Atletico vs. Celtic – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W D W W
  • Wanda Metropolitano
  • Početak: 07. studeni 21:00
Forma:
W D D W W
Atletico
Poluvrijeme/kraj: 1/11.90
Celtic
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini E vodi se vrlo zanimljiva borba za dva mjesta koja vode u osminu finala Lige prvaka, a važnu utakmicu za rasplet grupe odigrat će ovog utorka Atletico i Celtic.

Domaća momčad pod trenerom Diegom Simeoneom definitivno igra bolje nego prošle sezone, no još uvijek pokazuje povremene slabosti, kao što je bio slučaj protiv Las Palmasa u petak. Svejedno, crveno-bijeli imaju odlične izglede izboriti nokaut fazu Lige prvaka. Veliki korak prema tom cilju namjeravaju napraviti ovaj tjedan na svom stadionu protiv škotskog prvaka.

U redovima Atletica po običaju je ključni čovjek Antoine Griezmann. Francuz će još jednom pokušati povući svoje suigrače prema pobjedi, a tu je još centarfor Alvaro Morata koji svojim golovima redovito radi razliku na travnjaku.

Madridski klub nije mnogo mijenjao svoj sastav u odnosu na prethodne godine. Koke i Saul još su u veznoj liniji, kao i Axel Witsel, dok važnu ulogu u posljednje vrijeme igra i Marcos Llorente.

Simeone ima ponešto problema s ozljedama i itekako mu nedostaje Memphis Depay. No, na raspolaganju su mu kvalitetni igrači u svim linijama, uključujući Jana Oblaka među vratnicama pa domaći navijači s mnogo samopouzdanja iščekuju ovu utakmicu.

S druge strane, Celtic može biti zadovoljan što je u prethodnom kolu konačno prekinuo niz poraza u Ligi prvaka, upravo protiv madridskog suparnika. Sada momčad Brendana Rodgersa želi još jedan pozitivan rezultat, no to će biti teže ostvariti na gostujućem stadionu.

Škotski klub u posljednje vrijeme igra na krilima svojih japanskih napadača. Glavni ofenzivci su mu Kyogo Furuhashi i Daizen Maeda, a momčad je krcata igračima s Dalekog Istoka, što je novi smjer u kojem su zeleno-bijeli odlučili krenuti.

Od domaćih vrijedi izdvojiti Davida Turnbulla koji je vrlo efikasan u posljednje vrijeme, a tu je i mladi Danac Matthew O’Riley koji pokazuje ove jeseni da je pred njima obećavajuća nogometna budućnost.

Rodgers u svojim redovima ima i iskusnog Joea Harta među vratnicama, što će mu biti itekako potrebno na stadionu Wanda Metropolitano, gdje domaćina neće zadovoljiti ništa drugo osim pobjede…

Prethodni dvoboji:
25.10.23 Celtic2:2Atletico LP
30.11.11 Celtic0:1Atletico EL
15.09.11 Atletico2:0Celtic EL
24.04.74 Atletico2:0Celtic LP
10.04.74 Celtic0:0Atletico LP

Izostanci i ozljede:

Atletico: Reinildo Mandava (ozljeda koljena), Thomas Lemar (ozljeda Ahilove tetive), Memphis Depay (ozljeda mišića), Samuel Lino (ozljeda koljena), Vitolo (ozljeda koljena).

Celtic: Stephen Welsh (ozljeda gležnja), Reo Hatate (ozljeda tetive), Liel Abada (ozljeda bedra).

Atletico zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, online kladionice odlučile su proglasiti Atletico izrazitim favoritom u ovom dvoboju na stadionu Wanda Metropolitano.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer smatramo da će Simeoneova momčad biti izuzetno motivirana pokazati da su izgubljeni bodovi u Glasgowu bili tek loš dan na travnjaku. Vjerujemo da će domaćin krenuti žestoko od prve minute, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 1.90 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Atletico povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Ako želite podebljati tečaj na domaćinu možete odigrati i okladu na pobjedu Atletica bez primljenog gola, uz kvotu 2.10. Tu je i oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Atletico, na što ćete dobiti 1.87 u kladionici 22bet.

Radi se o utakmici u kojoj golovi ne bi smjeli izostati, unatoč tome što Atletico već godinama igra vrlo tvrd nogomet. Zato ima smisla i oklada da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete zgrabiti tečaj 1.80. Alternativa tome je oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.04.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.83 na gol Alvara Morate, a 2.20 ako tipujete na Antoinea Griezmanna. S druge strane, kvota je 5.00 da će zabiti Kyogo Furuhashi, a 6.50 da će pogodak postići Daizen Maeda.

Za kraj, spomenimo još okladu na autogol, uz kvotu 6.50, što nije nemoguće u utakmici u kojoj će gostujuća obrana biti pod velikim pritiskom, a tada su moguće i fatalne pogreške…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top