Betis vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W L D L W
  • Benito Villamarín
  • Početak: 01. veljača 21:00
Forma:
W W W W W
Betis
Oba daju gol: Da1.84
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog tjedna akcija u španjolskoj La Ligi, gdje se u Sevilli igra važna utakmica za sam vrh ljestvice, između Betisa i Barcelone.

Gostujuća momčad proigrala je pod trenerom Xavijem Hernandezom i niže pobjedu za pobjedom u 2023. godini, što joj je donijelo pet bodova prednosti ispred Reala u španjolskom prvenstvu, kao i osvojeni Superkup.

Barcelonu sada čeka još jedan izazovan ispit i mnogo će se očekivati od njezine ofenzive, prije svega Roberta Lewandowskog koji je odradio svoju suspenziju zbog zarađenog crvenog kartona i polako se približava impresivnim golgeterskim brojkama, na koje smo od njega navikli još iz Bundeslige.

Ozljeda Ousmanea Dembelea malo kvari planove Xaviju, jer Francuz je bio u odličnoj formi, no Katalonci prema naprijed imaju pregršt sjajnih igrača, uključujući Raphinhu i Ferrana Torresa, dok svoju priliku čeka i mladi Ansu Fati.

Barca ima i jednu od najboljih veznih linija trenutno u Europi, s Gavijem i Pedrijem u glavnoj ulozi te Sergiom Busquetsom i Frankiejem de Jongom koji im čuvaju leđa. No, najugodnije iznenađenje ove momčad svakako je obrana predvođena Julesom Koundeom, koja prima zaista malo golova i pokazuje se kao prevaga u borbi za naslov prvaka.

S druge strane, Betis je pod Manuelom Pellegrinijem postao jedna od najboljih momčadi u španjolskoj La Ligi i ponovo se bori za mjesto koje vodi u grupnu fazu Lige prvaka.

Momčad izgleda malo usporeno u novoj kalendarskoj godini, no protiv Barcelone uvijek igra dobro, što možemo očekivati i ovog četvrtka. Najviše se očekuje od golgetera Borje Iglesiasa, strijelca 9 pogodaka u španjolskom prvenstvu, dok je u ofenzivi i skupocjeni Nabil Fekir, još jedan igrač koji svojim potezima može riješiti utakmicu.

Betis ima i respektabilnu veznu liniju, s Guidom Rodriguezom i Williamom Carvalhom u glavnoj ulozi, koji će se pokušati suprotstaviti Barceloni u dijelu terena u kojem je ona najjača. A dobar posao očekuje se i od obrane, kako Rui Silva među vratnicama me bi završio na streljani.

U svakom slučaju, Betis je pružio žestok otpor Barceloni nedavno u Superkupu, a sada na stadionu Benito Villamarin također očekujemo neizvjesnu utakmicu, u kojoj sportske kladionice ipak vide gostujuću momčad kao izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
12.01.23 Betis2:3Barcelona SK
07.05.22 Betis1:2Barcelona LL
04.12.21 Barcelona0:1Betis LL
07.02.21 Betis2:3Barcelona LL
07.11.20 Barcelona5:2Betis LL

Izostanci i ozljede:

Betis: Cruz J. (nespreman).

Barcelona: Dembele O. (ozljeda mišića).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Barcelona ove sezone igra čvršće nego ikad, dvoboji s Betisom u prošlosti su se često pretvarali u golijadu, što je bio slučaj i kad su se susreli u siječnju u Superkupu.

Vjerujemo da će Betis krenuti žestoko u ovu utakmicu i stvoriti opasne prilike pred golom protivnika, a isto očekujemo i od Barcelone koja je sjajna u ofenzivi. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada oba tima daju gol, uz tečaj 1.84 kojeg nudi kladionica 20bet, što postaje dobitno ako i jedni i drugi poentiraju.

Po istoj logici ima smisla vjerovati i u pregršt golova na stadionu Benito Villamarin, zbog čega će mnogi odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 1.81 u kladionici 22bet.

Ako favorizirate Barcelonu, bet365 vam nudi dvije vrlo zanimljive opcije. Prva je oklada da Barcelona zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.50, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost. Druga mogućnost je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz isti koeficijent 2.50, a postaje dobitna ako Katalonci povedu u prvih 45 minuta i sačuvaju prednost do samog kraja.

Od ostalog, ima još smisla odigrati na više od 9.5 kornera na utakmici, uz kvotu 1.84, jer pritisak na oba gola trebao bi biti konstantan. A dobit ćete čak 1.95 na okladu da Betis dobiva više kartona od Barcelone, što je sasvim realan scenarij u ovom derbiju.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 1.95 na gol Roberta Lewandowskog, što postaje 3.75 ako se kladite da će to biti prvi gol na utakmici. Na Raphinhu je pak kvota 3.40, dok ćete s druge strane dobiti 4.00 na Borju Iglesiasa, najizglednijeg strijelca u domaćim redovima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top