Milan vs. PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L D L L W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 07. studeni 21:00
Forma:
W W W W W
Milan
Više od 2.5 gola1.76
PSG
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je ovog utorka jedna od najzanimljivijih utakmica četvrtog kola Lige prvaka, u kojoj Milan na svom stadionu dočekuje francuski Paris Saint-Germain.

Domaća momčad pod Stefanom Piolijem prošle sezone dogurala je sve do polufinala elitnog klupskog nogometnog natjecanja. No, trenutno se muči i nalazi na posljednjem mjestu u skupini F, po mnogima najizjednačenijoj ove jeseni.

Sada se Milan mora vaditi protiv francuskih bogataša, protiv kojih je doživio težak poraz prije dva tjedna na Parku Prinčeva. Pioli se nada da bi ovaj put raspoloženiji mogao biti njegov najbolji ofenzivac Rafael Leao. O igri Portugalca mnogo ovisi u redovima crveno-crnih, jer upravo on je sposoban probijati protivničke obrane.

Iskusni Olivier Giroud također je na raspolaganju milanskom strategu, čovjek koji je prije godinu i pol donio naslov prvaka Italije svojoj družini. U momčadi je sada još Noah Okafor, vrijedno pojačanje iz Salzburga, a Pioli nade polaže i u Robina Loftusa Cheeka od kojeg se očekuje da se pridodaje ofenzivi iz drugog plana.

Milan u svojim redovima još ima jednog od najboljih bekova na svijetu, Thea Hernandeza, a tu je i mladi Tommaso Pobega koji bi mogao dobiti minutažu u ovoj utakmici. No, najveća odgovornost svakako je na obrani, uključujući Mikea Maignana među vratnicama, jer suparnik će djelovati vrlo ofenzivno u ovoj važnoj utakmici.

S druge strane, Paris Saint-Germain polako se diže pod Luisom Enriqueom. Povezala je pariška momčad pet pobjeda u svim natjecanjima i tako zaboravila na neke neugodne poraze s početka sezone, uključujući onaj od Newcastlea u Ligi prvaka.

Sve se i dalje vrti oko genijalnog Kyliana Mbappéa, sposobnog samostalno rješavati utakmice, a ovog ljeta ipak je dobio neka pojačanja u ofenzivi. Goncalo Ramos i Ousmane Dembélé vrlo su opasni u napadu, a tu je još Randal Kolo Muani koji također igra sve bolje u posljednje vrijeme.

Za PSG je najveći problem ove jeseni bila obrana, jer prima puno pogodaka, katkad previše da bi to napad spasio na drugoj strani terena. No, Gianluigi Donnarumma na golu itekako je motiviran u ovom susretu pokazati se protiv bivšeg kluba pa na stadionu Giuseppe Meazza očekujemo vatreni dvoboj, u kojem ćemo zasigurno vidjeti pregršt atraktivnih poteza na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
25.10.23 PSG3:0Milan LP
04.01.12 Milan1:0PSG PRI
20.02.01 PSG1:1Milan LP
14.02.01 Milan1:1PSG LP
19.04.95 Milan2:0PSG LP

Izostanci i ozljede:

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena), Caldara M. (ozljeda gležnja), Chukwueze S. (ozljeda mišića), Kalulu P. (ozljeda mišića), Pellegrino M. (ozljeda stopala), Pulišić C. (ozljeda prepone).

PSG: Asensio M. (ozljeda stopala), Kimpembe P. (oporavak), Mendes N. (ozljeda mišića), Navas K. (ozljeda mišića), Pereira D. (ozljeda mišića), Rico S. (ozljeda glave).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati na temelju nedavnih rezultata, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Paris Saint-Germain favoritom u ovom dvoboju.

Mi pak smatramo da se Milan neće samo tako predati i pasti bez ispaljenog metka. Igrat će domaći sigurno ofenzivnije nego u prethodnim utakmicama i vjerujemo da bi mogli napokon zabiti svoj prvi gol ove sezone u Ligi prvaka. Prilika će biti i na drugoj strani, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.76 kojeg nudi kladionica 22bet.

Po istoj logici zanimljivo djeluje i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz kvotu 1.95 i sasvim je izgledno da se dogodi u dvoboju krcatom vrhunskim napadačima.

Radi se o utakmici u kojoj ima smisla odigrati i kombinacijsku okladu u kladionici 20bet. Izdvajamo okladu X2 na PSG uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti 2.62.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi 2.25 na pogodak Kyliana Mbappéa, a 3.00 da će zabiti Goncalo Ramos. S druge strane, dobit ćete 3.25 na Oliviera Girouda, a posebno zanimljivo djeluje kvota 3.75 da će gol postići Rafael Leao.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.64, što definitivno možemo zamisliti u ovom dvoboju, u kojem su napadači i jednih i drugih spremni na sve kako bi iznudili priliku za postizanje sigurnog pogotka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top