Katar vs. Senegal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Katar
Forma:
L W W W W
  • Al Thumama
  • Početak: 25. studeni 14:00
Senegal
Forma:
L D W D W
Katar
Oba daju gol: Da2.30
Senegal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dvobojima skupine A ulazimo ovog petka u drugi krug grupne faze Svjetskog prvenstva, a mnogo zanimanja svakako izaziva utakmica Katara i Senegala.

Domaća momčad koju vodi izbornik Felix Sanchez potpuno je razočarala na otvaranju turnira protiv Ekvadora i nitko joj više ne daje izglede da se probije u nokaut fazu natjecanja.

Mnogi čak smatraju da se radi o daleko najslabijoj reprezentaciji na turniru, no dvoboj sa Senegalom ipak je sasvim drukčija priča i Katarani se s pravom nadaju pozitivnom rezultatu.

Kako bi se to dogodilo, trebat će svakako manje konfuzije u obrani te bolje reakcije golmana Saada Al Sheeba, koji se nije proslavio prošle nedjelje, kada je s nekoliko slabih reakcija trasirao put Ekvadorcima do pobjede.

U napadu će pak Akram Afif i Almoez Alil morati pokazati znatno više agilnosti i bolju realizaciju, dok je tu i Karim Boudiaf, kao još jedan talentirani nogometaš od kojeg se očekuje više, kad igra za svoju reprezentaciju.

Katar će također morati pokazati trkački znatno bolju prezentaciju, a i zbiti redove kad protivnik napada, u jedinom dvoboju u kojem ima objektivne izglede izbjeći poraz na ovom turniru, zbog čega je baš ovaj petak ključan za domaću reprezentaciju.

A Senegal je pod izbornikom Aliouom Cisseom pokazao da može igrati ozbiljan nogomet na otvaranju turnira protiv Nizozemske, no svejedno je ostao bez osvojenih bodova.

Senegalci su pali u završnici dvoboja, no ostavili su pozitivan dojam i pokazali da unatoč tome što im nedostaje ozlijeđeni Sadio Mane, svejedno mogu ravnopravno igrati baš sa svima u skupini A.

Naravno, ovoj afričkoj reprezentaciji nužna je pobjeda u ovom dvoboju kako bi zadržala izglede za prolazak dalje i bit će zanimljivo vidjeti kako će se nositi sa svojom ulogom favorita. Boulaye Dia i Ismaila Sarr morat će biti posebno raspoloženi u ofenzivi, jer ovo bi mogao biti dvoboj u kojem će biti potrebno zabiti dva ili više pogotka, kako bi jedan od suparnika osigurao pobjedu.

Također će za Senegal svoj dio posla morati besprijekorno odraditi Edouard Mendy među vratnicama, koji je znatno bolji od svog katarskog kolege, no u jednoj utakmici svašta se može dogoditi pa nas na Al Thumama stadionu definitivno čeka vrlo uzbudljiv okršaj…

Prethodni dvoboji:
Katar-nikad dosad igrali-Senegal

Izostanci i ozljede:

Katar: nema značajnih ozljeda.

Senegal: Ballo-Toure F. (ozljeda mišića), Mane S. (ozljeda bedra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako online kladionice očekuju da će Katar završiti nastup na ovom turniru s tri uvjerljiva poraza i bez ijednog postignutog pogotka, mi se s tim baš i ne slažemo. Katarani su se godinama pripremali za Svjetsko prvenstvo, a trema je glavni razlog njihovog mizernog nastupa protiv Ekvadora.

Vjerujemo da će se Katar trgnuti i napraviti probleme Senegalu u pojedinim segmentima utakmice, ali teško da će riješiti svoje obrambene probleme. Baš zbog toga naša glavna preporuka za ovu utakmicu je oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.30 kojeg nudi kladionica 20bet, što znači da očekujemo da će i jedni i drugi barem jednom poentirati.

Možemo zamisliti otvoreni dvoboj u kojem ne nedostaje golova, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz primamljivu kvotu 2.33.

Ako pak smatrate da je Senegal znatno ispred domaćina po nogometnoj kvaliteti, uvijek možete odigrati okladu poluvrijeme/kraj 2/2 u kladionici bet365, jer dobit ćete tečaj 2.60 koji će se pretvoriti u dobitak ako gosti povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju utakmice.

Još veću kvotu 3.00 dobit ćete ako se kladite da Senegal zabija u oba poluvremena, a zanimljivo je da će vam Rabona dati čak 1.80 za jedan jedini pogodak Katara na utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.20 ako zabija Ismaila Sarr, dok je na Akrama Afifa čak 6.50, a najizgledniji je strijelac u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo da kladionica 22bet nudi kvotu 1.99 na okladu da gol pada u oba poluvremena, što nikog ne bi iznenadilo, u dvoboju dvije momčadi koje su ipak pokazale pregršt slabosti u obrani u svojim uvodnim utakmicama na turniru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top