Danska vs. Tunis – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Danska
Forma:
W L W L W
  • Education City Stadium
  • Početak: 22. studeni 14:00
Tunis
Forma:
L W W W D
Danska
Poluvrijeme/kraj: 1/12.25
Tunis
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini D Svjetskog prvenstva u Kataru započinje akcija ovog utorka dvobojem kojeg će u Al Rayyanu odigrati nogometaši Danske i Tunisa.

Danska reprezentacija još nije zaboravila ispadanje od Hrvatske na penale prije četiri godine u Rusiji, a izbornik Kasper Hjulmand vjeruje da njegovi nogometaši ovaj put mogu biti jedno od najugodnijih iznenađenja turnira, kao što su uostalom i bili prošle godine na Europskom prvenstvu.

Ždrijeb je Dancima definitivno donio protivnike s kojima mogu ravnopravno igrati u grupnoj fazi, a posebno će biti zanimljiv njihov dvoboj s Francuskom, koju su dvaput pobijedili nedavno u Ligi nacija. No, okršaj s Tunisom još je važniji i mogao bi odlučiti o putnicima u osminu finala.

Najvažnija vijest za Dance uoči ovog turira svakako je potpuni oporavak Christiana Eriksena, koji nas je sve šokirao srčanim udarom protiv Finske na Euru, no u međuvremenu se oporavio i nakon epizode u Brentfordu potpisao ugovor s Manchester Unitedom.

U odličnoj je pak formi Pierre Emil Højbjerg koji je jedan od najvažnijih nogometaša Tottenhama, a ako će igrati na SP-u na istoj razini kao i ove jeseni u Ligi prvaka, to će biti velika stvar za dansku reprezentaciju.

Najviše problema Danci imaju u napadu, jer Yussuf Poulsen nije spreman igrati na turniru, a Martin Braithwaite nije u nekoj fantastičnoj formi, kao ni Kasper Dolberg, koji se pokazao u prošlosti kao odličan strijelac. No, zato Andreas Cornelius igra sve bolje i možemo očekivati njegovu zapaženu ulogu na ovom turniru.

Najveća snaga Danske mogla bi ipak biti obrana, s Kasperom Schmeichelom među vratnicama te Simonom Kjærom i Andreasom Christensenom u zadnjoj liniji, a definitivno nismo zaboravili Joachima Mæhlea, koji bi i na ovom turniru mogao biti jedan od najboljih bekova.

Tunis je pak zadovoljan plasmanom na Svjetsko prvenstvo, no pod izbornikom Jalalom Kadrijem definitivno želi osvojiti barem ponešto bodova, a možda i iznenaditi plasmanom u nokaut fazu.

Zbog toga je ključna utakmica za Tunižane upravo ova protiv Danske, u kojoj će njihov najbolji nogometaš Ellyes Skhiri pokušati povezati redove i povesti sjevernoafričku reprezentaciju prema senzaciji na stadionu Education City, na kojem će ovo biti prva utakmica odigrana na turniru…

Prethodni dvoboji:
13.09.02 Danska2:1Tunis PRI

Izostanci i ozljede:

Danska: Jonas Wind (ozljeda mišića), Yussuf Poulsen (ozljeda aduktura).

Tunis: Taha Yassine Khenissi (ozljeda mišića).

Danska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da na Svjetskim prvenstvima nije lako slomiti protivnika, a pogotovo ne u prvoj utakmici, no Danska spada među najbolje organizirane reprezentacije i smatramo da ima sve što je potrebno da bez problema zabilježi pobjedu protiv Tunisa.

Danci će se pokušati na travnjaku nametnuti od prve minute, a mi vjerujemo da će u tome i uspjeti, što bi trebalo rezultirati golovima u mreži Tunisa već u prvih 45 minuta. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.25 koju nudi bet365, što znači da Danska mora povesti u prvom poluvremenu i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Ako favorizirate Dansku, postoje još neke opcije koje možete odigrati. Pa će vam tako kladionica 20bet ponuditi kvotu 2.07 na pobjedu Danske bez primljenog gola.

U kladionici 22bet možete pak odigrati hendikep -1.5 na Dansku iliti F+2, uz primamljivi koeficijent 2.33, što znači da Eriksen i društvo moraju pobijediti s najmanje dva razlike.

Možemo zamisliti u ovoj utakmici igru otvorenog kadra nakon što padne prvi pogodak, zbog čega ima smisla odigrati i pobjedu Danske uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti tečaj 2.42, koji možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Uz to, spomenimo i okladu na gol postignut u oba poluvremena, uz kvotu 1.88, kao i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.75, što nikog ne bi iznenadilo da se dogodi u ovoj utakmici.

Za kraj, tu je i oklada na crveni karton, uz kvotu 4.00, što se zna dogoditi u utakmicama u kojima igraju sjevernoafričke reprezentacije…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top