Bayern vs. Eintracht – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Bundeslige

Forma:
D D W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 28. siječanj 18:30
Forma:
D W D W W
Bayern
Poluvrijeme/kraj: 1/11.83
Eintracht
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U njemačkoj Bundesligi situacija na vrhu ljestvice se zakomplicirala u novoj kalendarskoj godini, zbog čega mnogo zanimanja izaziva derbi Bayerna i Eintrachta.

Domaća momčad pod trenerom Julianom Nagelsmannom nije dobro ušla u nastavak sezone i u seriji je od dva remija, s Leipzigom i Kölnom, što je rivalima dalo priliku da smanje zaostatak i počnu sanjati o tituli prvaka.

Bayern ipak ostaje favorit za deseti u nizu naslov prvaka Njemačke, no morat će to potvrditi na travnjaku, a ovaj dvoboj idealan je da Bavarci pokažu svoju snagu. Doduše, ozljeda Sadia Manea malo im kvari planove, no u ofenzivi imaju pregršt vrhunskih igrača, poput Leroya Sanea i Erica Choupo-Motinga pa gostujućoj obrani sigurno ove subote neće biti lako.

Nagelsmann u ovom dvoboju puno očekuje i od Jamala Musiale, koji preuzima sve važniju ulogu u redovima minhenskog kluba, dok dirigent u sredini ostaje Joshua Kimmich, čiji je gol spasio Bayern od poraza u prethodnoj utakmici.

Ostaje otvoreno pitanje ima li još uvijek mjesta u prvoj momčadi za Thomasa Müllera, kao i za našeg Josipa Stanišića, koji ove sezone nije mnogo igrao za bavarski klub.

S druge strane, Eintrachtu su porasla krila otkad je osvojio Europsku ligu prošle sezone, a pod trenerom Oliverom Glasnerom dobro gura i u Ligi prvaka, kao i u Bundesligi u kojoj se nalazi na samom vrhu ljestvice, s pet bodova manje od Bayerna.

Klub iz Frankfurta pobjedom bi se u potpunosti uključio u borbu za titulu, no to neće biti lako ostvariti i već bod bi bio uspjeh u Münchenu. Najviše će se u gostujućim redovima očekivati od Randala Kolo Muanija, izuzetno talentiranog francuskog ofenzivca koji će vrlo brzo karijeru nastaviti u nekom od najbogatijih europskih klubova.

Vidjet ćemo koliku će minutažu u ovoj utakmici dobiti naš Kristijan Jakić u sredini terena, a tu je i Daichi Kamada, najbolji japanski nogometaš koji će sigurno biti inspiriran u ovoj utakmici.

Na Allianz Areni pokušat će se pokazati i Mario Götze koji nije puno toga napravio dok je bio igrač Bayerna, no sada je ponovo u dobroj formi, uoči derbija koji ljubitelje nogometa ne bi smio razočarati…

Prethodni dvoboji:
05.08.22 Eintracht1:6Bayern BUN
26.02.22 Eintracht0:1Bayern BUN
03.10.21 Bayern1:2Eintracht BUN
20.02.21 Eintracht2:1Bayern BUN
24.10.20 Bayern5:0Eintracht BUN

Izostanci i ozljede:

Bayern: Hernandez L. (ozljeda koljena), Mane S. (ozljeda mišića), Mazraoui N. (srčani problemi), Neuer M. (slomljena noga), Sarr B. (ozljeda tetive).

Eintracht: Dina Ebimbe J. (ozljeda mišića), Pellegrini L. (ozljeda lista), Wenig M. (slomljen gležanj).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, unatoč krizi u posljednjim utakmicama kladionice u Hrvatskoj proglasile su Bayern apsolutnim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da se zapravo ne isplati odigrati na čistu jedinicu.

Međutim, mi vjerujemo da su se u Münchenu upalila zvona za uzbunu te da ćemo ove subote vidjeti pravo lice Bavaraca, koji će žestoko pritisnuti neugodnog protivnika od prve minute. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.83 kojeg nudi bet365, što znači da domaćin mora povesti u prvih 45 minuta i zadržati prednost do samog kraja.

Eintracht ima vrlo čvrstu momčad i pokušat će ovu utakmicu limitirati na manji broj postignutih pogodaka, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, na što možete dobiti kvotu 2.08 u kladionici 20bet.

Za one koji favoriziraju Bavarce, tu je još oklada na pobjedu Bayerna bez primljenog gola, uz tečaj 2.75, dok u kladionici 22bet možete odigrati na hendikep F+2 iliti -1.5 na Bayern, za što ćete dobiti koeficijent 1.80.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.25 ako zabije Leroy Sane, dok je kvota 2.75 na pogodak Jamala Musiale. S druge strane, koeficijent je 4.00 na pogodak Randala Kola Muanija, a čak 13.00 da će poentirati Kristijan Jakić.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer trenutni odnos snaga Bayerna i Eintrachta bit će još lakše detektirati jednom kad akcija započne s centra. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi jednom kad započne ovaj derbi pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme dvoboja i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top