Senegal vs. Nizozemska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva.

Senegal
Forma:
D W W W L
  • Al Thumama
  • Početak: 21. studeni 17:00
Nizozemska
Forma:
W W W D W
Senegal
Više od 2.5 gola2.10
Nizozemska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Drugog dana Svjetskog prvenstva u Kataru u skupini A igra se izuzetno zanimljiva utakmica, u kojoj će u Dohi snage odmjeriti Senegal i Nizozemska.

Senegal predvođen karizmatičnim izbornikom Aliouom Cisséom s mnogo je ambicija iščekivao ovo veliko natjecanje, no onda se dogodila ozljeda koja je značajno oslabila momčad.

Naravno, govorimo o Sadiju Maneu, koji je izbačen iz stroja u utakmici Bundeslige dok je igrao za svoj Bayern i veliko je pitanje hoće li uopće moći sudjelovati na ovom turniru.

Najbolji napadač Senegala pozvan je među 26 izabranih nogometaša, no jasno je da će propustiti otvaranje protiv Nizozemske, a vjerojatno i kompletnu grupu fazu natjecanja, što je ogroman hendikep na turniru na kojem se ova afrička reprezentacija može pohvaliti s nekoliko impresivnih rezultata, prije svega četvrtfinalom 2002. godine i tijesnim porazom u produžetku od Turske.

No, osim Sanea Senegal ima još nekoliko cijenjenih nogometaša, od kojih vrijedi izdvojiti Kalidoua Koulibalyja, koji je ove sezone napokon ostvario svoj san i prešao u Premiership, gdje se učvrstio u udarnoj postavi Chelseaja.

Ismaila Sarr još je jedan vrlo koristan igrač o ofenzivi ove selekcije, a tu je i iskusni Idrissa Gueye, koji je dokazano kvalitetan u sredini terena. Ne smijemo zaboraviti ni Edouarda Mendyja, jednog od najboljih golmana na svijetu, koji bi mogao imati mnogo više posla na ovom SP-u, nego na Afričkom kupu nacija kojeg je Senegal osvojio prošle godine.

A Nizozemska se vraća na veliku smotru nakon osam godina izbivanja, pod izbornikom Louisom van Gaalom koji se nada jednom velikim reprezentativnim uspjehom zaokružiti svoju karijeru.

Van Gaal na raspolaganju ima pregršt mladih i darovitih nogometaša u svim linijama, od kojih vrijedi izdvojiti Codyja Gakpa u napadu, kao i Nou Langa koji se također nada minutaži u ofenzivi.

Memphis Depay imao je u posljednje vrijeme problema s ozljedama, no trebao bi biti spreman za ovaj dvoboj, dok će definitivno priliku pokazati što znaju dobiti Frankie de Jong i Steven Bergwijn, koji bi trebali prijetiti iz drugog plana.

Denzel Dumfries još jedan je opasan igrač koji se može ubaciti iz stražnje linije i poentirati, a ove sezone karijeru je oživio i Matthijs de Ligt, koji to želi potvrditi na svjetskoj nogometnoj smotri.

U svakom slučaju, dvoboj Senegala i Nizozemske na stadionu Al Thumama sigurno neće biti dosadan i možemo očekivati odličnu utakmicu, jednom kad akcija krene s centra…

Prethodni dvoboji:
Senegal-nikad dosad igrali-Nizozemska

Izostanci i ozljede:

Senegal: Sadio Mane (ozljeda potkoljenice).

Nizozemska: Georginio Wijnaldum (ozljeda koljena).

Nizozemska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda su reprezentativne utakmice postale sinonim za rovovske bitke u kojima jedan potez odlučuje o pobjedniku, no dvoboji u kojima igra Nizozemska rijetko tako izgledaju.

Dapače, Van Gaal i njegova družina znaju da im bolje ide prema naprijed, nego prema nazad pa pokušavaju pobijediti tako da zabiju gol više od protivnika. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 2.10 kojeg nudi bet365.

Iako na SP-u nema izrazitih favorita, Nizozemska u ovom trenutku ipak ima više kvalitete od svog afričkog suparnika, zbog čega ima smisla i kombinacijska oklada u kladionici 20bet, na pobjedu Nizozemske uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti atraktivnu kvotu 2.55.

Ako ste uvjereni u dominaciju Nizozemaca, tu su još dvije opcije koje imate na raspolaganju. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz tečaj 2.40, što znači da narančasti moraju povesti u prvom poluvremenu i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Odigrati možete i hendikep -1.5 na Nizozemsku iliti F+2, uz koeficijent 2.61 u kladionici 22bet, što znači da Van Gaalova momčad mora pobijediti s dva ili više razlike.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga ovih suparnika najlakše je ocijeniti jednom kad akcija krene na travnjaku. Gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu 2.00 u darežljivim online kladionicama djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top