Lazio vs. Feyenoord – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W L W W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 07. studeni 21:00
Forma:
L W W W L
Lazio
Više od 2.5 gola1.76
Feyenoord
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon atraktivne utakmice u Rotterdamu prije dva tjedna, Lazio i Feyenoord ovog utorka igraju uzvrat u Rimu, u skupini E Lige prvaka.

Domaća momčad pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija svjesna je koliko je loša odigrala u prethodnom dvoboju protiv nizozemskog prvaka i želi to ispraviti na svom terenu. Lazio nije u nekoj fantastičnoj formi posljednjih dana, no Liga prvaka velika je motivacija za rimsku družinu i možemo očekivati da se trgne u četvrtom kolu, jer to je jedini način da izbori osminu finala.

Problem za Lazio je pad forme Cire Immobilea, legendarnog rimskog napadača koji je godinama vukao ovu momčad prema pobjedama. Zato sve bolje igra Valentin Castellanos koji polako dolazi u prvi plan, a Sarri još ima iskusnog Pedra kao alternativno rješenje.

Lazio je ostao bez Sergeja Milinkovića Savića, no ostatak momčad je sličan onome što je Sarri imao na raspolaganju prošle sezone. Vrijedi izdvojiti Felipea Andersona koji već niz godina igra dobro u rimskoj veznoj liniji, a tu je sada i Daichi Kamada, vrlo opasan Japanac koji je stigao iz Eintrachta.

Mattia Zaccagni i Matteo Guendouzi još su dva solidna rješenja koja domaća momčad ima u veznoj liniji. No, puno će se u ovoj utakmici tražiti i od obrane, predvođene golmanom Ivanom Provedelom koji je čak uspio zabiti pogodak na otvaranju skupine protiv Atletica.

S druge strane, Feyenoord pod vodstvom Arnea Slota predstavlja vrlo ugodno iznenađenje u Ligi prvaka ove sezone. Zasluženo drži vodeće mjesto na ljestvici, no morat će nastaviti u istom stilu ako želi u završna tri kola izboriti mjesto među 16 najboljih u Europi.

U nizozemskim redovima u posljednje vrijeme posebno se ističe Santiago Gimenez. Meksikanac trpa golove iz utakmice u utakmicu, a svojim potezima uništio je i Lazio prije dva tjedna.

Za ovaj dvoboj napokon se oporavio i Luka Ivanušec, za kojeg jako dobro znamo koliko može biti kvalitetan prema naprijed. Brazilac Igor Paixao također je opasan u ofenzivi, a vrijedi još spomenuti Quintena Timbera, još jednog mladog Nizozemca koji bi se uskoro mogao otisnuti prema Premiershipu.

U svakom slučaju, na stadionu Olimpico čeka nas vrlo zanimljiv dvoboj dvije ambiciozne ekipe, u kojem bi se moglo zaista svašta događati na travnjaku…

Prethodni dvoboji:
25.10.23 Feyenoord3:1Lazio LP
03.11.22 Feyenoord1:0Lazio EL
08.09.22 Lazio4:2Feyenoord EL
08.03.00 Feyenoord0:0Lazio LP
29.02.00 Lazio1:2Feyenoord LP

Izostanci i ozljede:

Lazio: Nicolo Casale (ozljeda aduktora), Cristiano Lombardi (ozljeda mišića).

Feyenoord: Gernot Trauner (ozljeda koljena), Yankuba Minteh (ozljeda tetive).

Lazio zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon iznenađujuće lake pobjede Feyenoorda u prethodnoj utakmici, hrvatske kladionice nisu sigurne koga bi proglasile favoritom u ovom uzvratom dvoboju.

Mi također ne želimo krenuti u tom smjeru, već ćemo se fokusirati na efikasnost okršaja na Olimpicu. Vjerujemo da će i jedni i drugi igrati otvoreno, što će se osjetiti na rezultatu. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 1.76 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da padaju dva gola do 55. minute ili ranije, što ide uz kvotu 1.90. Ova opcija ima smisla, jer smatramo da će i jedni i drugi krenuti žestoko od samog početka dvoboja.

Ako vjerujete u rimsku momčad, u kladionici bet365 možete odigrati da Lazio zabija u oba poluvremena, uz primamljivi koeficijent 3.40. Još veću kvotu 4.00 dobit ćete na okladi poluvrijeme/kraj 1/1, što postaje dobitno ako Rimljani povedu u prvom poluvremenu i zadrže prednost do samog kraja.

Za one koji žele igrati s manje rizika, tu je kombinacijska oklada 1X na Lazio uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 1.88, što djeluje kao sasvim realna opcija.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Dobit ćete 2.75 ako se kladite na gol Cire Immobilea, dok je 2.87 na pogodak Valentina Castellanosa. S druge strane, kvota je 2.75 da će ponovo zabiti Santiago Gimenez, a 4.00 da će poentirati naš Luka Ivanušec, po prvi put u Ligi prvaka u dresu nizozemskog kluba…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top