Njemačka vs. Japan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Njemačka
Forma:
D L W D D
  • Khalifa International
  • Početak: 23. studeni 14:00
Japan
Forma:
D W W D W
Njemačka
Oba daju gol: Da1.84
Japan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon potpunog fijaska prije četiri godine, kao i razočaravajuće igre na nedavnom Euru, Njemačka ove srijede započinje svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje će joj prvi protivnik biti Japan.

Novi izbornik Hans Flick ima teški zadatak probuditi uspavanog nogometnog velikana, no uspio se s Bayernom popeti na krov svijeta pa se ima pravo nadati istom uspjehu i s Njemačkom.

Doduše, Njemačka više nema istinskih zvijezda u svojim redovima, jer od strane garde tu su još tek Thomas Müller i Manuel Neuer, koji će pokušati oživjeti staru slavu koja je kulminirala osvajanjem svjetske titule 2014. godine u Brazilu.

Među nove lidere njemačke reprezentacije definitivno danas spada Joshua Kimmich, koji igra važnu ulogu u sredini terena, kako u ofenzivi, tako i u defenzivi, a o tome kako će se uskladiti sa suigračima mnogo će ovisiti za Njemačku na ovom turniru.

Oči će svakako biti usmjerene na mladog Jamala Musialu, koji sa svojih 19 godina već pokazuje karakteristike vrhunskog nogometaša, a ne zaboravimo ni Kaija Havertza, igrača koji je Chelseaju prošle godine donio titulu u Ligi prvaka.

Ilkay Gündoğan još je jedan koristan igrač koji je godinama stasao pod Pepom Guardiolom, a pomalo senzacionalno se u momčad vratio Mario Götze, čija je karijera u posljednjih osam godina bezbroj puta bila prekrižena.

Na otvaranju turnira mnogo će se očekivati i od Leroya Sanea, a upitnik ostaje na njemačkoj obrani, u kojoj je Flick mnogo toga mijenjao, jer se u Ligi nacija nije pokazala sposobna nositi s najboljima u Europi.

A Japan i njegov izbornik Hajime Moriyasu bez velikog pritiska dolaze u Katar, jer svjesni su da u grupi s Njemačkom i Španjolskom neće biti lako izboriti prolazak dalje.

Međutim, sjećamo se da je Južna Koreja izbacila Nijemce na zadnjem SP-u pa Japanci imaju pravo nadati se pozitivnom rezultatu u ovom susretu, pogotovo kad znamo da u svojim redovima imaju pregršt igrača koji igraju u najjačim europskim ligama.

Takehiro Tomiyasu iz Arsenala primjer je vrhunskog japanskog nogometaša, a tu je i sjajni Daichi Kamada iz Eintrachta, jedan od junaka grupne faze Lige prvaka. Dodajmo im Kaoru Mitoma iz Brightona koji je odličan dribler, kao i Takefusu Kuba iz Sociedada i dobivate reprezentaciju spremnu zagorčati život favoritima, uključujući i Njemačku ove srijede na Khalida International stadionu…

Prethodni dvoboji:
13.09.06 Njemačka2:2Japan PRI
11.10.04 Japan0:3Njemačka PRI

Izostanci i ozljede:

Njemačka: Timo Werner (ozljeda gležnja), Thomas Müller (ozljeda kuka).

Japan: Ryo Miyaichi (ozljeda koljena), Takuma Asano (ozljeda koljena), Ao Tanaka (ruptura tetive), Wataru Endo (potres mozga).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Njemačka ima individualnu kvalitetu na svojoj strani i bez ikakve je sumnje izraziti favorit u srijedu, Japanci svejedno imaju dovoljno oružja zaprijetiti protivniku u ovoj utakmici, a možda i predstavljati ugodno iznenađenje na turniru.

Vjerujemo da će se njemački problemi u obrani nastaviti u ovom dvoboju, a ako Flick želi pobjedu, morat će njegovi zabiti gol više od protivnika. Baš zbog toga naša je glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.84 koju nudi kladionica 22bet, što znači da i jedna i druga momčad moraju poentirati.

Radi se o utakmici u kojoj možemo zamisliti pregršt golova, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 1.70.

Ako pak smatrate da će Njemačka upisati sigurnu pobjedu, postoje dvije opcije na koje se možete odlučiti. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 1/1 u kladionici bet365, uz kvotu 2.20, što znači da Nijemci moraju povesti u prvih 45 minuta i zadržati svoju prednost do samog kraja.

Također možete igrati i hendikep -1.5 na Njemačku iliti F+2, uz kvotu 2.34, koja će postati dobitna ako “Elf” pobijedi s dva ili više razlike. Ima smisla i kombinacijska oklada koju nudi 20bet, pobjeda Njemačke uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz primamljivi tečaj 2.05.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.38, što možemo zamisliti na turniru na kojem će suci uz pomoć video tehnologije detaljno pregledavati svaku situaciju, zbog čega bismo mogli vrlo često svjedočiti udarcima s bijele točke…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top