Juventus vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Coppa Italije

Forma:
L D W L W
  • Allianz Stadium
  • Početak: 02. veljača 21:00
Forma:
D W W W D
Juventus
Oba daju gol: Da1.90
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka završava program četvrtfinala Coppa Italije, u kojem posljednju utakmicu igraju Juventus i Lazio u Torinu.

Domaća momčad proživljava teške trenutke pod trenerom Massimilianom Allegrijem, jer oduzeto joj je 15 bodova u talijanskoj Seriji A zbog financijskih malverzacija pa se sada odjednom nalazi u donjem dijelu ljestvice. Zbog toga je ovaj kup praktički jedina šansa torinskog kluba da dođe do trofeja, no neće biti lako, ako je suditi po podbačajima protiv Monze i Atalante u prethodne dvije utakmice.

Na Allegriju je težak posao motiviranja igrača koji se nalaze na brodu koji tone, no kvaliteta kadra kojeg ima na raspolaganju je neupitna. Vrijedi izdvojiti Dušana Vlahovića koji je imao problema s ozljedama ove sezone, no sada je spreman pokazati što zna, dok je u momčadi i Angel di Maria, jedan od junaka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Bit će zanimljivo vidjeti što može Federico Chiesa koji se vraća nakon teške ozljede koljena, a u ofenzivi su još Moise Kean i Arkadiusz Milik, igrači s ponešto postignutih golova u dosadašnjem tijeku talijanskog prvenstva.

Za Juventus u posljednje vrijeme najveći je problem obrana, jer primio je 5 golova u posljednje dvije utakmice, a pitanje je hoće li se Leonardo Bonucci oporaviti od ozljede za ovaj dvoboj. To znači da bi Wojciech Szczęsny još jednom mogao biti na iskušenjima, u utakmici u kojoj Juventus nema pravo na pogrešku.

S druge strane, Lazio izgleda solidno otkad ga je preuzeo iskusni Maurizio Sarri, a ove sezone čvrsto je u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka, gdje bi bio i Juventus da mu nisu oduzeli bodove.

U momčadi rimskog kluba i dalje važnu ulogu igra Ciro Immobile u ofenzivi, a sve je bolji u posljednjim utakmicama Sergej Milinković-Savić, jedan od najcjenjenijih veznjaka u Italiji.

Lazio još ima Felipa Andersona i Luisa Alberta u sredini terena koji se uvijek pokušavaju ubaciti u napad, a veliku minutažu dobiva i Španjolac Pedro, koji je svoje najbolje dane proveo u Barceloni.

Kao i uvijek, obrana je slabiji dio Laziove momčadi s Alessiom Romagnolijem kao najuglednijim braničem, no golman Ivan Provedel se nada da će na stadionu Allianz još jednom njegovi napadači zabiti više nego što on primi, baš kao što nebesko plavi funkcioniraju već godinama…

Prethodni dvoboji:
13.11.22 Juventus3:0Lazio SA
16.05.22 Juventus2:2Lazio SA
20.11.21 Lazio0:2Juventus SA
06.03.21 Juventus3:1Lazio SA
08.11.20 Lazio1:1Juventus SA

Izostanci i ozljede:

Juventus: Ihattaren M. (nespreman), Peeters D. (ozljeda mišića).

Lazio: Radu S. (ozljeda mišića).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč nedavnim podbačajima, hrvatske kladionice proglasile su Juventus favoritom u ovom dvoboju, no igrati jedinicu na ovu utakmicu bio bi zaista rizik.

Mi vjerujemo da i jedni i drugi trenutno bolje igraju prema naprijed, nego prema nazad, a čak ih ni nokaut utakmica neće zaustaviti u zabijanju pogodaka. Zato je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz koeficijent 1.90 kojeg nudi kladionica bet365.

Po istoj logici definitivno ima smisla očekivati i golijadu na Allianz stadionu pa makar i ulog bio velik, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 2.11 u kladionici 20bet.

Naravno, mnogi će se odlučiti podržati Rimljane u ovoj utakmici, jer u boljoj su formi i igrači im imaju više samopouzdanja, zbog čega djeluje odlično kvota 1.75 na dvoznak X2 na Lazio koju nudi kladionica 22bet.

Zanimljiva je i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.13, što itekako možemo zamisliti ovog četvrtka, dok će se neki odlučiti i za okladu da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti koeficijent 1.88.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Cira Immobilea dobit ćete 2.75, dok je kvota 4.50 da će zabiti Pedro. S druge strane, smiješi vam se 2.30 ako odigrate na Dušana Vlahovića, dok je 4.00 na pogodak Angela di Marije.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.71, što bi se lako moglo dogoditi u ovom talijanskom derbiju, dok ćete za crveni karton uzeti koeficijent 4.00, što također ne bi bilo iznenađenje u dvoboju koji će se igrati velikim intenzitetom od prve do posljednje minute…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top