Rijeka vs. Gorica – Tipovi za klađenje i najava Prve HNL

Forma:
L L W L L
  • Rujevica
  • Početak: 31. srpanj 21:00
Forma:
D L W L W
Rijeka
Više od 2.5 gola1.85
Gorica
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon bolnog iskustva u Europskoj konferencijskoj ligi Rijeka se ove nedjelje vraća svojim obavezama u Prvoj HNL, gdje će na domaćem terenu snage odmjeriti s Goricom.

Momčad koju vode Fausto Budicin i Dragan Tadić nije se proslavila protiv švedskog Djurgardena koji je prilično glatko prošao dalje, pobjedama u obje utakmice, što je označilo i vrlo rani kraj riječke europske nogometne avanture u ovoj sezoni.

Nije to iznenađenje, jer Rijeka je ostala bez nekih od svojih ključnih igrača, poput Josipa Drmića, Roberta Murića i Domagoja Pavičića, a nisu dovedene dovoljno moćne zamjene pa ostaje pitanje koliki je potencijal ove družine u domaćem prvenstvu.

Ipak, na svom terenu Rijeka je uvijek opasna, a tako bi trebalo biti i ove nedjelje, kada će kapetan Haris Vučkić pokušati domaćina povesti prema pobjedi, kao jedan od igrača koji svojim potezima uvijek može riješiti utakmicu.

Čeka se i na doprinos Alena Halilovića, koji je doveden ovog ljeta kao zvučno pojačanje, no još uvijek nije pokazao dovoljno na travnjaku i čini se da treba vremena da se aklimatizira u novoj sredini.

Rijeka još ima Ganca Princea Ampema u ofenzivi koji se istaknuo nekim dobrim potezima prošle sezone, a tu je i Kolumbijac Jorge Obregon, kao i Španjolac Pablo Alvarez koji bi trebali donijeti dodatnu kvalitetu u veznoj liniji.

Kao ključ pobjede Riječani će pokušati poboljšati realizaciju u ovoj utakmici, koja zasad nije na nivou prošlogodišnje, kada je momčad pod vodstvom Gorana Tomića bila jedna od najefikasnijih u Prvoj HNL.

A Gorica je s druge strane postale neugodan protivnik svakome otkad je trenersku klupu preuzeo Samir Toplak, jedan od najboljih nogometnih stručnjaka u Hrvatskoj.

Momčad je možda tijesno izgubila od Osijeka na prethodnom teškom gostovanju, no ovaj put ima namjere više toga napraviti na travnjaku, s Australcem Anthonyjem Kalikom kao vođom ekipe.

Paulius Golubickas novo je ime u veznoj liniji, a Deni Jurić stigao je kao pojačanje iz Dinama pa Gorica može reći da ima pojedince u ekipi koji mogu prelomiti utakmicu, ali morat će odigrati iznimno disciplinirano na Rujevici, protiv domaćina koji želi iz sebe izbaciti svoje europske frustracije…

Prethodni dvoboji:
19.03.22 Gorica1:0Rijeka HNL
11.12.21 Rijeka1:2Gorica HNL
26.09.21 Gorica3:4Rijeka HNL
17.07.21 Rijeka2:0Gorica HNL
22.05.21 Rijeka2:1Gorica HNL

Izostanci i ozljede:

Rijeka: Matej Mitrović (ozljeda mišića).

Gorica: Edin Julardžija (suspenzija).

Rijeka zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Rijeka posljednjih tjedana nije efikasna kao prošle sezone, a Gorica se pretvorila u čvrstu momčad pod Toplakom, vjerujemo da dvoboj ove nedjelje na Rujevici ipak neće biti rovovska bitka.

Dapače, i jedni i drugi imaju kvalitetu prema naprijed, dok su im obrane ranjive, zbog čega golovi ne bi smjeli izostati. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi bet365.

Unatoč krizi u koju je upala, ima smisla odigrati i pobjedu Rijeke, jer ipak ima kvalitetu više, kao i publiku na svojoj strani, a koeficijent 1.85 kojeg na ovu okladu nudi kladionica 22bet djeluje vrlo primamljivo i znatno je veći nego što se mogao uloviti prošle sezone na istom susretu.

Još bolju kvotu ulovit ćete ako odigrate kombinacijsku okladu u kladionici 20bet, koja nudi koeficijent 2.70 ako tipujete na pobjedu Rijeke uz više od 2.5 postignuta gola na utakmici, što se vrlo lako može pretvoriti u realnost.

Ne zaboravimo niti okladu poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 3.00, što znači da Rijeka mora povesti u prvih 45 minuta te zatim zadržati prednost do završetka utakmice. Radi se o scenariju koji zapravo nikog ne bi iznenadio, a utrostručuje vaš ulog.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, jer u kakvom su psihičkom stanju i jedni i drugi saznat ćemo tek nakon što akcija krene na travnjaku. Oklade na zbroj golova, ishod utakmice i tko će sljedeći zabiti bit će lakše kad vidimo odnos snaga na terenu pa svakako imajte otvorenu omiljenu online kladionicu na svom mobitelu i zgrabite obećavajući koeficijent čim se pojavi za vrijeme utakmice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top