Ludogorec vs. Dinamo – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W L D W W
  • Huvepharma Arena
  • Početak: 02. kolovoz 19:45
Forma:
W W W D W
Ludogorec
Oba daju gol: Da2.00
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je uspješno iz natjecanja izbacio makedonski Škupi, Dinamo nastavlja regionalnu turneju u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje ovog utorka gostuje kod Ludogoreca u Razgradu.

Trener Ante Čačić svjestan je da se radi o ozbiljnom protivniku s kojim će Dinamo imati posla, no kvaliteta je na strani “modrih” koji će pokušati potvrditi ulogu favorita i približiti se na korak do grupne faze elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Dinamo po igračkom sastavu djeluje moćnije nego prošle sezone, jer u klub je stigao opasni napadač Josip Drmić, a kao dobro pojačanje se pokazuje i Boško Šutalo, koji je zabio za vikend u svom debiju protiv Istre.

Naravno, ključna figura u redovima zagrebačkog kluba ostaje Mislav Oršić, strijelac nekih od najvažnijih golova u klupskoj povijesti u europskim natjecanjima, a Čačić ima na raspolaganju i Brunu Petkovića koji nije blizu svojih najboljih dana, ali definitivno jednim potezom može riješiti utakmicu.

U Bugarskoj će važnu ulogu igrati i vezna linija, u kojoj bi se kreativnim rješenjima trebao istaknuti Luka Ivanušec, dok će defenzivni dio preuzeti Arijan Ademi, čovjek bez kojeg je posljednjih godina nezamisliva udarna momčad “modrih”.

Što se pak obrane tiče, Dinamo pokazuje dosta nesigurnosti na početku sezone i morat će smanjiti pogreške na minimum, kako Dominik Livaković opet ne bi bio doveden u neugodne situacije, iz kojih padaju protivnički golovi.

A Ludogorec je s druge strane započeo sezonu na sličan način kao Dinamo, s nekoliko utakmica u kojima je nepotrebno primao golove, no momčad koju vodi slovenski stručnjak Ante Šimundža svejedno dobro gura u svim natjecanjima i sada ima priliku dokazati kvalitetu protiv renomiranog protivnika.

U redovima domaćina jedno je poznato ime. Sjećamo se Kirila Despodova, najboljeg bugarskog nogometaša koji je zabio protiv Hrvatske u prijateljskoj utakmici u ožujku pa bizarno zaradio crveni karton prilikom slavlja.

Simon Sluga je pak jedno od golmanskih rješenja koje Ludogorec ima, a najveću snagu bugarskog prvaka ipak predstavljaju Brazilci Cauly, Thiago i Rick koji donose kvalitetu na travnjak, a opasan bi mogao biti i Ganac Bernhard Tekpetey na kojeg će obrana Dinama također morati paziti.

U svakom slučaju, čeka nas na Huvepharma Areni izuzetno zanimljiva utakmica u kojoj je ulog velik, ali golovi svejedno ne bi smjeli nedostajati…

Prethodni dvoboji:
12.12.13 Dinamo1:2Ludogorec EL
03.10.13 Ludogorec3:0Dinamo EL
25.07.12 Dinamo3:2Ludogorec LP
18.07.12 Ludogorec1:1Dinamo LP

Izostanci i ozljede:

Ludogorec: nema značajnih ozljeda.

Dinamo: Josip Šutalo (ozljeda mišića), Luka Menalo (ozljeda stražnje lože).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dinamo i Ludogorec stari su poznanici iz europskih natjecanja, a njihove utakmice dosad su obilovale golovima, što vjerujemo da bi se moglo ponoviti i ovog utorka.

I jedna i druga momčad na početku sezone bolje igraju prema naprijed, nego prema nazad. Ludogorec i Dinamo imaju zaista kvalitetne igrače u ofenzivi koji će sigurno imati priliku pokazati se u Razgradu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent čak 2.00 kojeg nudi kladionica 22bet.

Po istoj logici, vjerujemo da bismo mogli vidjeti utakmicu u kojoj golovi neće izostati, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.35 što djeluje zaista primamljivo.

Kombinacijske oklade su još jedan smjer u kojem možete krenuti pa ako u 20bet kladionici odigrate oba daju gol i dvoznak na Dinamo, uzet ćete lijepi koeficijent 2.73, koji definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Oklade na učinak pojedinih ekipa također imaju smisla, jer Rabona nudi kvotu 3.00 ako Dinamo zabije više od 1.5 gola, dok ćete 2.90 dobiti ako to napravi Ludogorec.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 3.13, što se uvijek može dogoditi u ovakvoj žestokoj utakmici, dok ćete za crveni karton dobiti kvotu 4.00, a nije nemoguće da netko ostane s igračem manje, čak i u ranoj fazi ovog važnog europskog dvoboja…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top