ipak vidjeti zadovoljavajući broj golova.

I jedni i drugi u posljednje vrijeme igraju bolje prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što ćete dobiti koeficijent 1.93 u kladionici 20bet.

Zanimljiva je svakako i kvota 2.00 koju ćete dobiti ako odigrate da oba tima daju gol, a mnogi će igrači odigrati i kombinacijsku okladu na pobjedu Engleske uz više od 2.5 postignutih golova, uz tečaj 2.41 koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Primamljivo djeluje i koeficijent 2.50 kojeg kladionica bet365 dijeli ako Engleska zabije gol u oba poluvremena, dok alternativu tome nudi 22bet, kvotu 1.76 da će gol bilo koje ekipe pasti u svakom od poluvremena.

Za one koji favoriziraju Engleze i misle da će njihova kvaliteta rano doći do izražaja, dvije su opcije kako dobiti pristojan koeficijent. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.40, što znači da Southgateova momčad mora povesti u prvom poluvremenu i zadržati prednost do kraja.

Također možete odigrati i hendikep -1.5 na Englesku iliti F+2, uz tečaj 2.58, što postaje dobitno ako Englezi pobijede s dva ili više razlike.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Harryja Kanea dobit ćete kvotu 2.10, a 4.00 ako to bude prvi gol na utakmici, dok je svakako zanimljiva kvota 4.33 koju možete uzeti na pogodak Bukaya Sake.

Za kraj, spomenimo još i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.65, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, a nije nemoguć niti autogol uz tečaj 6.00, koji se sve češće događa čak i na reprezentativnoj sceni…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top