Dinamo vs. Ludogorec – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D W W W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 09. kolovoz 20:00
Forma:
L W L D W
Dinamo
Oba daju gol: Da1.90
Ludogorec
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne pobjede u Razgradu ovog utorka na Dinamu je na svom stadionu dovršiti posao u trećem pretkolu Lige prvaka, protiv bugarskog Ludogoreca.

U prvoj utakmici Dinamo je zahvaljujući pogotku Dine Perića i autogolu Sergija Padta rano poveo, a Bernhard Tekpetey vratio je domaćina u igru i postavio konačnih 2:1, što je solidna zaliha za “modre”, no pokazalo se bezbroj puta u nogometu da ne mora značiti puno.

Momčad koju vodi Ante Čačić za vikend je kiksala protiv Varaždina, što joj je još jedno upozorenje da mora biti na svom maksimumu da bi u ovoj fazi sezone pobjeđivala svoje protivnike i toga je Dinamov stručni stožer itekako svjestan.

Čačić će se u ovom važnom europskom dvoboju uzdati u svoje prokušane snage, poput Mislava Oršića koji je na istom stadionu potopio Tottenham, a tu je i Josip Drmić koji redovito trpa golove otkad je stigao iz Rijeke.

U napadu bi priliku mogao dobiti i mladi Martin Baturina, koji se izborio za svoju minutažu pokraj Brune Petkovića, a kreativnost se očekuje od Luke Ivanušeca, koji igra nešto rezerviranije nakon prošlosezonske ozljede trbušnog zida, ali se polako vraća u formu.

Mnogo odgovornosti svakako će biti na obrani, predvođenoj Dominikom Livakovićem među vratnicama, koja neće smjeti kiksati kao protiv Škupija u prethodnom kolu, a pokazalo se da braniči poput Boška Šutala i Dine Perića mogu biti opasni i pred protivničkim golom, što je još jedna stvar koja može odlučiti utakmicu.

A Ludogorec kojeg vodi slovenski stručnjak Ante Šimundža sigurno se nije predao i dolazi u Zagreb sa željom preokrenuti ovaj neizvjestan dvoboj.

Bugarska momčad pokazala je u Razgradu da može ravnopravno igrati s Dinamom i sigurno će imati faza utakmice u kojima će biti opasna, sa svojim brojnim Brazilcima, od kojih izdvajamo Ricka, Thiaga i Caulyja.

Najbolji bugarski nogometaš Kiril Despodov u prvoj utakmici je ušao s klupe tek u završnici, no vjerujemo da će mu na Maksimiru trener dati veću minutažu, što će ovaj okršaj učiniti još zanimljivijim pa Dinamo mora biti vrlo oprezan, ako želi doći na domak do grupne faze Lige prvaka…

Prethodni dvoboji:
02.08.22 Ludogorec1:2Dinamo LP
12.12.13 Dinamo1:2Ludogorec EL
03.10.13 Ludogorec3:0Dinamo EL
25.07.12 Dinamo3:2Ludogorec LP
18.07.12 Ludogorec1:1Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Josip Šutalo (ozljeda mišića), Luka Menalo (ozljeda stražnje lože).

Ludogorec: nema značajnih ozljeda.

Ludogorec zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jasno je da je Dinamo izraziti favorit za prolazak dalje nakon prve utakmice, no posao mu sigurno neće biti lagan na Maksimiru u utakmici koja bi mogla biti vrlo dramatična, ako gosti uspješno provedu svoje taktičke ideje.

Kao i u mnogim prethodnim utakmicama ovih suparnika, vjerujemo da će se i ovaj put igrati otvoreno te će obje momčadi imati svoje odlične prilike za postizanje pogotka. Baš zbog toga naša je glavna preporuka ista kao i u prethodnoj utakmici, oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.90 kojeg za ovu opciju nude brojne kladionice, uključujući bet365.

Ako pak vjerujete da će se uzvratni okršaj pretvoriti u golijadu, što je već jednom bio slučaj u dvoboju Dinama i Ludogoreca u Maksimiru, tu je oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.92 kojeg nudi kladionica 22bet.

Kombinacijske oklade su još jedan put kojim možete krenuti, a ako odigrate dvoznak 1X na Dinamo uz više od 2.5 gola na utakmici, u kladionici 20bet ćete uzeti primamljivu kvotu 2.38.

U ovoj utakmici nije nemoguć niti produžetak, jer radi se o prilično izjednačenim suparnicima, a kvota je čak 5.99 da će dvoboj otići u dodatno vrijeme, dok ćete za dosuđeni penal u regularnom vremenu dobiti 2.64, što također možemo zamisliti na Maksimiru.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer najbolje ćemo vidjeti tko je bliži pobjedi kada jednom akcija krene na travnjaku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što ćete moći uloviti koeficijent oko 2.00 kod darežljivih online kladionica čini se obećavajuća, pod uvjetom da pitanje pobjednika u ovom dvoboja ne bude ranije riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top