Poljska vs. Saudijska Arabija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Poljska
Forma:
D W W L L
  • Education City Stadium
  • Početak: 26. studeni 14:00
S. Arabija
Forma:
W L D W D
Poljska
Prvo poluvrijeme: X2.20
S. Arabija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon senzacionalnog otvaranja skupine C na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ove subote dobit ćemo jasniji odgovor tko je zreo izboriti plasman u osmini finala, a dvoboj Poljske i Saudijske Arabije u toj je priči od velikog značaja.

Poljski izbornik Czeslaw Michniewicz nakon remija bez golova protiv Meksika itekako je svjestan da mu je nužan trijumf u drugom kolu, kako se njegova momčad ne bi morala vaditi protiv Argentine.

Poljska je na otvaranju turnira ostala bez trijumfa zahvaljujući promašenom penalu svog najboljeg igrača Roberta Lewandowskog, a od zvijezde Barcelone očekuje se da popravi nišanske sprave u ovoj utakmici i opravda svoj status poljske nogometne legende.

No, Lewandowskom će definitivno trebati pomoć ostatka momčadi, koji se također nije proslavio protiv Meksika. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Arkadiusz Milik ovaj put dobiti veću minutažu, nakon što je prethodnu utakmicu započeo s klupe, a Krzysztof Piatek nada se barem ulasku u igru, što se zasad još nije dogodilo.

Poljska ima nekoliko odličnih veznjaka, predvođenih Piotrom Zielinskim iz Napolija, koji će pokušati pogurati svoje suigrače u ofenzivi, a Wojciech Szczesny i njegova obrana morat će biti na visini zadataka, jer protivnik je pokazao da nemilosrdno kažnjava pogreške čak i onih najboljih.

Da, Saudijska Arabija najugodnije je iznenađenje zasad na turniru u Kataru, jer momčad koju vodi Francuz Herve Renard senzacionalno je svladala Argentinu i tako potpuno zakomplicirala situaciju u ovoj skupini.

Saudijci bi eventualnom pobjedom protiv Poljske osigurali prolazak dalje, no i bod bi ih značajno približio tom postignuću pa se očekuje da će ih izbornik postaviti u čvrsti blok kako bi ponovo strpljivo čekali svoje prilike, u kojima se jako dobro snalazi Saleh Al Shehri, strijelac sjajnog izjednačujućeg pogotka protiv Argentine.

Odličan je i Salem Al Dawsari, još jedan junak saudijske povijesne pobjede, ali u ovoj utakmici na stadionu Education City mnogo će se pitati i Poljake, koji su uvjereni da je kvaliteta na njihovoj strani i pokušat će to opravdati u subotu na samom travnjaku…

Prethodni dvoboji:
28.03.06 Saudijska Arabija1:2Poljska PRI

Izostanci i ozljede:

Poljska: Jakub Moder (ozljeda mišića).

Saudijska Arabija: Al Shahrani Y. (slomljena jagodica), Abha Sharahili R. (ozljeda mišića).

Poljska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda Poljska ima u svojim redovima jednog od najboljih napadača današnjice, no njezina igra ne uništava protivnike pa možemo očekivati još jednu neizvjesnu utakmicu, u stilu one prije nekoliko dana protiv Meksika.

Saudijska Arabija ponovo će igrati čvrsto i boriti se bespoštedno za svaki milimetar terena, što će posebno doći do izražaja u prvih 45 minuta, kada ne očekujemo da će se dogoditi išta ključno za ishod utakmice. Zato je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica 20bet.

Neki kladitelji u ovoj čvrstoj utakmici definitivno će preferirati kombinacijske oklade, od kojih vrijedi izdvojiti dvoznak 1X na Poljsku uz manje od 2.5 gola na utakmici, na čemu možete uzeti kvotu 2.14, što definitivno možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Ima svakako smisla i odigrati ono što nudi kladionica 22bet, da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.89, a postaje dobitno ako barem jedno poluvrijeme završi bez pogodaka.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi koeficijent 2.20 da će zabiti Robert Lewandowski, a 4.00 ako to bude prvi gol na utakmici. S druge strane, ako poentira Salem Al-Dawsari zgrabit ćete kvotu 7.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Poljske i Saudijske Arabije najlakše ćemo pravilno ocijeniti nakon što akcija krene s centra u Al Rayyanu. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova i tko će sljedeći zabiti bit će jednostavnije predvidjeti za vrijeme samog okršaja pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu i brzo reagirajte čim se pojavi koeficijent za kojeg ste uvjereni da vas približava zasluženom dobitku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top