Manchester City vs. Young Boys – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W L
  • Etihad Stadium
  • Početak: 07. studeni 21:00
Forma:
W W D L D
Manchester C.
Više od 3.5 gola2.00
Young Boys
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini G Lige prvaka branitelj naslova Manchester City pokušat će ovog utorka osigurati plasman u osminu finala, pobjedom kod kuće protiv švicarske momčadi Young Boys.

Domaćin pod vodstvom Pepa Guardiole polako počinje izgledati kao nezadrživi stroj kakav je bio prošle sezone. U seriji je Manchester City od četiri pobjede, a kriza koja ga je ulovila početkom jeseni čini se da je stvar prošlosti.

City je za vikend natrpao mrežu Bournemoutha do vrha, unatoč tome što je odmarao neke svoje bitne igrače. Nešto slično možemo očekivati i u Ligi prvaka, u kojoj bi Erling Haaland svakako trebao krenuti od prve minute, nakon što se u prethodna tri nastupa baš i nije nazabijao.

U elitnom klupskom nogometnom natjecanju Guardiola je dosad Juliana Alvareza uglavnom koristio s klupe, što bi mogao biti slučaj i ovaj put, a sve veću minutažu dobiva Belgijac Jeremy Doku, izuzetno opasan na lijevom krilu.

Vidjet ćemo hoće li ovaj put na teren istrčati hrvatski nogometaši Joško Gvardiol i Mateo Kovačić, budući da City ima momčad krcatu zvijezdama koju Guardiola rotira iz utakmice u utakmicu. Stanje s ozljedama kod nebesko plavih je sve bolje i trenutno nedostaje samo Kevin de Bruyne. Zato je potpuno nemoguće pogoditi koga će Katalonac poslati na travnjak od prve minute.

No, Bernardo Silva koji se u velikom stilu vratio nakon ozljede definitivno bi u nekom trenutku utakmice trebao dobiti minutažu i ako bude igrao kao u prethodnim utakmicama, gostujuća obrana mogla bi biti na velikim mukama.

A Young Boys pod vodstvom trenera Raphaela Wickyja svjestan je da ne može u osminu finala Lige prvaka, no nada se da bi mogao zadržati Crvenu zvezdu na posljednjem mjestu i tako nastaviti natjecanje u Europskoj ligi.

U svojim redovima nema ni približno skupocjene nogometaše poput Cityja, no tu je nekoliko pojedinaca koji mogu biti odlični u ofenzivi. Kongoanac Meschack Elia ima potencijala nešto napraviti u napadu, a tu je i Švicarac srpskog podrijetla Filip Ugrinić kojem također predviđaju obećavajuću karijeru.

Iskusni kapetan Fabian Lustenberger i ostatak obrane imat će pak najviše posla, jer na stadionu Etihad očekuje se žestoki pritisak domaćina od prve minute, s čim se teško nose i puno bolje momčadi od Young Boysa…

Prethodni dvoboji:
25.10.23 Young Boys1:3Manchester City LP

Izostanci i ozljede:

Manchester City: De Bruyne K. (ozljeda bedra).

Young Boys: Imeri K. (ozljeda koljena).

Young Boys zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nismo iznenađeni što su hrvatske kladionice za ovu utakmicu ponudile jednu od najmanjih kvota ikad viđenih u Ligi prvaka na pobjedu domaćina.

Manchester City klasa je za sebe u odnosu na Young Boys i neke velike komplikacije ne možemo očekivati u utorak na Etihadu. Međutim, Guardiolina momčad prima golove čak i kad pobjeđuje, pogotovo protiv suparnika s kojima ne igra punom snagom. Zato smatramo da je optimalna oklada ona na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 2.00 kojeg nudi bet365.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu čak 2.82 u kladionici 22bet, što dovoljno govori koliko su sportske kladionice podcijenile Švicarce u ovoj utakmici, momčad koja je zabila pogodak u prethodna tri nastupa u Ligi prvaka.

Ako želite podebljati mršavi tečaj koji vam se nudi na pobjedu domaćina, postoji par opcija koje bi mogle pomoći. Prva je oklada da Manchester City pobjeđuje u oba poluvremena, uz kvotu 1.72. Možete odigrati i hendikep, da Manchester City pobjeđuje s tri ili više razlike, što ide uz koeficijent 1.78.

Što se klađenja pak na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.36 na gol Erlinga Haalanda, no to postaje 2.62 ako odigrate da će zabiti prvi pogodak na susretu. Kvota je istih 2.62 da će zabiti Jeremy Doku, a dobit ćete čak 3.60 ako tipujete na Bernarda Silvu.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 5.00, što nije nemoguće da se dogodi u ovoj utakmici, u kojoj će obrana gostiju biti pod velikom pritiskom svih 90 minuta i nikog ne bi iznenadilo da netko od Švicaraca dobije dva žuta kartona ili čak izravno isključenje..

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top