Argentina vs. Meksiko – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Argentina
Forma:
L W W W W
  • Lusail
  • Početak: 26. studeni 20:00
Meksiko
Forma:
D L W L W
Argentina
Manje od 2.5 gola1.80
Meksiko
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove subote u Lusailu igra se jedna od najintrigantnijih utakmica na Svjetskom prvenstvu, u kojoj Argentina mora pobijediti Meksiko, kako bi zadržala izglede proći u nokaut fazu natjecanja.

Momčad izbornika Lionela Scalonija dovela se u katastrofalnu situaciju porazom na otvaranju turnira protiv Saudijske Arabije, ali s dva trijumfa još uvijek se može spasiti i otići u osminu finala.

No, Argentince sada čeka još ozbiljniji protivnik i moraju zbiti redove te početi igrati jednostavniji i efikasniji nogomet, što nije bio slučaj u prethodnoj utakmici. Mnogo toga opet će se vrtjeti oko Lionela Messija, igrača koji očajnički želi osvojiti SP sa svojom reprezentacijom, no ponekad u njoj djeluje kao da koči suigrače i pokušava sebe gurnuti u prvi plan.

Messi zasad na ovom turniru ne nalazi zajednički jezik s Lautarom Martinezom u napadu, a ni Angel di Maria nije se uspio povezati sa svojim slavnim suigračem na pravi način pa sve to liči na nastup Argentine na prethodnom SP-u, koji uopće nije bio dobar.

Ipak, Scaloni na raspolaganju ima momčad krcatu zvijezdama i individualna kvaliteta uvijek može doći do izražaja, pogotovo ako priliku dobije mladi Julian Alvarez ili možda Paulo Dybala, koji nije odigrao niti minute protiv Saudijske Arabije.

S druge strane, Meksiko pod uglednim izbornikom Gerardom Martinom ponovo djeluje kao limitirana momčad koja ne može doći daleko na turniru, ali argentinski stručnjak dobro poznaje svoje sunarodnjake i želi im ove subote zagorčati život.

Ekipa je puna iskusnih igrača poput Hectora Herrere i Andresa Guardada, a tu je i neuništivi Guillermo Ochoa među vratnicama, koji nikad nije uspio izgraditi poštenu karijeru u Europi, no svejedno svaki put zablista na svjetskim nogometnim smotrama.

Čovjek pak od kojeg Meksiko najviše očekuje u ovom dvoboju je Hirving Lozano, ofenzivac Napolija iza kojega je gotovo savršena nogometna jesen i želi to okruniti povijesnom meksičkom pobjedom u ovoj utakmici, u kojoj bi važnu ulogu mogao igrati i centarfor Raul Jimenez.

No, Argentina ima svojih snažnih aduta i ne predaje se pa nas na stadionu Lusail Iconic čeka itekako uzbudljiva utakmica, u kojoj nitko zapravo nema pravo na posrtaj…

Prethodni dvoboji:
11.09.19 Argentina4:0Meksiko PRI
21.11.18 Argentina2:0Meksiko PRI
17.11.18 Argentina2:0Meksiko PRI
09.09.15 Argentina2:2Meksiko PRI
29.10.11 Argentina0:1Meksiko PAG

Izostanci i ozljede:

Argentina: Giovani Lo Celso (ozljeda zgloba).

Meksiko: Tecatito (ozljeda potkoljenice).

Meksiko ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako će na travnjak u Lusailu istrčati pregršt skupocjenih zvijezda sposobnih odigrati savršeno ako su okruženi vrhunskim suigračima, svejedno je važnost ove utakmice takva da ne možemo očekivati golijadu.

Argentinci bi odmah potpisali čak i minimalnu pobjedu, dok će Martino pokušati vješto organizirati svoju reprezentaciju kako bi maksimalno otežala favoritu put do željena tri boda. Baš zbog toga naša je preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.80 kojeg nudi kladionica bet365.

Argentina je zasigurno nešto naučila iz posrtaja protiv Saudijske Arabije pa možemo očekivati da bolje odigra u stražnjoj liniji, zbog čega ima smisla i ono što nudi Rabona, koeficijent 1.90 da Meksiko neće zabiti gol.

A tu su i uvijek korisne kombinacijske oklade u kladionici 20bet, od kojih izdvajamo dvoznak 1X na Argentinu uz manje od 2.5 gola na utakmici, na čemu ćete uzeti kvotu 2.01, a to je scenarij koji lako možemo zamisliti.

Za one pak koji izrazito favoriziraju Argentinu, tu je oklada poluvrijeme/kraj 1/1 uz primamljivih 2.40, što znači da Messi i društvo trebaju povesti u prvih 45 minuta i zatim mirno posao privesti kraju. Alternativa tome je oklada na pobjedu Argentine bez primljenog gola, uz koeficijent 2.34, što je još jedna sasvim izgledna opcija.

Spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 2.10 na gol Lionela Messija, dok vam se smiješi kvota 2.87 ako poentira Lautaro Martinez. S druge strane, uzet ćete čak 6.00 ako uplatite da će zabiti Hirving Lozano.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.77, što je postala uobičajena situacija u utakmicama u kojima sudjeluju Messi i Argentina pa ne bi nikog iznenadilo da se ponovi i u okršaju protiv Meksika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top