Napoli vs. Roma – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W D W W L
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 29. siječanj 20:45
Forma:
W W W D W
DOMAĆIN 1.75
Remi 3.80
GOST 4.83
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Italiji se nastavljaju derbiji Serie A, ponovo s Napolijem u glavnoj ulozi koji će na svom stadionu ove nedjelje odmjeriti snage s Romom.

Domaća momčad briljira pod trenerom Lucianom Spallettijem i ima ogromnih 12 bodova prednosti ispred konkurencije, zbog čega su je online kladionice već proglasile prvakom Italije i nećete mnogo zaraditi ako se ovih dana kladite na Napolijevu titulu.

No, u Napulju su svjesni da moraju nastaviti pobjeđivati kako bi posao priveli kraju, sada kada im se nakon više od tri desetljeća smiješi Scudetto. Zato je ovaj dvoboj izuzetno važan za domaćina, koji u njemu najvjerojatnije neće moći računati na bolesnog Khvichu Kvaratskheliju.

Svejedno, napad Napolija sigurno će biti moćan na travnjaku, s Viktorom Osimhenom koji je u fantastičnoj formi u 2023. godini, a tu su još Hirving Lozano i Matteo Politano, iza koji je također odlična ofenzivna sezona.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li priliku dobiti Giacomo Raspadori, koji je briljirao tijekom jeseni i dogurao do talijanske reprezentacije, da bi ga zatim Spalletti gurnuo na klupu i sada mu daje minutažu na kapaljku.

Napolijeva vezna linija s Piotrom Zielinskim i Stanislavom Lobotkom pokušat će još jednom uspostaviti dominaciju, dok obrana s bivšim Dinamovim braničem Amirom Rrahmanijem planira sačuvati mrežu netaknutom, što je uspjela već mnogo puta ove sezone.

S druge strane, Roma je pod Joseom Mourinhom dobro otvorila nastavak natjecanja i nalazi se u poziciji boriti se s Interom, Milanom, Lazijom i Atalantom za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Tammy Abraham napokon je počeo zabijati golove, nakon što je bio u krizi na početku sezone, a kao pravo pojačanje u ofenzivi pokazuje se Paulo Dybala, kojeg je rimski klub preoteo Juventusu prošlog ljeta.

Važan igrač Rome definitivno je i Lorenzo Pellegrini, koji uvijek može dalekometnim udarcima riješiti utakmicu, a tu su još Nicolo Zaniolo i Nemanja Matić, kao igrači koji također mogu napraviti razliku na travnjaku.

U svakom slučaju, čeka nas još jedna velika utakmica na stadionu Diego Armando Maradona, u kojoj i jedni i drugi ciljaju pobjedu…

Prethodni dvoboji:
23.10.22 Roma0:1Napoli SA
18.04.22 Napoli1:1Roma SA
24.10.21 Roma0:0Napoli SA
21.03.21 Roma0:2Napoli SA
29.11.20 Napoli4:0Roma SA

Izostanci i ozljede:

Napoli: Kvaratskhelia K. (bolest).

Roma: Darboe E. (ozljeda koljena), Wijnaldum G. (slomljena cjevanica).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Roma neporažena u 2023. godini, no svejedno nas nije impresionirala svojom igrom i vjerujemo da se ne može na pravi način suprotstaviti goropadnom domaćinu.

Kako je Napoli pregazio Juventus na svom stadionu koji prije toga mjesecima nije primio pogodak, tako bi se mogao poigrati i s Mourinhovom družinom, koju je pobijedio već u Rimu u prvom dijelu sezone. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Napolija, uz koeficijent 1.75 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one koji vjeruju da će domaćin biti raspoložen pred protivničkim golmanom, Rabona nudi 1.80 na okladu da Napoli zabija više od 1.5 gola na utakmici, dok ćete u kladionici bet365 dobiti čak 2.75 na okladu da Napoli zabija u oba poluvremena.

Talijanski derbiji znaju biti čvrsti, pogotovo kad je u njih uključen Mourinho, no s Napolijem nikad nije dosadno na travnjaku pa ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.94.

Zanimljivo djeluje i kvota 1.84 koju možete dobiti na okladu da Roma dobiva više kartona od Napolija, što djeluje sasvim izvjesno u ovom derbiju, a kladiti se možete i na više od 9.5 kornera na utakmici, uz kvotu 1.85 što također možemo zamisliti u nedjelju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 ako ponovo zabije Viktor Osimhen, dok je kvota 3.10 da će zabiti Hirving Lozano. S druge strane, na gol Tammyja Abrahama koeficijent je 4.33, a na Lorenza Pellegrinija čak 7.50.

Za kraj, spomenimo još okladu na dosuđeni penal, uz kvotu 2.57, što je čest slučaj u talijanskim derbijima, a nije nemoguć ni crveni karton za koji ćete dobiti tečaj 4.00, u okršaju u kojem će sigurno biti ponešto nervoze na travnjaku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top