Inter vs. Atalanta – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Coppa Italije

Forma:
W L W W D
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 31. siječanj 21:00
Forma:
W D W W W
Inter
Dvoznak: 2X1.92
Atalanta
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Približavamo se završnici Coppa Italije, s četvrtfinalnim dvobojima na rasporedu ovog tjedna, od kojih mnogo pažnje privlači obračun Intera i Atalante.

Domaćin predvođen trenerom Simoneom Inzaghijem gotovo da se već oprostio od Scudetta, no osvojio je talijanski Superkup i želi u svojim vitrinama još jedan trofej do kraja sezone.

Situacija s ozljedama u Interu nešto je bolja nego što je bila tijekom jeseni pa Inzaghi napokon može računati na svoja najbolja rješenja u napadu, s Lautarom Martinezom i Edinom Džekom kao prvom opcijom te Romeluom Lukakuom koji se polako vraća u formu.

Za ovaj dvoboj nije potpuno spreman Marcelo Brozović, kojeg talijanski mediji čak vide prodanog tijekom ove sezone, a sredinu terena Intera trebali bi predvoditi Hakan Calhanoglu i Nicolo Barella, s Robertom Gagliardinijem koji dobiva sve više prostora.

Inter u svojim redovima ima i Henrika Mhitarjana, dokazano opasnog ofenzivca, a iz drugog plana uvijek možete doći Denzel Dumfries, koji je na SP-u u Kataru pokazao koliko može biti koristan za svoju momčad.

S druge strane, Atalanta pod trenerom Gian Pierom Gasperinijem opet leti visoko u Italiji i bori se za mjesto u Ligi prvaka, dok će u talijanskom Kupu pokušati osvojiti trofej na kojeg čeka još od 1963. godine.

Naš Mario Pašalić igra mnogo ove sezone kod Gasperinija, dok je u prvi plan u napadu iskočio Nigerijac Ademola Lookman, strijelac 12 pogodaka u talijanskoj Seriji A.

Duván Zapata i Luis Muriel nisu više na svom vrhuncu, no itekako mogu biti korisni u ovakvim utakmicama, a Atalanta ima i jednog od najboljih ofenzivnih bekova u Joakimu Mæhleu, koji se nada da bi mogao doći do prostora ovog utorka u Milanu.

Atalanta je zabila čak 18 golova u posljednje četiri utakmice, uključujući 3 protiv Juventusa, kao i 8 protiv Salernitane pa čini se družina iz Bergama ponovo izgleda moćno kao prije nekoliko sezona, kada su bili jednog od najugodnijih iznenađenja Lige prvaka.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza čeka nas neizvjesna utakmica u kojoj i jedni i drugi vjeruju da mogu proći dalje, a golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
13.11.22 Atalanta2:3Inter SA
16.01.22 Atalanta0:0Inter SA
25.09.21 Inter2:2Atalanta SA
08.03.21 Inter1:0Atalanta SA
08.11.20 Atalanta1:1Inter SA

Izostanci i ozljede:

Inter: Dalbert (ozljeda koljena).

Atalanta: Muratore S. (ozljeda mišića), Palomino J. L. (ozljeda mišića).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda su kladionice u Hrvatskoj proglasile Inter velikim favoritom u ovom dvoboju, no još u prethodnom kolu protiv drugoligaša Parme Inzaghijeva momčad skoro je ispala, a na istom stadionu nedavno je izgubila i od slabašnog Empolija.

Mi vjerujemo da je Atalanta u boljoj formi i da može barem ravnopravno parirati suparniku te u najgorem slučaju odvesti susret u produžetak. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Atalantu u regularnom vremenu, uz koeficijent 1.92 u kladionici 20bet.

S obzirom na to da i jedni i drugi u posljednje vrijeme bolje izgledaju u napadu, nego u obrani, ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što možete dobiti koeficijent 1.73.

Ipak, ovaj susret treba bi malo opreznije započeti, jer radi se o nokaut utakmici, zbog čega će mnogi u kladionici 22bet odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 2.00.

Tu je i klađenje na kornere, jer dostupna je oklada na više od 9.5 kornera, uz tečaj 1.84 što možemo zamisliti u ovom dvoboju, a dobit ćete primamljivih 1.97 na okladu na više od 4.5 kornera u prvom poluvremenu.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 će vam dati čak 3.75 na gol Ademole Lookmana, a 4.33 ako zabije Mario Pašalić. S druge strane, kvota je 2.60 na gol Lautara Martineza te 3.40 na pogodak Henrika Mhitarjana.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.60, što nije rijetkost kad igraju dvije jake talijanske momčadi, dok ćete na autogol dobiti čak 11.00, što bi se lako moglo dogoditi ovog utorka, kad vidimo kako igraju obrane i jednih i drugih u posljednje vrijeme…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top