Vitoria Guimaraes vs. Hajduk – Tipovi za klađenje i najava Europske konferencijske lige

Forma:
W L D W W
  • Estadio Dom Afonso Henriques
  • Početak: 10. kolovoz 18:00
Forma:
W W W D D
DOMAĆIN 2.42
Remi 3.22
GOST 2.84
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon fantastične pobjede na Poljudu Hajduk ove srijede u gostima u Guimaraesu brani svoju prednost protiv Vitorije, u dvoboju trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku konferencijsku ligu.

Splićani mogu biti zadovoljni kako je završio prvi dvoboj, jer iako su gubili uspjeli su ostvariti impresivan preokret, a pogodak Filipa Krovinovića za 3:1 donio im je odličnu startnu poziciju pred uzvrat.

Ipak, trener Valdas Dambrauskas itekako je svjestan da ništa nije riješeno, zbog čega je za vikend odgođen dvoboj Hajduka i Gorice, kako bi se splitska momčad mogla u potpunosti fokusirati na svoj europski izazov.

Hajduk dobro zna kako je mađarska Puškaš Akademija prošla prije samo nekoliko tjedana na gostovanju u Portugalu i njegovi nogometaši učinit će sve da se ništa slično ne ponovi, predvođeni Markom Livajom, igračem koji se pokazao kao najbolje pojačanje u posljednjih desetljeće i pol na Poljudu.

Livajin gol u Guimaraesu zlata bi vrijedio, ali morat će mu se priključiti i suigrači, prije svega mladi Stipe Biuk, ako i Emir Sahiti, strijelac pogotka za preokret u prvoj utakmici.

Obrana će morati odigrati besprijekorno predvođena Lovrom Kalinićem koji se oporavio od ozljede, a navijače Hajduka svakako veseli da braniči poput Darija Melnjaka zasad odlično funkcioniraju, uoči jedne od najvažnijih utakmica ljetnog dijela sezone.

A Vitoria Guimaraes sigurno nije sretna kako je prošla utakmica u Splitu i predvođena trenerom Morenom pokušat će preokrenuti dvoboj na vlastitom travnjaku.

Najveća opasnost prijetit će od ofenzivnih Brazilaca, Andrea Silve i Andersona Silve, a ne treba zaboraviti niti talentiranog Andrea Almeidu, koji donosi razliku u sredini travnjaka.

Vitoriji fali utakmica pa za vikend nije odgodila dvoboj portugalskog prvenstva protiv Chavesa, u kojem je upisala gostujuću pobjedu i tako na pravi način najavila ovaj dvoboj koji će mnogo značiti i njezinim navijačima.

Naravno, pravila gola u gostima više nema, što znači da bi pobjeda dva razlike domaćina na stadionu Afonso Henriques odvela dvoboj u produžetak, no Hajduk će to svakako pokušati izbjeći, kako bi izborio prolazak dalje i dvoboj s moćnim Villarrealom u sljedećem kolu…

Prethodni dvoboji:
04.08.22 Hajduk3:1Vitoria EKL

Izostanci i ozljede:

Vitoria: Tomás Händel (ozljeda mišića).

Hajduk: Marco Fossati (ozljeda mišića), Nikola Kalinić (ozljeda nožnog prsta).

Vitoria zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako online kladionice nisu sigurne tko će pobijediti tijekom regularnog vremena u dvoboju Vitorije i Hajduka, mi vjerujemo da bi Portugalci na svom stadionu ipak mogli zakomplicirati ovaj kvalifikacijski okršaj.

Vitoria je protiv Puškaš Akademije pokazala da može odigrati odlično na svom stadionu, a Hajduk je prošle sezone pokazao da mu uzvrati nisu jača stvar, protiv kazahstanskog Tobola. Baš zbog toga naša je preporuka pobjeda Vitorije u regularnom vremenu, uz koeficijent 2.42 kojeg nudi kladionica 22bet.

Ako pak odete korak dalje i odigrate na prolazak dalje portugalske Vitorije, koeficijent je čak 6.70, a ne možemo reći da je potpuno nezamislivo pa bi neki igrači mogli poželjeti odigrati i ovu opciju.

U Guimaraesu će se morati igrati otvoreno, a to će biti prilika za strijelce. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što ćete dobiti koeficijent 2.12 ako se ostvari.

A u kladionici 20bet uvijek su dostupne kombinacijske oklade pa ćete recimo na dvoznak 1X Vitorije uz više od 2.5 gola na utakmici dobiti primamljivu kvotu 3.20, što bi se moglo zaista pretvoriti u realnost.

Spomenimo još i okladu na gol postignut u oba poluvremena, uz koeficijent 1.87, što je sasvim realno u ovoj utakmici, u kojoj domaćin od prve minute mora krenuti ofenzivno prema protivničkom golu, što će otvoriti prostor i napadačima Hajduka.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer kad jednom akcija krene bit će još lakše zaključiti tko je bliže prolasku dalje u ovom dvoboju. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 u darežljivim kladionicama itekako ima smisla, pogotovo ako pitanje pobjednika do te faze utakmice ne bude riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top