Wales vs. Iran – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Wales
Forma:
D L L L D
  • Ahmad Bin Ali
  • Početak: 25. studeni 11:00
Iran
Forma:
L L W D W
DOMAĆIN 2.10
Remi 3.23
GOST 3.95
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U nepopularnom jutarnjem terminu ovog petka Wales i Iran otvaraju drugi krug utakmica na Svjetskom prvenstvu, što je ujedno i vrlo važan dvoboj skupine B.

Velški izbornik Robert Page može biti zadovoljan kako je završila utakmica njegove momčadi protiv SAD-a, jer spašen je bod u samoj završnici, koji bi mogao biti izuzetno bitan za plasman u nokaut fazu natjecanja.

Wales sada zna da bi mu 4 ili 5 bodova moglo biti dovoljno da prođe dalje, a za to će biti nužan trijumf u Al Rayyanu protiv Irana, s obzirom na to da se očekuje pobjeda Amerikanaca u zadnjem kolu protiv istog protivnika.

Kao i obično, Velšani se prije svega uzdaju u svog vođu Garetha Balea, koji uvijek daje svoj maksimum kad igra za reprezentaciju, a upravo njegov precizno izveden kazneni udarac ostavio je ovu družinu u igri za osminu finala.

U svojim redovima Wales ima još pregršt kvalitetnih pojedinaca, stasalih u Premiershipu, od kojih vrijedi izdvojiti Harryja Wilsona i Davida Jamesa, od kojih će se očekivati veliki doprinos u ovoj važnoj utakmici.

Dobar posao morat će odraditi i Wayne Hennessey među vratnicama, a i zadnja linija, u kojoj igraju neka zvučna imena, poput Ethana Ampadua od kojeg se očekuje da odradi veliki posao prema nazad, ali i katkad povuče prema naprijed.

S druge strane, iranski izbornik Carlos Queiroz ima težak posao trgnuti svoju momčadi iz letargije, nakon uvjerljivog 2:6 poraza od Engleske na otvaranju turnira.

Iran je oduvijek bio poznat kao čvrsta momčad koja teško prima golove, ali ih teško i daje pa je rezultat te prve utakmice na turniru zapravo veliko iznenađenje i pokazuje da Queirozova družina nije potpuno mentalno spremna za ovo natjecanje.

Rezultat je to različitih političkih pritisaka s kojima se igrači nose, a dvoboj s Walesom posljednja je prilika da pokažu što znaju i zadrže izglede za prolazak dalje. Zato će najbolji igrači poput Mehdija Taremija i Sardara Azmouna morati biti u svom perfektnom izdanju, kako bi iranska reprezentacija ovog petka izbjegla poraz.

U svakom slučaju, na stadionu Ahmad bin Ali čeka nas izuzetno intrigantna utakmica, u kojoj i jedni i drugi traže put prema važnim bodovima…

Prethodni dvoboji:
Wales-nikad dosad igrali-Iran

Izostanci i ozljede:

Wales: Tom Lawrence (ozljeda stražnje lože), Rhys Norrington-Davies (ozljeda zgloba), David Brooks (ozljeda mišića).

Iran: Beiranvand A. (ozljeda glave).

Wales zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Wales jedna prilično nepredvidiva momčad od koje se svašta može očekivati, no na velikim natjecanjima uvijek igra ozbiljno i redovito prolazi u nokaut fazu. Ovaj put ponovo se čini da ima sposobnost izboriti jedno od vodećih mjesta u skupini, a mi vjerujemo da će to potvrditi u petak na travnjaku.

Iranska reprezentacija u ovom trenutku nalazi se u vrtlogu političkih nemira i nije se u stanju u potpunosti fokusirati na nogomet, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na pobjedu Walesa, uz koeficijent 2.10 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one opreznije, koji predviđaju tvrdu utakmicu, tu je kombinacijska oklada dvoznak 1X na Wales uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti kvotu 1.94, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Jedna od zanimljivih opcija svakako je i tečaj 3.00 koji ćete dobiti na pobjedu Walesa bez primljenog pogotka, a poznavajući nogometnu filozofiju ovih suparnika, kvota 3.05 koju nudi kladionica 22bet za okladu na dosuđeni penal također ima smisla.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u kladionici bet365 koeficijent 2.75 ako zabije Gareth Bale, a čak 4.75 ako to bude prvi pogodak na utakmici. Kvota na gol Daniela Jamesa je 4.75, dok ćete uzeti isti tečaj i ako s druge strane zabije Mehdi Taremi.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga između Walesa i Irana najlakše će biti detektirati kad jednom akcija započne na travnjaku. Gol u posljednjih 20 minuta, na čemu će kvota biti 2.00 u darežljivim kladionicama svakako se čini da ima smisla, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top