Nizozemska vs. Ekvador – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Nizozemska
Forma:
W W W W D
  • Khalifa International
  • Početak: 25. studeni 17:00
Ekvador
Forma:
W D D D W
DOMAĆIN 1.84
Remi 3.52
GOST 4.71
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zahuktava se akcija ovog petka na Svjetskom prvenstvu, s velikim derbijem skupine A u kojem će Nizozemska i Ekvador odlučiti tko je zreo osvojiti prvo mjesto na ljestvici.

Nizozemska koju vodi Louis van Gaal nije oduševila na otvaranju protiv Senegala, ali svejedno je uspješno osvojila tri boda i istaknula kandidaturu za prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Nizozemci imaju ponešto problema, jer Memphis Depay tek se vraća nakon serije ozljeda, a Georginio Wijnaldum propušta SP zbog ozljede koljena. No, narančasti svejedno u svojim redovima imaju nekoliko odličnih nogometaša i nikome neće biti lako s njima igrati.

Prije svega treba izdvojiti mladog Codyja Gakpa, koji je svojim golom slomio Senegalce i tako nastavio seriju briljantnih utakmica ove sezone, što prezentira i kada igra za svoj PSV.

Davy Klassen i Steven Bergwijn još su dva korisna nizozemska nogometaša u ofenzivi, a tu je i Frankie de Jong koji nije zaboravio igrati nogomet i ovaj turnir trebao bi mu pomoći da se vrati u top formu.

Jaka oružja Van Gaal ima i u svojoj posljednjoj liniji, jer malo je boljih braniča na svijetu od Virgila van Dijka, dok formu polako diže Matthijs de Ligt otkad je potpisao za Bayern i mogao bi biti vrlo opasan u ovoj utakmici u prekidima.

Dodajmo im još Daleyja Blinda i Denzela Dumfriesa na bočnim pozicijama i dobivamo poletnu momčad koja ima što reći u skupini A i pokušat će to potvrditi u ovom dvoboju.

A Ekvador s mnogo ponosa može reći da je pod vodstvom izbornika Gustava Alfara postao prva reprezentacija u povijesti SP-a koja je pobijedila domaćina na otvaranju turnira.

Dogodilo se to prošle nedjelje, kada je apsolutni junak bio kapetan Enner Valencia, strijelac dva pogotka protiv Katara, s tim da mu je jedan još poništen.

Iskusni 33-godišnji napadač koji trenutno igra za Fenerbahče bit će najveća opasnost i za Nizozemsku, a Ekvador u svojim redovima skriva još nekoliko odličnih igrača, prije svega veznjaka Brightona Moisésa Caiceda te braniča Pervisa Estupiñána koji igra za istu englesku momčad.

Ekvador je stekao ugled svojim uspjesima u Južnoj Americi protiv nekih od najmoćnijih svjetskih reprezentacija, a pomrsio je račune i Hrvatskoj 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji. Sada želi još jedan veliki skalp na stadionu Khalifa International, no Nizozemci ga sigurno neće podcijeniti…

Prethodni dvoboji:
17.05.14 Nizozemska1:1Ekvador PRI
01.03.06 Nizozemska1:0Ekvador PRI

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Georginio Wijnaldum (ozljeda koljena).

Ekvador: Joao Rojas (ozljeda zgloba).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Ekvador zadivio svijet na otvaranju turnira impresivnom pobjedom protiv Katara, no ipak se radi o reprezentaciji limitiranih mogućnosti, koja igra “toplo-hladno” na svakom velikom natjecanju na kojem nastupi.

Vjerujemo da je kvaliteta na strani nizozemskih nogometaša, kao i Louisa van Gaala kao trenera, što bi trebalo doći do izražaja ovog petka u Dohi. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Nizozemske, uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 20bet.

Ako želite još malo podebljati kvotu ciljanjem na pobjedu narančastih, možete odigrati trijumf Nizozemske uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti primamljivu kvotu 2.99, koju itekako možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Ima smisla i odigrati da gol pada u oba poluvremena, uz kvotu 1.90 koju nudi kladionica 22bet, što je realna prognoza kada na teren istrče dvije momčadi s pregršt talentiranih pojedinaca u ofenzivi.

Odlično djeluje i ono što nudi bet365, koeficijent 3.00 da će Nizozemska zabiti gol u oba poluvremena, dok će oni hrabri pokušati odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1 uz tečaj 2.87, što znači da Van Gaalova momčad mora povesti u prvih 45 minuta i zatim mirno posao privesti kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete čak 4.00 ako zabije Cody Gakpo, dok je na Memphisa Depaya kvota 2.50, a 4.00 je i na Ennera Valenciju.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.85, što je već viđeno na utakmici Ekvadora na ovom turniru, a nikog ne bi iznenadio niti crveni karton, uz tečaj 4.00, što se uvijek može dogoditi u dvobojima u kojima brzonogi napadači izluđuju protivničke obrane…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top