Bayern vs. Galatasaray – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W W W
  • Allianz Arena
  • Početak: 08. studeni 21:00
Forma:
W W L W W
Bayern
Poluvrijeme/kraj: 1/11.66
Galatasaray
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u skupini A Lige prvaka Bayern će pokušati četvrtom pobjedom u nizu izboriti plasman u osminu finala, u dvoboju protiv turskog Galatasaraya.

Domaća momčad predvođena trenerom Thomasom Tuchelom šokantno je ispala od niželigaša u njemačkom Kupu, a nikako ne može uloviti Bayer Leverkusen u Bundesligi. Jedino u Ligi prvaka zasad igra bez greške i to ima namjere nastaviti ovog tjedna.

Za Bayern je dobra vijest odlična forma Harryja Kanea. Engleski napadač utrpao je tri gola u derbiju protiv Borussije Dortmund i očekuje se da krene od prve minute u ovom dvoboju Lige prvaka, sve dok svojim golovima ne osigura trijumf domaćinu.

Bavarci u svojoj ofenzivi imaju brojne kvalitetne nogometaše. Na krilima djeluju Leroy Sane i Kingsley Coman, a tu je i daroviti Jamal Musiala koji se redovito priključuje napadu, gdje radi razliku i mijenja odnos snaga pred suparničkim golom.

Što se vezne linije tiče, tu još uvijek konce vuče Joshua Kimmich, a pomažu mu Serge Gnabry i Leon Goretzka, sposobni prenijeti loptu na polovicu suparnika i gurnuti ofenzivce u izglednu priliku.

Bayern ove sezone najviše problema ima u obrani, gdje je doveden moćni Kim Min-Jae, a od prije je u momčadi brzonogi Alphonso Davies. No, najvažnija vijest za domaće svakako je oporavak od loma noge Manuela Neuera koji se polako vraća nogometu i mogao bi dobiti priliku u ovoj utakmici.

S druge strane, Galatasaray pod vodstvom trenera Okana Buruka već ima 4 osvojena boda ove jeseni u Ligi prvaka i nada se prolasku u osminu finala. Gostujući trijumf kod Manchester Uniteda svakako pokazuje da je to itekako moguće.

Turci igraju atraktivan nogomet i u njihovim utakmicama pada puno golova, što bi mogao biti slučaj i u srijedu u Münchenu. Galatasaray se nada da bi nešto mogli zabiti i njegovi napadači, prije svega Mauro Icardi koji je doveden kao veliko pojačanje i već se pokazao u brojnim važnim utakmicama.

Klub iz Istanbula još ima Wilfrieda Zahu i Hakima Ziyecha, kao i Hakana Aktürkoğlua u svojoj ofenzivi pa je jasno da se ne dolazi predati na Allianz Arenu, na kojoj nas očekuje vrlo zabavna utakmica…

Prethodni dvoboji:
24.10.23 Galatasaray1:3Bayern LP
27.09.72 Bayern6:0Galatasaray LP
13.09.72 Galatasaray1:1Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Tom Hülsmann (ozljeda stražnje lože), Matthijs de Ligt (ozljeda koljena), Tarek Buchmann (ozljeda mišića).

Galatasaray: Fernando Muslera (ozljeda mišića).

Bayern zabija više od 3.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, online kladionice ponudile su poprilično nizak koeficijent na pobjedu Bayerna, do te mjere da se zapravo ne isplati igrati čistu jedinicu.

No, unatoč kvalitetama koje ove sezone Galatasaray ima, mi vjerujemo da će u ovoj utakmici Bavarci dominirati travnjakom od prve minute. Tuchelova momčad puna je samopouzdanja nakon impresivnog trijumfa u Dortmundu i predviđamo da će se nešto slično ponoviti u srijedu. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.66 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Bayern povede u prvih 45 minuta i trijumfira na kraju.

Galatasaray igra otvorenog garda, što jamči spektakl na Allianz Areni, kao i pregršt golova. Zato ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.74 u kladionici 20bet.

Radi se o utakmici koja bi se mogla rasplamsati u svom nastavku. Zbog toga zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 1.90.

Ako favorizirate domaćina možete još odigrati da Bayern pobjeđuje u oba poluvremena, uz kvotu 2.25, a tu je i hendikep, oklada da Bayern pobjeđuje s tri ili više razlike, na što ćete dobiti 2.28.

Spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 1.50 na gol Harryja Kanea, što postaje 3.40 ako to bude prvi pogodak na utakmici. Kvota je 2.10 na gol Leroya Sanea, dok ćete s druge strane dobiti 4.00 ako tipujete na Maura Icardija.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje. Trenutni odnos snaga Bayerna i Galatasaraya bit će još lakše detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Istina je, oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše za pogoditi dok dvoboj bude u tijeku. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu i reagirajte čim uočite obećavajući tečaj za kojeg vjerujete da vam donosi izgledan dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top